- 21 Eylül 2020
- 2.360
- 5.061
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.741
Xiomi yağ ölçer tartı öneririmkızlar evde baskül kullanan varsa memnun olan marka model yazabilir mi? eşim sadece yanından geçerken ayağını çarpmış ve tuzla buz oldu bi anda şok olduk, muhtemelen duvara çarpınca cam sıkıştı diye düşünüyorumiyi ki ben üzerindeyken olmadı önerisi olan varsa çok sevinirim, trendyolda bambu olanlara baktım, onlara da yanlış tartıyo demişler benimki goldmaster'mış bu arada eski fotolardan kırılmadan önceki hâlini buldum
Xiomi yağ ölçer tartı öneririm
kızlar size sorum var hamileyken ağda yapıyormusunuz genital bölge?
Ayyyy nolmuş öylekızlar evde baskül kullanan varsa memnun olan marka model yazabilir mi? eşim sadece yanından geçerken ayağını çarpmış ve tuzla buz oldu bi anda şok olduk, muhtemelen duvara çarpınca cam sıkıştı diye düşünüyorumiyi ki ben üzerindeyken olmadı önerisi olan varsa çok sevinirim, trendyolda bambu olanlara baktım, onlara da yanlış tartıyo demişler benimki goldmaster'mış bu arada eski fotolardan kırılmadan önceki hâlini buldum
Aslaaaa normalde de yapamazdımXiomi yağ ölçer tartı öneririm
Tesekkur ederim canım çok sağolAy çok şükür çok sevindim tebrik ederim canım :)) sen Türkiye’de yapılanda mı yaptırdın yoksa Amerika’ya yollanan mı. Karar veremedik Türkiye’de Ankara’ya yollanıyormuş. Öteki Amerika’ya ama o da çok pahalı 400 dolar dedi. Türkiye’dekimde yaptırabiliriZ biz
Bunlar temperli oluyor ya üstüne çekiçle vur kırılmaz ama köşesinden hafif darbe alsın kırılır hemen. Bende xiaomi diyorum almadım ama baya takip edip araştırmıştımkızlar evde baskül kullanan varsa memnun olan marka model yazabilir mi? eşim sadece yanından geçerken ayağını çarpmış ve tuzla buz oldu bi anda şok olduk, muhtemelen duvara çarpınca cam sıkıştı diye düşünüyorumiyi ki ben üzerindeyken olmadı önerisi olan varsa çok sevinirim, trendyolda bambu olanlara baktım, onlara da yanlış tartıyo demişler benimki goldmaster'mış bu arada eski fotolardan kırılmadan önceki hâlini buldum
Ayyyy nolmuş öyleyağ ölçerli almıcaksan Vestel bambu kullanıyorum iki senedir bir arızası olmadı
Aslaaaa normalde de yapamazdımlazerliyim ben de ama açıkçası biraz arttı gibi geliyo gözüme, doğumdan önce bi el atmak lazım malum yasak değil ağda bu arada hamilelikte serbest
Bunlar temperli oluyor ya üstüne çekiçle vur kırılmaz ama köşesinden hafif darbe alsın kırılır hemen. Bende xiaomi diyorum almadım ama baya takip edip araştırmıştım
Benimki de aynı koridordaydı değiştirdim eşim sakar benim birazbence o koridordan geçerken köşeden çaptığı için kesin dediğin gibi öbür köşe de duvara çarptı
yerini de değiştşrmem lâzım alınca çünkü tam koridor geçişinde yine geçen çarpar
Soba miGeçen gün bi baş ağrısı tuttu sobanın yanında limonlu çay içtim rahatladım şu an bile elimde limonlu çay var hasta olmamak için önlem
Cano çok geçmiş olsun kuzum ya valla bugün benim sabah ağrıdı ama şükür geçti migren filan yok gerçekten çok zorTabi tabi, 6-7 yıl önce migren teşhisi için MR çekilmiştim canım.
Şimdi bir de şundan korkuyorum, prolaktin çok yükseldi ya hamilelikle.
Hipofiz bezinde tekrar kitle mi oluşuyo, ondan mı bu kadar ağrıyo acaba?
Onun için de en son Şubat ayında MR çekilmiştim. Tamamen gitmişti o zaman.
.
Allah tan sen üstündeyken olmamış Özge ablakızlar evde baskül kullanan varsa memnun olan marka model yazabilir mi? eşim sadece yanından geçerken ayağını çarpmış ve tuzla buz oldu bi anda şok olduk, muhtemelen duvara çarpınca cam sıkıştı diye düşünüyorumiyi ki ben üzerindeyken olmadı önerisi olan varsa çok sevinirim, trendyolda bambu olanlara baktım, onlara da yanlış tartıyo demişler benimki goldmaster'mış bu arada eski fotolardan kırılmadan önceki hâlini buldum
Ağda son aylarda sakıncalı kuzum bildiğim kadarıyla. Ben şuan ağda ile devam son aydalarda kısaltarak devam ederim herhalde.Xiomi yağ ölçer tartı öneririm
Bende de xiomi var gayet memnunumşimdi xiomi yorumlarını okuyodum, teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım neyse ki size bir şey olmamış. Ben xiaomi scale 2 kullanıyorum,ç. Uygulamada kayıt altında olması, detay vermesi güzel. Ayrıca bebeğim kaç kilo diye bir özelliği de var kucağında bebeğin varken onun ağırlığını da tartıyor. Ben 1 yıldır kedim için de kullanıyorumkızlar evde baskül kullanan varsa memnun olan marka model yazabilir mi? eşim sadece yanından geçerken ayağını çarpmış ve tuzla buz oldu bi anda şok olduk, muhtemelen duvara çarpınca cam sıkıştı diye düşünüyorumiyi ki ben üzerindeyken olmadı önerisi olan varsa çok sevinirim, trendyolda bambu olanlara baktım, onlara da yanlış tartıyo demişler benimki goldmaster'mış bu arada eski fotolardan kırılmadan önceki hâlini buldum
ben senelerdir ağda yapıyodum şimdi de göbekten oramı buramı göremez duruma gelene kdr ağda yapmayı düşünüyorum, valla lazer en temizi gerçekten ama hiç yaptırmadım malesef, yasak değilse ağdaya devam sonra göbek çıkınca ne yaparım bilmiyorumAyyyy nolmuş öyleyağ ölçerli almıcaksan Vestel bambu kullanıyorum iki senedir bir arızası olmadı
Aslaaaa normalde de yapamazdımlazerliyim ben de ama açıkçası biraz arttı gibi geliyo gözüme, doğumdan önce bi el atmak lazım malum yasak değil ağda bu arada hamilelikte serbest
son aylarda zaten kendimiz göremeyiz heralde oraları, doktora bi sorayım gidince yinede, napcaz sonlarda bende bilmiyorumAğda son aylarda sakıncalı kuzum bildiğim kadarıyla. Ben şuan ağda ile devam son aydalarda kısaltarak devam ederim herhalde.
Soba miayyy soba üzeri kestane
kız allah seni soba dediysem doğalgaz sobası kestane yapmıyor ama çok güzel ısıtıyor
son aylarda zaten kendimiz göremeyiz heralde oraları, doktora bi sorayım gidince yinede, napcaz sonlarda bende bilmiyoru.
Ben bir de ameliyat eldiven tekniğiyle alıyorum. Bir elimle kontrol edip bı elimle alıyorum. Onda çok da görmeyi gerektiren bir durum söz konusu değil tertemiz de oluyor. Sadece ayna gerekebilir olmazsa artık kuaför yolu.
Ay teknolojinin gözünü sevimGeçmiş olsun canım neyse ki size bir şey olmamış. Ben xiaomi scale 2 kullanıyorum,ç. Uygulamada kayıt altında olması, detay vermesi güzel. Ayrıca bebeğim kaç kilo diye bir özelliği de var kucağında bebeğin varken onun ağırlığını da tartıyor. Ben 1 yıldır kedim için de kullanıyorum
Hayaller güzel yaşanabilseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?