Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sevindim iyi olmanıza

Bende evde tekken olduuu bu amaa geçtii baya oldu 2 hafta öncemi ne vallaha herşey duydumda burun kanamasını hiç duymadımm doktora yazdım tansiyonun iyiyse normal dedi
aaa panikleyeyim mi şimdi anlamadım
o an kanadı geçti
bir daha olmadı ama bilemedim
tansiyon ölçmek hiç aklıma gelmedi

Isitme kaybıysa iyi geç kalmadan ameliyat edildii pil falanmı koyuldu cano nasıl o
Benim kardeşimde işitme engellii ozamanlar bukadar teknoloji gelişmemiştii yaşıda geçince biz yaptıramamıştık

aynen kuzu. ben indirimde atmıştım ama görmemiş olabilirsiniz attığımı. şimdi indirim devam ediyor mu bilmiyorum. ben mağazadan satın almışyım
Geçen attığım olaydan sonra eşim yok bu olmaz dedi kabul etmedi bunun içine girmeleri daha kolay bilindik bi firma değil üreticisi dedi

yok yok oluyo burun kanaması, benim hem kuruluk hem kanama oluyo, hava nemlendirici kullanıyorum bikaç gündür rahatladı
ohh tamam kuzum
gebeliğin başından beri inanılmaz bir burun kuruluğum vardı.
gece nefes alamıyordum hatta bazen
ilk defa cumartesi günü kanadı.
hava nemlendirici bizde almıştık
bebişte kullanırız diyorduk ama başlayalım şimdiden kullanmaya :)

Amiiin canım, inşallah Rabbim tüm hastalara şifa versin.

.

kullan kullan gece beni uykumdan bi uyandırıyodu full dolu nefes alamıyorum ve asla uyuyamıyorum, üzerine bir de kanıyor onlar da kabuk bağlıyor
2 gün oldu nemlendiriciyi odaya aldım, 2 gündür çok rahatım, haftalardır eziyet çekmişim, benim de neredeyse başından beri böyleydi

yaaa ilk işim eve gidince açmak olucak nemlendiriciyi

rollercoaster kızlar söylemiş tartıyı, ben de xiaomi mi 2 scale kullanıyorum.

1 yılı geçti, çok memnunum.

Uygulamada hafta hafta kilo verdiğimi görmek çok güzel bir duyguydu, şimdi de kilo alışımı takip edicem sanırım.

Bebek kilosu ölçümü de süper, kontrolleri beklemeden her hafta kaç gr aldığını öğrenebilirsin. Uygulamada o da ayrı olarak kaydediliyor, çok başarılı gerçekten.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…