Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bulantılar cok kötü. Daha da hiç olmasın inşallah hep burda kal
İnşallah. Bulantıya kötü diyordum hapla o geçti tiksinme başladı. Allahım ne zormuş tiksinmek diyordum geçen hafta bulantı kusma tiksinme combo oldu gerçekten hepsi birbirinden zor bi daha gelmesin güzel güzel hamilelik geçirelim

Amin üst-üste gelmesi en kötüsü hakikaten. Artık büyüyoruz hepsi bitsin gitsin ınslallah kalan günler sağlıkla geçsin

Vitaminler B basiliferd saolun kızlar maalesef dün kanamam oldu bir cm açıklık olmuş. Ama kan sulandırıcı kullandığım için erken müdahale de edemiyorlar sürekli yatıyorum çarşamba günü İnş işlem olacak inş o zamana kadar başka bir aksilik çıkmadan halledeceğiz

Canım inşallah az kaldı bir aksilik olmayacak

Ben başladımmm ufaktan başlamakta fayda var tabii doktora sorarak bana başlayabilirsin dedi sen de bi sor ne dicek Ben Online hocayla başladım da YouTubeda Hamile pilatesi yaptıran YouTuberlar varmış onlarla da yapılabilir çok rahat

K kdv kuzuu sen cinsiyeti öğrendinmii
yok kuzu en son 29 kasımda ikili test için gitmiştim doktora. doktor %60 erkek olabilir demişti. ama bu 1 sonraki gelişiniz de değişebilir sakın ümitlenip kıyafet falan almaya kalkmayın demişti hahaha.
24 aralıkta randevum bakalım gösterirse cinsiyeti öğrenirim :)
1 ay da 1 çağırıyor bu doktor. çok zor beklemek :)

K kdv e bebekteki kamerayı senmi atmıştın
Burda görüp bende aldım kurulum yaptık fiyatına göre gayet iyi görüntü kalitesi falan ihtiyacı olan arkadaşlar baksın 209 TL baya uygun
evet kuzu ben atmıştım brion vega demi.
gece görüşü de muhteşem.
sesleri falan da çok güzel algılıyor.
daha uyguna bu kadar güzel bulabilir miyiz bilmiyorum.
tek sıkıntısı fişe takmadan çalışmıyor oluşu

Ay gerçekten mi inanamıyorum böyle bir şey varsa çok iyi olur ben özelde çalışıyorum 170i de defalarca aradım hep 32. Ve 37. Hafta diyorlardı. Nereden ayrıntılı bilgiye ulaşabiliriz acaba
yok kuzum özel de 32. haftadan başlıyor.
arkadaşın yanlışı var.
olsa ben kesin bilirdim.
muhasebeciyim ben.
kanun değiştiyse bilemem.
arkadaştan kanunu atmasını istedim.
eğer kanun değiştiyse hakkını helal et yanlış bilgilendirmiş olmuşum seni

Spor bana sökmüyor maalesef Benim sezeryan olacağı için sanırım beni dana gibi sedyeye alacaklar

Ben 680 tl fiyat aldım istanbul canim
Masallah masallh bakalm bnde bi arastirma hastanesine sorayim kendi dr sorayim eger universitede yaaprsalar yerde bulursam orda yaptirip para az bi para degil bebegin ihtiyaclarini alirim onada ama randrvu alamazsak mrcbur ozel olur benmde canm

İnşallah cikmaz kuzum iyi düşün iyi olsn.

Bana 1 hafta sabret dediler, yerine oturur diye oturacak gibi değil soğudukça soğudu atkı kabanla duruyordum sınıfta yazık inşallah ki enfeksiyon olmamışımdır. Zaten 3 ayım dolmak üzere işe başladım kafam dağılsın diye kpss de olmayınca bebeği öğrendim o ay sonu benim için o önemli çok şükür belki gene evimde kpss çalışırım bu sefer daha iyi çalışırım okul öncesinden bu sene alım iyi olacak diyorlar, hayırlısı budur belki zorlamamak lazım çok sağol canım
Canım izne cikcaksin demi yani işten falan çıkma mobbing uygularlar zaten sakın dayan biraz
Rapor alacağım bir süre ondan sonra da ocakta çıkmayı düşünüyorum. Kurumsal sıkıntılar var beni çok gerdi. İşe başlayalı 3 ay bitecek zaten hamilelik dönemine denk gelmiş başladığım zaman, sözleşmem var ama hamilelikten dolayı istifa ederim gerekirse çalışamaz belgesi isterim doktordan dayanabileceğim tarzda insanlar değiller canım. Cumartesi günü rahatsızım dememe rağmen gidip arkamdan neler deyip şikayet etmiş biri tartıştım sinirden ağladım bir de üstüne
Sanırım böyle kuruma başladığımda hamile personel vardı 32yi bekliyordu çıksa o da çıkardı herhalde zaten şu şartlarda çalıştığım yerde devam etmeyeceğim ama çok sağol canım

aa neden mobing mi uyguluyorlar canım

aa neden mobing mi uyguluyorlar canım
Kendi işlerine geldiği gibi davranıyorlar. Geçen de müfettiş geldi açıklarını kapatmak için etekleri tutuştu ama sorsan sorunsuz bir kurum. Özel eğitimdeyim bu arada şuan. Öyle sorunlar var ki artık göz yumamayacağım boyutta söyleyince sen kötü oluyorsun artık böylesi hayırlıdır diyorum

aaa tüh keşke biraz daha dayanabilsen. hem doğum parasını alırdın. hem de belki konuşursan onlar çıkartmış gibi gösterip işsizlik alırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…