Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız seninde mi erkek sağlıkla gelsiiin

Günaydın bebek artık girmiyorsun buraya

Bizden sıkıldın mı yoksa?
Aaaa aşk olsunnn bebeeeee yerimm ben siizziiii
Ben hep buralardayım bazen konulardan geride kalmış oluyoorumm sormayada çekiniyorum

Son düzenleme:
canım genelde olun diyor doktorlar olumlu yaklaşıyorlar
ilk 3 ay olmayın diyen var 20. haftadan sonra olun diyen var hafta belirtti mi sana

Valla 18 den sonra girebilirsin dedi ama çok erken geldi bana haftaya başka bir doktora daha soracağım ona göre randevu alacağım
Benide 1 ay sonraya çağırdı işte bakalım bana da derse ben de giricem detaylıya kuzu kafan karışmıyomu öyle biri erken biri geç derse ne yapıcaksın

Benide 1 ay sonraya çağırdı işte bakalım bana da derse ben de giricem detaylıya kuzu kafan karışmıyomu öyle biri erken biri geç derse ne yapıcaksın
20. Haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum detayliya kendi doktoruma 14. Hafta gittiğim için o 1 ay sonra bakabilmek adına detayliya 18 de gir dedi ama benim işler bayağı karıştı zaten

Aaaa aşk olsunnn bebeeeee yerimm ben siizziiii
Ben hep buralardayım bazen konulardan geride kalmış oluyoorumm sormayada çekiniyorum
deli kız çekinecek bişey yok ki bazen gergin oluyoruz giremiyoruz işimiz oluyor bunlar normaldir KK sil baştan okuyun yazın yoksa sizi atarım gruptan demedi sweetgirlcandy demii

20. Haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum detayliya kendi doktoruma 14. Hafta gittiğim için o 1 ay sonra bakabilmek adına detayliya 18 de gir dedi ama benim işler bayağı karıştı zaten
Hee doğru o randevuya göre ayarlamış biraz artık düşün taşın bakalım

deli kız çekinecek bişey yok ki bazen gergin oluyoruz giremiyoruz işimiz oluyor bunlar normaldir KK sil baştan okuyun yazın yoksa sizi atarım gruptan demedi sweetgirlcandy demii
Hahahahahah yohh beee swoootumu bilirimm ben de
Soruyorumm okumadınn demekkii diye yüzüme vurayylarrr dedim tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…