Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya Canan çok geçmiş olsun. Allahım nolur topikteki annelerimizin hastalıklarına şifa ver Açlık da kötü etkiliyodur. Kısır döngü gibi.
Hap mı daha iyi rahatlatıyor serum mu?

Kızlae benim bu sivilce problemim ne olucak çıkıyor çıkıyor doktor antibiotikli kremde kullanma diyince almadım walla cok moralim gitti.. elimden bişi gelmiyo napcamm internete 20. Haftadan sonra geçiyor diye yazmıslar hamileler ama bilemedimmmm yaa

Ben 2,5 altı diye biliyorum.
Ama tabii tam olarak ne zaman ölçüldüğü de önemli.

Benim iki hafta arayla ölçtü ve kalınlaşmıştı canım.

.

canan canım çok geçmiş olsun. Denemedim etkili mi onu da bilmiyorum ama her şeyi denemişsin buna da bir bak diye düşündüm. Bu ellerde ayaklarda basınç noktaları oluyor organları temsilen. Baş parmak ile işaret parmağının kesistiği noktaydı sanırım baş ağrısı için basınç noktası. İnternetten bir bak istersen. işe yarar mı denemedim ama şifa olur inşallah tatlım.

Evet, çok haklısın canım. Sonuçta botox da kimyasal.

Kaşarlı tostu deneyeyim. Şu an iyi midem, çok şükür.

.

Canımmm sıkma canını fetal dna bende yaptırdım kandan bakılıyor .. içini ferah tut lütfennn bazen hata vermıs olabılır fetal kanın alıncak ordan bakılcak

2,5tan sonrası diye biliyorum canım ama prof daha iyi bilir benimkini de 1,5 gördü iyi dedi o sıra sordum 2,5 üstüne mi riskli diyorsunuz diye evet dedi. Başka bir doktor bulman çok iyi olmuş inşallah çok güzel haberlerle döneceksin

İnşallah azalır kuzum, elimden geleni yapıyorum.

3 litre su içiyorum normalde, migrende bulantı olunca bir iki gün içemiyorum sadece.

Çok teşekkür ederim.

.

Tamam inşallah unutmam gittiğimde

Ya Canan çok geçmiş olsun. Allahım nolur topikteki annelerimizin hastalıklarına şifa ver Açlık da kötü etkiliyodur. Kısır döngü gibi.
Hap mı daha iyi rahatlatıyor serum mu?

Hiçbiri.

Seruma medpamid de koydular, 3 saat uyudum. Uyandım aynı.

Rabbim tüm hastalara şifa versin.

.

Benim 6 da karindan ultrasinla soldaydi bebis bugun 8. haftada kontrole gittik sagda. Bu bebekler boyle yer degistirio mu ki anlamadim
Bildiğin break dans yapıyordu benimki en son gittiğimde yer değiştirmeyi geçtim değiştirir tabi suyun içindeler

Benmde sirtim ve omzumda daha cok cikiyor yuzumde pek yok ama onada artik once gzl lif yaptiriyorm esime sonra utalk pudra sürüyorum kuzum kurusun die. Iyi geliyor

Allah razı olsun yavrum, onu da denedim.
Daha ne noktalar bulduk vücudumda.
Yok, kar etmiyo hiçbiri.
Anlık rahatlatıyo.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…