Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ancak arkadaşımda 0,8 kan sulandırıcı kullwnıyordu dozuda çok yüksekti bekletilmedi hemen dikiş atıldı.

Saolun kızlar İnş bende sağlıkla kucağıma alırım doktor çok iç açıcı konuşmadı. İnş bebeğim güçlü çıkar beni bırakmaz

dikişin atılacak ve bi sorun olmayacak bak hemen önlemini alıyorlar

moralini yüksek tut stres yapma

Aaa, çok geçmiş olsun canım.
Dur bakalım, Cuma vakti, dua edelim.

Dikiş atılan çok oluyo, panik yapma.
Hastanede olman çok iyi.

.

Öyle böyle değil, çok korkuyorum canım yaa.

Cinsiyet de belli ama sadece bakıyorum kıyafetlere. Elim gitmiyo almaya.

.
Yiyecek ekmeği yoksa doğum yapıp kucağına alamayanlar var aklına kötü şeyler getirme evet kayıp yaşadık korkularımız biraz daha fazla rabbim neylerse güzel eyler al kıyafet zamanı gelince baktıkça aldıkça sanada iyi gelecek rabbim korktuklarımızla evlatlarımıza sınamasın bizleri sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun görecez allahın izniyle o günleri gün sayacaz burda inşallah

Çok doğru diyorsun canım, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Güzel düşünmeye çalışıyorum ama arada geliyo işte böyle düşünceler.

M -Murphy yavrum, Rabbim senin de yardımcın olsun. İnşallah sağlıkla dön evine.

.

Kızlaarrr sizde vajinal akıntı olmaya başladımı benimki baya baya hep geliyor beyaz ve şeffaf akıntı rahimler genişliyorr buara sıksık oluyomuş akıntı
Bende gebeliğin başından beri var. Ayrıca benim sarı akıntı oluyor bazen. Çünkü idrar yolu enfeksiyonum hiç bitmedi. Fitil kullandım, şu suda eritilen tozlardan kullandım, geçmedi ardından antibiyotik, toz ve fitil kullandım azaldı sadece geri geldi tekrar şimdi iğneye geçtik. Ayrıca fitilde kullanıyorum. Tek sebebi ben bağışıklığı baskılamak için kortizon kullanıyorum o tetikliyormuş enfeksiyonu. Neler neler çektim ve halada çekiyorum. Allaha emanet iletliyorum vallah bu gebelikte.

Sakin ol hastanede olman çok iyi kanaman var mı belki onun için bekletiyorlardir kanama varken dikiş atmiyorlar. Serklaj için çok doğru zaman kuzum sen sakince yat dinlen hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle bebeğin seninle kalacak

Hhahahaaha bizim bebeler çok kibar ve düşünceli çıktılar. Anneye rahatsızlık vermeyelim erkenden diye düşünüyorlar herhalde

Rabbim yardımcın olsun canım hayırlısıyla atlatırsın bunuda inşallah dua et bol bol yiyecek ekmeği varsa birşey olmaz Allahını izniyle allahım bebişini sana bağışlasın

Fitil de enfeksiyonu tetikliyo sanırım canım.
Bebeğini sağlıkla kucağına al da bunlar unutulur.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…