- 5 Mart 2021
- 830
- 2.104
- 43
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.041
Eyvahh erkek anaları olarak çekeceğimiz var desenebenim kuzenimin küçük oğlu da Asel isminde bi kıza yanık galiba, bi gün beni aradığında dedi ki; Özge abla kız olursa Asel koyar mısın bu benim için çok önemli
ahaha o kadar önemli ne olabilir acaba
benim de erkek
Hahahahaha bende öyleyim içimde saklamam yanii neyse o yaniiO konuda da ben öyleyim çok açık sözlüyümeşim bazen sinirlenir hatta napiyim tutamıyorum kendimi patlıyorum doğruları
Hatta bunun anası biz onların memleketinden misafirliğe giderken beni yanlız bırakmazlar
Bu kız yalan konuşamıyor hakkımızda pot kırar bişeyler der demişler aile içinde hahahha
Niye öyle diyorsunkii neden çıkarıyım okadar bebektenki canımTabi tabi, ne olsa bebekten.
Acıkıyosun bebekten, unutuyosun bebekten.
.
Herkes öyle diyor canım yalnız değilsinnKız gibi his geldi bana senin ki niyeyse
Ne güzel işte alsınAy kızlar yaa, benim eşim çok komik.
Geçen aldık ya hava nemlendiriciyi.
Dün mesaj atmış, Xiaomi’nin nem ölçerini aldım. Ona göre kullanmak lazımmış diye.
Peki, iyi yapmışsın dedim.
Aradan bir iki saat geçti, yine bir mesaj.
Xiaomi 360 kamera siparişi verdim diye.
Napcaz kamerayı dedim. Bebeği izliycekmiş işteyken.
İyi de dedim biz bebek için henüz bir şey almıyorduk hani, nemlendiriciyi baş ağrılarım ve senin burun tıkanıklığın için aldık zaten.
Ayrıca evde bi kamera var, kardeşi getirmişti Amerika’dan. Bi onu açıp bakalım önce, sen iptal et siparişi dedim.
Neyse, akşam geldi açtık kamerayı baya orijinal bir şey. 2.eli bile 700 liraymış şu an.
Durdu durdu, süt makinesi almamız lazımmış diyo bu sefer. Allahımmmmm, kafayı yiycem.
Ben bi tane çöp almıyorum korkuma, adam çıldırdı.
Makineye gerek yok, kardeşimde Avent‘in var, bir iki kere kullandı dedim. Ooo, çok pahalı onlar diyo. Araştırmış bi de.
Daha ne kadar tutabilecem adamı bilmiyorum.
.
Böyle kociş dostlar başına keske biride benim yerime araştırıp alsaAy kızlar yaa, benim eşim çok komik.
Dün mesaj atmış, Xiaomi’nin nem ölçerini aldım. Ona göre kullanmak lazımmış diye.
İyi de dedim biz bebek için henüz bir şey almıyorduk hani, nemlendiriciyi baş ağrılarım ve senin burun tıkanıklığın için aldık zaten.
Ayrıca evde bi kamera var, kardeşi getirmişti Amerika’dan. Bi onu açıp bakalım önce, sen iptal et siparişi dedim.
Neyse, akşam geldi açtık kamerayı baya orijinal bir şey. 2.eli bile 700 liraymış şu an.
Durdu durdu, süt makinesi almamız lazımmış diyo bu sefer. Allahımmmmm, kafayı yiycem.
Makineye gerek yok, kardeşimde Avent‘in var, bir iki kere kullandı dedim. Ooo, çok pahalı onlar diyo. Araştırmış bi de.
.
Canım hiç korkma brnim arkadaşım tüp bebekle 40 yaşında hamile kaldı onada dikiş atıldı hatta sular seller gibi kanaması vardı sürekli. Ama sağsalim bebeğini kucağına aldı. Darısı başına inşallahÇok kötüyüm kızlar yatışım yapıldı bugün. Rahim boyu uzunluğu 10 cm olmuş düşme riski çok yüksek. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün hastanede yatırıp daha sonra dikiş atacaklarmış
Ancak arkadaşımda 0,8 kan sulandırıcı kullwnıyordu dozuda çok yüksekti bekletilmedi hemen dikiş atıldı.Çok kötüyüm kızlar yatışım yapıldı bugün. Rahim boyu uzunluğu 10 cm olmuş düşme riski çok yüksek. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün hastanede yatırıp daha sonra dikiş atacaklarmış
Ahaaa benim bebemle adaş mı olcaklar bizdeKızlar bizim bebişin ismi iki yıldır belli
Asil Aras
Canım benimm korkma bak hastanede gözetim altındasın bu çok önemliÇok kötüyüm kızlar yatışım yapıldı bugün. Rahim boyu uzunluğu 10 cm olmuş düşme riski çok yüksek. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün hastanede yatırıp daha sonra dikiş atacaklarmış
Ne güzel işte alsın
Ay kızlar yaa, benim eşim çok komik.
.
Tutma kuzum bırak alsın hevesi var demek sağlıcakla iyi günlerde kullanmak nasip olsun bizde ilk kamera aldık cinsiyet belli olduktan durabilirmiyim bilmiyorum niyetim 5 6 ay birşey almamaktı bakalım yarın randevum var gösterecekmi sıpa kendiniAy kızlar yaa, benim eşim çok komik.
.
Böyle kociş dostlar başına keske biride benim yerime araştırıp alsa
Tutma kuzum bırak alsın hevesi var demek sağlıcakla iyi günlerde kullanmak nasip olsun bizde ilk kamera aldık cinsiyet belli olduktan durabilirmiyim bilmiyorum niyetim 5 6 ay birşey almamaktı bakalım yarın randevum var gösterecekmi sıpa kendini
Annemde almış badiler getirmedim eve kalsın sende dedim güzel düşünelim güzel şeyler olsun canooBen bi zıbın bile almaya korkuyorum canım.
Annemde varmış onları bile getirmedim eve.
Bi şu detaylı ultrasonu falan atlatalım da hastane çantası hazırlicam ondan sonra.
.
Yaniii tabi erkenden almakta iyi değil diyorlarr eşin işte hevesli çok alıyorr alsında gönlüne hoş olsunBen bi zıbın bile almaya korkuyorum canım.
Annemde varmış onları bile getirmedim eve.
Bi şu detaylı ultrasonu falan atlatalım da hastane çantası hazırlicam ondan sonra.
.
Yaa ismiyle yaşasınDoktorum 14+4 de cinsel organını göstererek erkek dedi değişmez herhaldeGöktürk canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?