Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hahahahaha bende öyleyim içimde saklamam yanii neyse o yanii

Ay kızlar yaa, benim eşim çok komik.

Geçen aldık ya hava nemlendiriciyi.
Dün mesaj atmış, Xiaomi’nin nem ölçerini aldım. Ona göre kullanmak lazımmış diye.
Peki, iyi yapmışsın dedim.

Aradan bir iki saat geçti, yine bir mesaj.
Xiaomi 360 kamera siparişi verdim diye.
Napcaz kamerayı dedim. Bebeği izliycekmiş işteyken.

İyi de dedim biz bebek için henüz bir şey almıyorduk hani, nemlendiriciyi baş ağrılarım ve senin burun tıkanıklığın için aldık zaten.

Ayrıca evde bi kamera var, kardeşi getirmişti Amerika’dan. Bi onu açıp bakalım önce, sen iptal et siparişi dedim.

Neyse, akşam geldi açtık kamerayı baya orijinal bir şey. 2.eli bile 700 liraymış şu an.

Durdu durdu, süt makinesi almamız lazımmış diyo bu sefer. Allahımmmmm, kafayı yiycem.
Ben bi tane çöp almıyorum korkuma, adam çıldırdı.

Makineye gerek yok, kardeşimde Avent‘in var, bir iki kere kullandı dedim. Ooo, çok pahalı onlar diyo. Araştırmış bi de.

Daha ne kadar tutabilecem adamı bilmiyorum.

.

Ne güzel işte alsın

Böyle kociş dostlar başına keske biride benim yerime araştırıp alsa

Canım hiç korkma brnim arkadaşım tüp bebekle 40 yaşında hamile kaldı onada dikiş atıldı hatta sular seller gibi kanaması vardı sürekli. Ama sağsalim bebeğini kucağına aldı. Darısı başına inşallahAllahım bebeğini sana bağışlasın

Ancak arkadaşımda 0,8 kan sulandırıcı kullwnıyordu dozuda çok yüksekti bekletilmedi hemen dikiş atıldı.

Kızlar bizim bebişin ismi iki yıldır belli
Asil Aras
Ahaaa benim bebemle adaş mı olcaklar bizde
Şimdilik Asil düşünüyoruzz
Canım benimm korkma bak hastanede gözetim altındasın bu çok önemli Korkarsan stres yaparsan bebekte etkilenir iyi düşün iyi olsun dualarım seninle

yaa kıyamam yaa
baba oluyo yanii içi içine sığmıyodur, daha sana belli etmediği bi o kadar da içinde vardır

Tutma kuzum bırak alsın hevesi var demek sağlıcakla iyi günlerde kullanmak nasip olsun bizde ilk kamera aldık cinsiyet belli olduktan durabilirmiyim bilmiyorum niyetim 5 6 ay birşey almamaktı bakalım yarın randevum var gösterecekmi sıpa kendini

Öyle böyle değil, çok korkuyorum canım yaa.

Cinsiyet de belli ama sadece bakıyorum kıyafetlere. Elim gitmiyo almaya.

.

Ben bi zıbın bile almaya korkuyorum canım.
Annemde varmış onları bile getirmedim eve.

Bi şu detaylı ultrasonu falan atlatalım da hastane çantası hazırlicam ondan sonra.

.
Annemde almış badiler getirmedim eve kalsın sende dedim güzel düşünelim güzel şeyler olsun canoo

Ben bi zıbın bile almaya korkuyorum canım.
Annemde varmış onları bile getirmedim eve.

Bi şu detaylı ultrasonu falan atlatalım da hastane çantası hazırlicam ondan sonra.

.
Yaniii tabi erkenden almakta iyi değil diyorlarr eşin işte hevesli çok alıyorr alsında gönlüne hoş olsun

Biz zaten durum kritikten dolayı alamıyoruzz marttan sonra anca toparlanırızz ki o zaman odayı alcam önce ondan sonra kıyafetler gelir sırası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…