Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar kamudaki 24. Hafta idari izni devam ediyor değil mi? Bugün müdür yardımcım ayrılacak misin diye sordu da
Canım niye soruyor ki heralde çıkacaksın bi tuhaflar yaa idari izin çıktığında bizde de soruyorlardı çocuğu olanlara çıkacak mısın diye. Ne mana?? Çıkcaz tabii yani

Devam ediyor, sanırım bi süre daha da eder varyant bilmem ne derken ortalık karıştı
Misafirlerin geldi mi bu arada

Çok iyi anlıyorum seni…insan artık dayanamaz hale geliyor. Bi de bu kadar strese değer mi?
Evde KPSS çalışma fikri çok çok daha mantıklı. Ben de tekrar giricem bir aksilik olmazsa. Bebelerimiz bir aylık falan olcak o zaman garip bi macera olur
Bebeğin kısmetine de kesin atanıcaksın gibi hissettim birden nedense

Yani bende anlayamadım düşük tehlikem var diye anlattım kadın o da. Eee o zaman 24. Hafta çıkacak mısın dedi evet hocam düşük riskim var dedim
Geldiler canım cumartesi geldiler ama nasıl rahatım mutfağa adım atmıyorum Rabbim bozmasin

Kızlar günaydın Haftasonu hem oğlumla ilgilenmekten hem de hastalıktan yazamadım. Geçen haftadan beri toparlayamadım dinlenemediğim için sanırım. o yüzden hiç girip okuyamadım. çok sayfa birikmiş.
Güzel mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim alıntılayamadım tek tek. iyi ki varsınız.

Herkes iyi mi? cinsiyet öğrenen var mı son 3 günde?
Aaa neyi vardı oğlunun cok gecmiş olsun yaaa
canım kulaklarında işitme kaybı vardı kulak ameliyatı oldu. aynı zamanda geniz eti ve bi küçük müdahale daha yapıldı. çok sağol tatlım.
baldan_madam canım ne yaptınız hastanede misiniz
yok canım cuma akşamı çıktık çok şükür herşey yolunda
baldan_madam oğluşun nasıl oldu daha iyi mi
Sağol tatlım daha iyi şuan. Yarın kontrolü var dikişleri falan da alınınca geçer gider inşallah bu da :) zor kısmı atlattık zaten çok şükür.

Ayyy maşallah diyelim gözünaydın o zaman
ben diş taşlarını temizlettikten sonra rahata kavuşmuştum kuzum
Ya olmazsa ben de öyle yapıyım ama o da hiç sevmediğim bişi

baldan_madam hoşgeldinnnnn özledik

Ayyy maşallah diyelim gözünaydın o zaman

Ya olmazsa ben de öyle yapıyım ama o da hiç sevmediğim bişi

baldan_madam hoşgeldinnnnn özledik
kuzu valla anında etki etmişti bana. ben 1 hafta çekmiştim. en son sizlerden dua istiyordum öyle bir ağrı yoktu ya.
diş etlerim benim şişmişti. en son damağım da şişiyordu ayyy ne çekmiştim heee.
Allah düşmanıma bile yaşatmasın. ne uyku uyuyabiliyordum ne yemek yiyebiliyordum

aaa tüh keşke biraz daha dayanabilsen. hem doğum parasını alırdın. hem de belki konuşursan onlar çıkartmış gibi gösterip işsizlik alırdın
Yok canım işsizlik bile alamıyorum maalesef ki yeni başlamıştım. Ben de dayanmayı isterdim her şey uçmuş gidiyor ama sağlığım daha önemli
Benim 3. Denemem olacak ilk sene kontenjandaydım geçen senesine göre ama okul öncesinin alımını yarıya düşürdüler geçen yılda da çok giren oldu daha iyiydi netlerim puanım düştü ertelemiştim bir şeyleri. Sonra bebek haberini alınca dedim ki hayırlısı böyledir inanıyorum ki nasibiyle gelecek. Sadece istikrarlı ve azimli bir süreçle ilerlemem lazım inanıyorum ki yaparız biz, güzel olacak her şey

aaa önce sağlık tabikii.
senden kıymetli değil hiç bir şey

Yaparız tabii kii destek de oluruz birbirimize, yeter ki istesin insan yapabileceğine inananlardanım

Yaz çıkında mutlaka bize de

Çok geçmiş olsun iyi ki gözetim altındasınız iyi ki erken fark edilmiş inşallah en kısa sürede normale döner herşey

Yaaa harikaa bide online hoca iyimiş kızz

benim de cumartesi günü durduk yere burnum kanadı. neye uğradığımı şaşırdım. hemen internetten baktım normalmiş. ama eşim ve benim elimiz ayağımız buz kesti :)
Bende evde tekken olduuu bu amaa geçtii baya oldu 2 hafta öncemi ne vallaha herşey duydumda burun kanamasını hiç duymadımm doktora yazdım tansiyonun iyiyse normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…