Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

ay bir erkek dahaaaaaa :) bu sene erkek senesi değil de ne :)
Amin kızlar hep hep birlikte inşallah ramziye göre kızdı, çıkıntı görüldü ama artık değişmez herhalde ya

Amin canim benimde 2.kizim oluyor ınslallah şükürler olsun saglikla gelsinler benimde hayalim 2kizdi . Gözümüz aydın

Düşük risk mi çıktı? Ya allak bullak oldum herkes riskli bile çıksa normal doğuyor diyo ama insanın içini kemiriyo işte. Yarın perinatologdan randevu alcam fetal DNA isticem ne dicek bilmiyorum. Yaptıranlar direkt yaptırmak istiyorum diyip yaptırdı di mi?
Canım benim de 168di kalbi. Kız şimdilik malum cinsiyet değişmesi moda oldu 140 üstü Kız diyorlar da o fake bişi sen erkek mi istiyordun

Sağlıklı olsun da canım kıza adapte olmuştum erkek diyince şaaşırdım ama her türlü bebişimmmmm çok heyecanlı. Ama haftaya net görücez. Erkek gibi sanki dedi bilmiyorum ki

My-little-bird canim RABBIM kalbine ferahlık versin. Çok önceki sayfalarda yazmıştım tabiki herkesin kendi düşüncesi fakat ben de yaptırmadım sebebi en yakin arkadasim yaptırmış tüm hamileliği üzüntü ve stresle geçmişti kesinliği asla yok dr larda söylüyor şimdi ne desek bunu sen yaşıyorsun belki teselli etmez ama bunları duymak da sana iyi gelsin. Kızı sapasağlam doğdu şimdi küçücük ama yazılar yazıyor kitaplaştıralacak. Arada o günleri konuşuyoruz bana defalarca tembih etmişti yaptırma diye ağzı yanan misali. Yani yine diyorum herkesin kendi fikri ama kesin olmayan bi şey bu. Rabbim kalbine ferahlık versin güzel günler sizlerle olsun canim

Canım Çok geçmiş olsun kıyamam benimde migrenim var normalde ama elhamdulillah doğumlarımda hep geri çekiliyo taki emzirme dönemim bitene kadar inşallah seninde geçer gider biran önce

Evet, bazılarının öyle oluyomuş.
Adet döngüsü başlayana kadar atak gelmiyormuş.

Bazılarının da benim gibi daha da artıyormuş.

Ben o şanslılardanım demek ki.

.

Canım hiç canını sıkma bence ultrasonda iyi çıkmış endişelenme ki zaten riskli bile çıkmamışsın. Yüksek risk çıkıp normal olan kişiler de varmış duymuşsundur. Doğruluk oranı %60-70lerde olan bir test sonuçta yaptırana saygım sonsuz ben kendimi bildiğimden istemedim senin gibi pimpirikliyim ben de. Bugun bana ensesini iyi görüyorum dediğinde rahatladım sen de böyle düşün bence iyi bir perinatologa danış o uygun görürse fetal dna yaptırırsın boşuna yaptırma derim

Sakinkal canım, çok teşekkür ederim.

Öğlene doğru yine mide bulantısı başladı.

Sabahtan beri sadece çubuk kraker yiyebilmiştim.

Eşim geldi, zorla peynir ekmek yaptı onu yedim biraz önce.

Çok şükür, midem rahatladı en azından.

Başım ağrıyo hala.

İnşallah 1-2 saate geçer.

Cuma günü saat 5 gibi almıştım parolu, tam 72 saat olacak.

Botoksu çok duydum, hamilelikte yapılıyor mu bi bakıcam.

Çok teşekkür ederim canım.

. Canım

Canım çok teşekkür ederim duydukça sakinleşiyorum bunları. Hep riskli demişler ama normal doğmuş diye anlattılar bugün. Rapor alırken de aile hekimi bize de aynı riskli dediler sorun çıkmadı dedi. Allah belasını versin bu testin ben düşük risk çıkar nasılsa diye düşündüğüm için yaptırdım ay beklemiyordum yani. Fetal dna yaptır geç ne uğraşıyorsun ikiliyle pişman oldum.
Kalbimiz hepimizin ferahlıkla dolsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Geçmiş olsun canım benim de dün uyumaktan başım çatlıyordu artık. Gece mentol taşımı aradım bulamadım o iyi geliyordu evde parol da yoktu annem tülbentle başını sık dedi anneannem öyle yaparmış ninem zamanından kalan taktik ama öyle işe yaradı ki hahaha başımı sıktım yattım birkaç saat sonra uyanınca ağrım kalmamıştı baş ağrısı çok can sıkıcı oluyor

Cnm ya sekreterin arayıp Bilgi vermesi biraz saçma olmuş.doktorun Bilgi vermesi gerekirdi.bence başka bir doktorun da görüşünü al.bu testler olasılık cnm inşallah sorun çıkmayacak

Çok teşekkür ederim canım.

Aklınıza gelen, gelebilecek olan her şeyi denedim.

Migren taşını yarıya indirdim, 2 parol, 1 prilam, 2 serum, tülbent, nane yağı, masaj, hava nemlendirici, açık hava, patates...

Duyduğum bildiğim her bir şeyi yaptım, yok.

Saatini bekliyo, 72 saati doldurunca geçecek, inanıyorum.

Eskiden de böyleydi.

1 yıldır o kadar azalmıştı ki.

Ekmeği bırakıcam sanırım, hamilelikte ekmek yemeye başladım. Artık o yapıyo diye düşünmeye başladım.

.

Canım miden bulanıyorsa bol kaşarlı tost yiyebilirsin. Bence faydalıda olsa botox olayını hamilelikten sonraya ertele. Ben hamilelikte bu tarz kimyasalları doğru bulmuyorum ama mutlaka sonrasında dene çekilecek gibi değil.

Doktor öyle önemli ki
Bir prof buldum yarın yola çıkcaz bakalım onla görüşeceğim inşallah artık o ne derse. Çok teşekkürler
Yaptırmamak iyi bir karar olmuş

Peki ense kalınlığı konusu nasıl? Yani mesela 3 altı sorun yok diyebiliyor muyuz? Benimki 1.7 mi ne ölçtü ensesini

Hamilelikte damarlarımız genişlediği için baş ağrısında artış oluyormuş bir de sinuzitin varsa havalar soğudu o da arttırıyordur ilk üç ay artış normal diyorlar ondan sonra azalır inşallah bol bol su iç Allahım şifa versin hemencecik geçsin. Ama düşündükçe daha da artar güzel şeyler düşün bol bol bebişinin fotoğrafına bak bir de doğal ağrı kesici niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…