- 21 Ekim 2021
- 332
- 743
- 18
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.841
İnşallah. Bulantıya kötü diyordum hapla o geçti tiksinme başladı. Allahım ne zormuş tiksinmek diyordum geçen hafta bulantı kusma tiksinme combo olduBulantılar cok kötü. Daha da hiç olmasın inşallah hep burda kal
Aminİnşallah. Bulantıya kötü diyordum hapla o geçti tiksinme başladı. Allahım ne zormuş tiksinmek diyordum geçen hafta bulantı kusma tiksinme combo oldugerçekten hepsi birbirinden zor bi daha gelmesin güzel güzel hamilelik geçirelim
Canım inşallah az kaldı bir aksilik olmayacakVitaminler B basiliferd saolun kızlar maalesef dün kanamam oldu bir cm açıklık olmuş. Ama kan sulandırıcı kullandığım için erken müdahale de edemiyorlar sürekli yatıyorum çarşamba günü İnş işlem olacak inş o zamana kadar başka bir aksilik çıkmadan halledeceğiz
Ben başladımmmKızlaarrrr gebelikte egzersizlere ne zaman başlıycanızzzz ben başlasam diyorumm 4 aya girdikkkhaftada bir kez yeterli doğuma kadar yapalımm doğumumuz kolaylaşsın ağrısız geçsin kaslarımız yumuşasınn plates topum da varr
yok kuzu en son 29 kasımda ikili test için gitmiştim doktora. doktor %60 erkek olabilir demişti. ama bu 1 sonraki gelişiniz de değişebilir sakın ümitlenip kıyafet falan almaya kalkmayın demişti hahaha.
evet kuzu ben atmıştım brion vega demi.
aaa özelde böyle benim neden haberim yok. Yanlışın olabilir mi canım.Suanki covid döneminden dolayı yasa böyle özeldede devlettede bu şekildeymiş
yok kuzum özel de 32. haftadan başlıyor.Ay gerçekten mi inanamıyorum böyle bir şey varsa çok iyi olur ben özelde çalışıyorum 170i de defalarca aradım hep 32. Ve 37. Hafta diyorlardı. Nereden ayrıntılı bilgiye ulaşabiliriz acaba
Vay bee
Spor bana sökmüyor maalesefKızlaarrrr gebelikte egzersizlere ne zaman başlıycanızzzz ben başlasam diyorumm 4 aya girdikkkhaftada bir kez yeterli doğuma kadar yapalımm doğumumuz kolaylaşsın ağrısız geçsin kaslarımız yumuşasınn plates topum da varr
Masallah masallhBen 680 tl fiyat aldım istanbul canim
İnşallah cikmaz kuzum iyi düşün iyi olsn.Vitaminler B basiliferd saolun kızlar maalesef dün kanamam oldu bir cm açıklık olmuş. Ama kan sulandırıcı kullandığım için erken müdahale de edemiyorlar sürekli yatıyorum çarşamba günü İnş işlem olacak inş o zamana kadar başka bir aksilik çıkmadan halledeceğiz
benim de cumartesi günü durduk yere burnum kanadı. neye uğradığımı şaşırdım. hemen internetten baktım normalmiş. ama eşim ve benim elimiz ayağımız buz kesti :)Burun kanaması devammı kızz halaa benim bi geldii gittii dahada hiç gelmedii
Bana 1 hafta sabret dediler, yerine oturur diye oturacak gibi değil soğudukça soğudu atkı kabanla duruyordum sınıfta yazık inşallah ki enfeksiyon olmamışımdır. Zaten 3 ayım dolmak üzere işe başladım kafam dağılsın diye kpss de olmayınca bebeği öğrendim o ay sonu benim için o önemli çok şükür belki gene evimde kpss çalışırım bu sefer daha iyi çalışırım okul öncesinden bu sene alım iyi olacak diyorlar, hayırlısı budur belki zorlamamak lazım çok sağol canımCanım eğer mümkünse bu, çok iyi bi karar vermişsin. Rahatlarsın.
Devlette de durum bu konuda farklı değil, biz de neredeyse her gün kavga ediyoruz dışarı eksi on derece, kaloriferi en kısıkta açıyolar.
Hatta Bazı okullarda da açmamışlar hala Trabzon’da öğretmen arkadaşım anlatıyordu. Çocuklar da üşüyormuş.
Yani çoğu yerde aynı bu durum o yüzden canını sıkma ayrılabiliyorsan da ne ala evde dinlenirsin güzelce
Rapor alacağım bir süre ondan sonra da ocakta çıkmayı düşünüyorum. Kurumsal sıkıntılar var beni çok gerdi. İşe başlayalı 3 ay bitecek zaten hamilelik dönemine denk gelmiş başladığım zaman, sözleşmem var ama hamilelikten dolayı istifa ederim gerekirse çalışamaz belgesi isterim doktordan dayanabileceğim tarzda insanlar değiller canım. Cumartesi günü rahatsızım dememe rağmen gidip arkamdan neler deyip şikayet etmiş biri tartıştım sinirden ağladım bir de üstüneCanım izne cikcaksin demi yani işten falan çıkma mobbing uygularlar zaten sakın dayan biraz
Sanırım böyle kuruma başladığımda hamile personel vardı 32yi bekliyordu çıksa o da çıkardı herhalde zaten şu şartlarda çalıştığım yerde devam etmeyeceğim ama çok sağol canımyok kuzum özel de 32. haftadan başlıyor.
arkadaşın yanlışı var.
olsa ben kesin bilirdim.
muhasebeciyim ben.
kanun değiştiyse bilemem.
arkadaştan kanunu atmasını istedim.
eğer kanun değiştiyse hakkını helal et yanlış bilgilendirmiş olmuşum seni
aa neden mobing mi uyguluyorlar canımBana 1 hafta sabret dediler, yerine oturur diye oturacak gibi değil soğudukça soğudu atkı kabanla duruyordum sınıfta yazık inşallah ki enfeksiyon olmamışımdır. Zaten 3 ayım dolmak üzere işe başladım kafam dağılsın diye kpss de olmayınca bebeği öğrendim o ay sonu benim için o önemli çok şükür belki gene evimde kpss çalışırım bu sefer daha iyi çalışırım okul öncesinden bu sene alım iyi olacak diyorlar, hayırlısı budur belki zorlamamak lazım çok sağol canım
Rapor alacağım bir süre ondan sonra da ocakta çıkmayı düşünüyorum. Kurumsal sıkıntılar var beni çok gerdi. İşe başlayalı 3 ay bitecek zaten hamilelik dönemine denk gelmiş başladığım zaman, sözleşmem var ama hamilelikten dolayı istifa ederim gerekirse çalışamaz belgesi isterim doktordan dayanabileceğim tarzda insanlar değiller canım. Cumartesi günü rahatsızım dememe rağmen gidip arkamdan neler deyip şikayet etmiş biri tartıştım sinirden ağladım bir de üstüne
Sanırım böyle kuruma başladığımda hamile personel vardı 32yi bekliyordu çıksa o da çıkardı herhalde zaten şu şartlarda çalıştığım yerde devam etmeyeceğim ama çok sağol canım
Kendi işlerine geldiği gibi davranıyorlar. Geçen de müfettiş geldi açıklarını kapatmak için etekleri tutuştu ama sorsan sorunsuz bir kurum. Özel eğitimdeyim bu arada şuan. Öyle sorunlar var ki artık göz yumamayacağım boyutta söyleyince sen kötü oluyorsun artık böylesi hayırlıdır diyorumaa neden mobing mi uyguluyorlar canım
aynen kuzu. ben indirimde atmıştım ama görmemiş olabilirsiniz attığımı. şimdi indirim devam ediyor mu bilmiyorum. ben mağazadan satın almışyımEe bu aynı xiaomi gibi fazla para vermeye gerek yokmuş demek. Hemen hemen aynı özellikleri
aaa tüh keşke biraz daha dayanabilsen. hem doğum parasını alırdın. hem de belki konuşursan onlar çıkartmış gibi gösterip işsizlik alırdınKendi işlerine geldiği gibi davranıyorlar. Geçen de müfettiş geldi açıklarını kapatmak için etekleri tutuştu ama sorsan sorunsuz bir kurum. Özel eğitimdeyim bu arada şuan. Öyle sorunlar var ki artık göz yumamayacağım boyutta söyleyince sen kötü oluyorsun artık böylesi hayırlıdır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?