Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Xiomi yağ ölçer tartı öneririm

kızlar size sorum var hamileyken ağda yapıyormusunuz genital bölge?

Ayyyy nolmuş öyle yağ ölçerli almıcaksan Vestel bambu kullanıyorum iki senedir bir arızası olmadı

Aslaaaa normalde de yapamazdım lazerliyim ben de ama açıkçası biraz arttı gibi geliyo gözüme, doğumdan önce bi el atmak lazım malum yasak değil ağda bu arada hamilelikte serbest

Tesekkur ederim canım çok sağol . Kuzum ben Amerika ya gonderileni yaptırdım bize Türkiye'de yapilan bir test değil denildi. Eğer Türkiye'de yapılan varsa bence de onu yaptır. Malum doların hâli ortada. Ama yaptirmani gerektiren bir durum söz konusu mu?

Bunlar temperli oluyor ya üstüne çekiçle vur kırılmaz ama köşesinden hafif darbe alsın kırılır hemen. Bende xiaomi diyorum almadım ama baya takip edip araştırmıştım

off sorma yaa akşam akşam dertsiz başımıza dert tüm odalara da parçası sıçramış

onu fiyatı daha uygundur ona da bakayım, tartsın yeter aynen

Bunlar temperli oluyor ya üstüne çekiçle vur kırılmaz ama köşesinden hafif darbe alsın kırılır hemen. Bende xiaomi diyorum almadım ama baya takip edip araştırmıştım

bence o koridordan geçerken köşeden çaptığı için kesin dediğin gibi öbür köşe de duvara çarptı

yerini de değiştşrmem lâzım alınca çünkü tam koridor geçişinde yine geçen çarpar

Benimki de aynı koridordaydı değiştirdim eşim sakar benim biraz

Geçen gün bi baş ağrısı tuttu sobanın yanında limonlu çay içtim rahatladım şu an bile elimde limonlu çay var hasta olmamak için önlem
Soba mi ayyy soba üzeri kestane
Cano çok geçmiş olsun kuzum ya valla bugün benim sabah ağrıdı ama şükür geçti migren filan yok gerçekten çok zor . Rabbim yardımcın olsun.
Allah tan sen üstündeyken olmamış Özge abla . Valla ben Tefal kullanıyorum sadece tartiyir . Yağ mag bakmıyor.

Ağda son aylarda sakıncalı kuzum bildiğim kadarıyla. Ben şuan ağda ile devam son aydalarda kısaltarak devam ederim herhalde.

Geçmiş olsun canım neyse ki size bir şey olmamış. Ben xiaomi scale 2 kullanıyorum,ç. Uygulamada kayıt altında olması, detay vermesi güzel. Ayrıca bebeğim kaç kilo diye bir özelliği de var kucağında bebeğin varken onun ağırlığını da tartıyor. Ben 1 yıldır kedim için de kullanıyorum

ben senelerdir ağda yapıyodum şimdi de göbekten oramı buramı göremez duruma gelene kdr ağda yapmayı düşünüyorum, valla lazer en temizi gerçekten ama hiç yaptırmadım malesef, yasak değilse ağdaya devam sonra göbek çıkınca ne yaparım bilmiyorum

son aylarda zaten kendimiz göremeyiz heralde oraları, doktora bi sorayım gidince yinede, napcaz sonlarda bende bilmiyoru.

Ay teknolojinin gözünü sevim neler yapıyor görüyor musun! Kız beni özendirme böyle şeylere Daha kocayı yeni zarara soktum. 3600 a alacağım robotu 5 günlük farkla 4600 aldık zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…