Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla abla ben 1lt anca zorlama yani. Nasıl kendiliginden çözüldü

ben yine ayran, portakal suyu falan içiyodum, su da en fazla 1-2 bardak içebiliyodum o da zorla
yani sanki sudan tiksiniyormuş gibiydim, bu bi tek suya oluyodu bu arada

sonra kendiliğinden susamaya başladım, nasıl oldu anlamadım aslında asistana sorduktan sınra düzeldi, doktorun asistanı o içtiklerin yerini tutmaz dedikten sonra düzeldi psikolojik miydi acaba hiç bilmiyorum ama eşiği orasıydı

Çok geçmiş olsun Parasetamoller bebekler için de kullanılıyor zaten. Ilık duş alın ateşiniz yükseldikçe ve bol su tüketin

Çok geçmiş olsun . Ateşinizi düzenli olarak ölçün. Ve yükseldiğinde ılık duş iyi gelecektir. Maalesef söylediğiniz ilaçla ilgili bilgim yok . Ama doktor söylediyse aksatmayin, Dr unuza guvenemediyseniz de muhakkak başka bir doktora daha danışın.

B Bonncuk çok güzel bir görsel bayıldım

Hayır canım bir durum yok aslında ama herşeye para verirken bu süreçte en önemli şey bir hastalık olup olmadığını öğrenmek ve Allah korusun varsa erken tedbir o yüzden yaptırmayı planladık. Amerika’dakimde yaptırdın demek ben yarın doktora sorucam hangisi derse yaptırırım artık. Oda süslemeye vereceğime ona veririm artık parayı napıymmm. Sağlık olsun da

Alkolsüz gül suyu alıp ellere yüzlere ayaklara sürün ateşi düşürür

Anladım canım. Rabbim hakkınızda güzel olanı hayırlı kılsın. Yalnız fetal testlerin sonucunda maalesef tek tedbir gebeliği sonlandırmakmış. Onu da burdaki arkadaşlardan öğrenmiştim bende, ayrıntılı ultrason da tedbirler aliniyormus sanırsam ama kötü bir şey çıkmayacağına inanıyorum . Ben serenity İzmir kliniği ne yaptırmıştım o zaman 3300 mu neydi kapsamlı fiyatı. Dediğin gibi sağlıkli olması herşeyin önünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…