- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- 133
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #22.001
E napsinlar burası onlara beleşfiyatları da sanki Türkler değilde onlar yaşıyor gibi yükseltmeye çalışıyorlar olan bize oluyor.
gözünAydın canımbir erkek bebis daha Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım
Amin kızlar hep hep birlikte inşallahay bir erkek dahaaaaaa :) bu sene erkek senesi değil de ne :)
Amin canim benimde 2.kizim oluyor ınslallah şükürler olsun saglikla gelsinler benimde hayalim 2kizdi . Gözümüz aydınÇok teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin benim kızkardeşim yok elhamdulillah evlatlrımda nasip etti RabbimSeninde gönlünce olsun
Canım Çok geçmiş olsun kıyamam benimde migrenim var normalde ama elhamdulillah doğumlarımda hep geri çekiliyo taki emzirme dönemim bitene kadar inşallah seninde geçer gider biran önce
Ben yaptırdım canım yaş ve ense kalınlığı riski var deyince şükür temiz geldi ama 20 gün ömrümden ömür gitti benimde Acıbadem aracılığıyla americada bakıldı hayırlı sonuçlar alırsın sende inşallah cinsiyet bizde söylemediker Türkiye de yasal değilmiş benim baktırdığım yer söylemiyomuş
Canım sakin ol hiç bozma içini çok takarım diyosan fetal dna yaptır ama zannetmiyorum ben ıyı düşün fetal dna bile net çözüm değil Allah korusun onda sorun gelse bile amiyosentez veya plesantadan parça almayı öneriyolar öle hemen riskli demek ikili testle mümkün değil bak benim ense 3 mm di nerdeyse 2.5 üstüne riskli diyolar elhamdulillah temiz geldi hiç üzme bebişini duam seninle
Düşük risk mi çıktı? Ya allak bullak oldum herkes riskli bile çıksa normal doğuyor diyo ama insanın içini kemiriyo işte. Yarın perinatologdan randevu alcam fetal DNA isticem ne dicek bilmiyorum. Yaptıranlar direkt yaptırmak istiyorum diyip yaptırdı di mi?Çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin benim kızkardeşim yok elhamdulillah evlatlrımda nasip etti RabbimSeninde gönlünce olsun
Canım Çok geçmiş olsun kıyamam benimde migrenim var normalde ama elhamdulillah doğumlarımda hep geri çekiliyo taki emzirme dönemim bitene kadar inşallah seninde geçer gider biran önce
Ben yaptırdım canım yaş ve ense kalınlığı riski var deyince şükür temiz geldi ama 20 gün ömrümden ömür gitti benimde Acıbadem aracılığıyla americada bakıldı hayırlı sonuçlar alırsın sende inşallah cinsiyet bizde söylemediker Türkiye de yasal değilmiş benim baktırdığım yer söylemiyomuş
Canım sakin ol hiç bozma içini çok takarım diyosan fetal dna yaptır ama zannetmiyorum ben ıyı düşün fetal dna bile net çözüm değil Allah korusun onda sorun gelse bile amiyosentez veya plesantadan parça almayı öneriyolar öle hemen riskli demek ikili testle mümkün değil bak benim ense 3 mm di nerdeyse 2.5 üstüne riskli diyolar elhamdulillah temiz geldi hiç üzme bebişini duam seninle
Canım benim de 168di kalbi. Kız şimdilik malum cinsiyet değişmesi moda olduSanırım benim de erkek kızlarrrrr. Ama doktor emin değilim çıkıntı var dedi. Ama kızlarda bazen şişlik de olabilirmiş ama çıkıntı erkek gibi sanki dedi. Kalp atışı nasıldı kızlar 165 şuan. 145 üstü bişey yorum yapılıydı
Sağlıklı olsun da canım kıza adapte olmuştum erkek diyince şaaşırdımDüşük risk mi çıktı? Ya allak bullak oldum herkes riskli bile çıksa normal doğuyor diyo ama insanın içini kemiriyo işte. Yarın perinatologdan randevu alcam fetal DNA isticem ne dicek bilmiyorum. Yaptıranlar direkt yaptırmak istiyorum diyip yaptırdı di mi?
Canım benim de 168di kalbi. Kız şimdilik malum cinsiyet değişmesi moda oldu140 üstü Kız diyorlar da o fake bişi sen erkek mi istiyordun
OyyyySağlıklı olsun da canım kıza adapte olmuştum erkek diyince şaaşırdımama her türlü bebişimmmmm çok heyecanlı. Ama haftaya net görücez. Erkek gibi sanki dedi bilmiyorum ki
Benim 6 da karindan ultrasinla soldaydi bebis bugun 8. haftada kontrole gittik sagda. Bu bebekler boyle yer degistirio mu ki anlamadim
Ben iyi değilim, başım çok fena hala.
Gece 4’te hastaneye gittik.
2 farklı serum taktılar.
Çok hafif rahatlattı, eve geldik 3 saat uyudum.
Namaza kalktığımda aynıydım.
Anladığım o ki, hamilelikte migrene ne ilaç ne serum, hiçbiri fayda etmiyo.
Çok hafif geliyo parol.
Canım benim yeni gördüm çok geçmiş olsun şimdi umarım daha iyisindir. Baş ağrısı çok zor gerçekten hiçbirşey etki etmiyor heleki migren ise. Sadece botox iyi geliyormuş diye duydum çevremde
Sanırım nöroloğa gidicem.
.
Canım hiç canını sıkma bence ultrasonda iyi çıkmış endişelenme ki zaten riskli bile çıkmamışsın. Yüksek risk çıkıp normal olan kişiler de varmış duymuşsundur. Doğruluk oranı %60-70lerde olan bir test sonuçta yaptırana saygım sonsuz ben kendimi bildiğimden istemedim senin gibi pimpirikliyim ben de. Bugun bana ensesini iyi görüyorum dediğinde rahatladım sen de böyle düşün bence iyi bir perinatologa danış o uygun görürse fetal dna yaptırırsın boşuna yaptırma derim@cotton canım doktor döndü mü??
Moralim çok bozuk ya. Benim orta risk çıkmış. Burun kemiği ensesi normaldi hormonlardan çıktı heralde. Yaşım da otuzun altında yaş riski de olamaz.
Galiba fetal DNA yaptıracam ben de ama rapor alıp gitmem lazım bir sürü iş çıktı bana. Herkese sakin ol dedim ama hiç de sakin olunmuyormuş kızlar şimdi anlıyorum sizi
Canım çok teşekkür ederim duydukça sakinleşiyorum bunları. Hep riskli demişler ama normal doğmuş diye anlattılar bugün. Rapor alırken de aile hekimi bize de aynı riskli dediler sorun çıkmadı dedi. Allah belasını versin bu testin ben düşük risk çıkar nasılsa diye düşündüğüm için yaptırdım ay beklemiyordum yani. Fetal dna yaptır geç ne uğraşıyorsun ikiliyleMy-little-bird canim RABBIM kalbine ferahlık versin. Çok önceki sayfalarda yazmıştım tabiki herkesin kendi düşüncesi fakat ben de yaptırmadım sebebi en yakin arkadasim yaptırmış tüm hamileliği üzüntü ve stresle geçmişti kesinliği asla yok dr larda söylüyor şimdi ne desek bunu sen yaşıyorsun belki teselli etmez ama bunları duymak da sana iyi gelsin. Kızı sapasağlam doğdu şimdi küçücük ama yazılar yazıyor kitaplaştıralacak. Arada o günleri konuşuyoruz bana defalarca tembih etmişti yaptırma diye ağzı yanan misali. Yani yine diyorum herkesin kendi fikri ama kesin olmayan bi şey bu. Rabbim kalbine ferahlık versin güzel günler sizlerle olsun canim
Geçmiş olsun canım benim de dün uyumaktan başım çatlıyordu artık. Gece mentol taşımı aradım bulamadım o iyi geliyordu evde parol da yoktu annem tülbentle başını sık dedi anneannem öyle yaparmış ninem zamanından kalan taktik ama öyle işe yaradı ki hahahaSakinkal canım, çok teşekkür ederim.
Öğlene doğru yine mide bulantısı başladı.
Sabahtan beri sadece çubuk kraker yiyebilmiştim.
Eşim geldi, zorla peynir ekmek yaptı onu yedim biraz önce.
Çok şükür, midem rahatladı en azından.
Başım ağrıyo hala.
İnşallah 1-2 saate geçer.
Cuma günü saat 5 gibi almıştım parolu, tam 72 saat olacak.
Botoksu çok duydum, hamilelikte yapılıyor mu bi bakıcam.
Çok teşekkür ederim canım.
. Canım
Cnm ya sekreterin arayıp Bilgi vermesi biraz saçma olmuş.doktorun Bilgi vermesi gerekirdi.bence başka bir doktorun da görüşünü al.bu testler olasılık cnm inşallah sorun çıkmayacakDoktora da ayrı sinir oldum. Görüşemedim bile. Sekreteri aradı orta risktesiniz dedi öyle kaldım napıcam dedim perinatologla görüşün dedi. Doktordan bi yönlendirme beklerdim şunu yap bunu yap veya sonucun normal diye ne bileyim.
Hazırlamamıştım kendimi nasılsa yaştan da risk çıkmıcak diye düşünüyordum yani. Umarım bir sorun yoktur kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Trabzon’a gidicez büyük ihtimalle yarın. Dua edin yayollar karlı buzlu iyice sinirlerim gerildi
Geçmiş olsun canım benim de dün uyumaktan başım çatlıyordu artık. Gece mentol taşımı aradım bulamadım o iyi geliyordu evde parol da yoktu annem tülbentle başını sık dedi anneannem öyle yaparmış ninem zamanından kalan taktik ama öyle işe yaradı ki hahahabaşımı sıktım yattım birkaç saat sonra uyanınca ağrım kalmamıştı baş ağrısı çok can sıkıcı oluyor
Canım miden bulanıyorsa bol kaşarlı tost yiyebilirsin. Bence faydalıda olsa botox olayını hamilelikten sonraya ertele. Ben hamilelikte bu tarz kimyasalları doğru bulmuyorum ama mutlaka sonrasında dene çekilecek gibi değil.Sakinkal canım, çok teşekkür ederim.
Öğlene doğru yine mide bulantısı başladı.
Sabahtan beri sadece çubuk kraker yiyebilmiştim.
Eşim geldi, zorla peynir ekmek yaptı onu yedim biraz önce.
Çok şükür, midem rahatladı en azından.
Başım ağrıyo hala.
İnşallah 1-2 saate geçer.
Cuma günü saat 5 gibi almıştım parolu, tam 72 saat olacak.
Botoksu çok duydum, hamilelikte yapılıyor mu bi bakıcam.
Çok teşekkür ederim canım.
. Canım
Doktor öyle önemli kiCanım hiç canını sıkma bence ultrasonda iyi çıkmış endişelenme ki zaten riskli bile çıkmamışsın. Yüksek risk çıkıp normal olan kişiler de varmış duymuşsundur. Doğruluk oranı %60-70lerde olan bir test sonuçta yaptırana saygım sonsuz ben kendimi bildiğimden istemedim senin gibi pimpirikliyim ben de. Bugun bana ensesini iyi görüyorum dediğinde rahatladım sen de böyle düşün bence iyi bir perinatologa danış o uygun görürse fetal dna yaptırırsın boşuna yaptırma derim
Hamilelikte damarlarımız genişlediği için baş ağrısında artış oluyormuş bir de sinuzitin varsa havalar soğudu o da arttırıyordur ilk üç ay artış normal diyorlar ondan sonra azalır inşallah bol bol su iç Allahım şifa versin hemencecik geçsin.Çok teşekkür ederim canım.
Aklınıza gelen, gelebilecek olan her şeyi denedim.
Migren taşını yarıya indirdim, 2 parol, 1 prilam, 2 serum, tülbent, nane yağı, masaj, hava nemlendirici, açık hava, patates...
Duyduğum bildiğim her bir şeyi yaptım, yok.
Saatini bekliyo, 72 saati doldurunca geçecek, inanıyorum.
Eskiden de böyleydi.
1 yıldır o kadar azalmıştı ki.
Ekmeği bırakıcam sanırım, hamilelikte ekmek yemeye başladım. Artık o yapıyo diye düşünmeye başladım.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?