Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yok be birbirimize takılıyoruz kuzu kimse kimseyi kırmaz burda hepimiz birimiz birimiz hepimiz için burdayız
Şaka ediyorum kuzumm bende oyle tabii geridede kalıyorum bazen yoksa geliyorum okuyorumm hep
Nasıl gidiyo bebişle hissetmeye başladınmı hiç

Şaka ediyorum kuzumm bende oyle tabii geridede kalıyorum bazen yoksa geliyorum okuyorumm hep
Nasıl gidiyo bebişle hissetmeye başladınmı hiç
9. Haftada anasına tekme atan bebe varken biz 14 haftalik anada tekme ne arasın kuzu

Benim belim ağırmaya başladı büyümeden sanırım

Daha tekme yok zâten bazen bişeyler içinde hiss ediyorum o bile yetiyor allah acılarını göstermesin inşallah

Senin nasıl gidiyor

9. Haftada anasına tekme atan bebe varken biz 14 haftalik anada tekme ne arasın kuzu
9 haftada hissedenler belki 2 ci bebe hamileliktirr oyüzdendirr

Benim belim ağırmaya başladı büyümeden sanırım

Daha tekme yok zâten bazen bişeyler içinde hiss ediyorum o bile yetiyor allah acılarını göstermesin inşallah

Senin nasıl gidiyor
Yaaa benim tuğaff kuzumm senin şimdi ikiz ya belki hissedersin dedimm
Belin zaten genişlendiği için ağrırr hattaa benim göbeğim heryerim kaşınmaya başladıı
Herakşamda kremimi sürüyorum hem rahatlatıyorr hemde kaşıntıyı bile almaya başladıı
Bebiş böylee kapatmış bacaklarını gördüğüm için öylee hissediyorum kapalı uyuyo

Evet evet bende de var unutkanlık bazen eşim zili çalıyor buda kim diyecek boyuta geliyoruz
Gerçekten öylee eşim bana birsey anlatmıştı geçenlerdee nese dün birşeyler dedi bak oldu diye neoldu niye anatmıyosun bana diye yüzüne vurdumm diyo sen de unutkanlik başladı diyor simdiden diyo beni unutma bari diyo

Adam haklı allah bilir içinden demiştir moruk karı ne olacak

ÇIKTIGI ZAMAN OL DEDİ :)
yani tamamen benim teorim ama en azından detaylıdan sonra olayım diyorum doktor organ gelişimini kontrol etmiş olur hareketlerini hissederim en azından nerde okumuştum hatırlamıyorum da aşıdan sonra bebek hareketleri bir kaç gün yavaşlıyormuş kafamda deli sorular var

Icinden demezz ama söylerrr manyah karı diyo biz çok farklı takilırızz ya çok sükürr
O konuda da ben öyleyim çok açık sözlüyüm eşim bazen sinirlenir hatta napiyim tutamıyorum kendimi patlıyorum doğruları

Hatta bunun anası biz onların memleketinden misafirliğe giderken beni yanlız bırakmazlar
Bu kız yalan konuşamıyor hakkımızda pot kırar bişeyler der demişler aile içinde hahahha

Ben de aksine randevulara yakın tetanoz aşılarını olayım ki hareketini hissedemezsem panik yapmayayım diyorum.

.

Biz kız olursa Asel diye düşünüyorsuk bebemm erkek çıktı Şimdilik Asil’e sıcak bakıyoruzz bakalımm daha çok zamanımız var

benim kuzenimin küçük oğlu da Asel isminde bi kıza yanık galiba, bi gün beni aradığında dedi ki; Özge abla kız olursa Asel koyar mısın bu benim için çok önemli

ahaha o kadar önemli ne olabilir acaba

benim de erkek

ahahaa bu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…