Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Stres yapmayın bence, bu 2li testler zaten tanı koymak için değil istatistik saptamak için var. 2li testi temiz ciktigi halde down sendromlu dogum yapan hastalar oluyormuş hatta bunlar doktorları şikayet (sorumlu tuttukları) ettikleri için davalar fln aciliyormuş. Bu sebeple bu testlerin kaldirilacagina yönelik haberler dolaşıyor. O yüzden sıkmayın canınızı, doktorum bana direkt nipt yaptir kesin sonuc dedigi icin ben nipt yaptirdim. Bu arada ben epey bir arastirma yapmistim bu test disarda 3.000 ile 5.000 arası degisiyor; ben ümraniye egitim ve arastirma hastanesinde ucretsiz yaptirdim. Tabi sonuç normal olarak özel hastanelere gore daha gec cikiyor o ayri. Ozellerde 10 gune cikar denilen sonuc devlette 3 ile 5 hafta arasi degisiyormuş.

Çok teşekkür ederim canım yakınız oraya ismini de duymuştum doktorun , nisadan memnun olmasam düşünürdüm aslinda

Bende açıkcası tam anlamıyorum. Haklısınız herşeye rağmen olumlu olmaya güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. Umarım sonuda güzel olur. Teşekkür ederim

Kız ben hiç bakmamıştım hatta bize Türkiye'de yok dediler. Ama söylediğin iyi oldu bundan sonra küpe olur kulağıma

İlkinde bende bebeğimi kaybettim. Bu bebeğimede en başından sevinemedim hep sıkıntılar. Arayan hayırlı olsun diyemeden geçmiş olsun telefonları almaya başlamak çok can sıkıcı. İnş bu sefer güzel sonla atlacağım umudum hep var

İyi düşüncez canım. Bak çok arkadaşımız var burda kötü tecrübeleri olan. Ama hepimiz burda birlikte umutla kolaylıkla birbirimize destek olarak dua ederek atlatacağız bu süreçleri.

canım ikili testin güvenirliği yok.
benim ki normal çıkmıştı mesela.
ama doğumda farklı bir sonuçta karşılabilirim.
tam tersi riskli olanlar da sağlıklı bir şekilde sonuçlanabiliyor.
o yüzden kendini yıpratma sakın

Kız ben hiç bakmamıştım hatta bize Türkiye'de yok dediler. Ama söylediğin iyi oldu bundan sonra küpe olur kulağıma
Var var, hatta istanbul kozyatagındaki yeditepe hastanesine gidicektik biz ama tabi onlarda ucuza yapmiyorlar, testi kendi bunyelerinde yaptiklarini soylemelerine ragmen 3-5 bin arasinda baktiracagin kromozom sayisina gore fiyatin degisecegini soyluyorlar, amerikaya giden test sonuclari ile ayni fiyat yani pek degisen bir sey yok. Bu arada her devlet hastanesi yapmayabilir tabi oncesinde onu ogrenmek gerekir. Bir de devlet hastanesi oldugu icin oyle gelisi güzel yapilmiyor bu test o konuda yaniltici olmak istemem; ya ikili testinin riskli cikmasi ya da daha once buna benzer bir sebepten düşük yapmış olma şartın aranıyor.

onlar çat diye en sert ve en kötü olasılık bilgisini veriyorlar hiç endişe etme her şey yolunda

My-little-bird canım, hissettiklerini anlamamız çok güç.

Arkadaşlar yazmış, başından beri biliyorduk bu tarama testlerinin güvenilirliğinin olmadığını.

Yüksek risk dedikleri sapasağlam doğabiliyor, risksiz dedikleri down sendromlu olabiliyor.

Dur bakalım, petinatoloğa bi git bakalım ne diyecek, nasıl yönlendirecek.

.

Benimki ben hamile değilken öyleydi ama şimdi bir de düşük tehlikem olunca sen kalkma deyip duruyor inşallah böyle devam eder umarım bunlar cicim günleri değildir

Kızlarr bugün eşimle İstanbul’a geldik.Buralarda büyük bebek mağazaları vs var mı bildiğiniz? Gelmişken bebek arabası oto koltuğu vs bakalım diyoruz varsa bildiğiniz paylaşırsanız sevinirim

avrupa yakasında babymall var oraya da bu hafta sonu gittiğimizde bulgarlar vardı anadolu yakasından geçeceksen çok trafik oluyo

ben de bekliyorum sonucları da allah korusun kötü bir sonuc cıksa bile aldıracakmısınız diye soracaklar tek cözümü bu. ben test sonucundan sonra bir yere gitmeyi düşünmüyorum yaa

müdahale edecekler ve her şey yoluna girecek

avrupa yakasında babymall var oraya da bu hafta sonu gittiğimizde bulgarlar vardı anadolu yakasından geçeceksen çok trafik oluyo
Bizde avrupa yakasındayız.212 outlet benetton a geldik çok uyguna zıbınlar vardı haberiniz olsun kızlar.BabyMall’a uğrayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…