- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- 133
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #21.981
bana da çıkmış benim 2 doz biontech vardı hamilelikten önce. O yüzden çok aradayım yaptırmasam mı diye. Doktoruma henüz sormadım. Ama korkuyorum hem yaptırmaya hem yaptırmamaya çok aradayım. 2.dozu çok ağır geçmişti benim 2 gün nerdeyse covid gibiydim yataktan çıkamadım. Çok ağrım ateşim oldu. 3.dozda böyle ağır geçerse çok zorlanırım hamilelikte. Diğer yandan da korkuyorum aşıda böyle olduysam allah korusun hasta olsam nasıl olurum diye.kızlar ya bana 3. doz tanımlanmış ne yapacağım bilmiyorum yaaa doktorum yaptır demişti
Kızlar serumdan sonra muayeneye girdim çok şükür akıntıma baktı onun için fitil yazdı. Ense kalınlığı da iyi çıktı burun kemiği göründü, şükürler olsun
Cinsiyete %70erkek dedi
Gözünaydın canımKızlar serumdan sonra muayeneye girdim çok şükür akıntıma baktı onun için fitil yazdı. Ense kalınlığı da iyi çıktı burun kemiği göründü, şükürler olsun
Cinsiyete %70erkek dedi
çok sevindimgözün aydın ve bir erkek bebe daha
Canlarım çok sağolun iyi ki varsınız gerçekten o kadar rahatladım ki bu hafta da evimde dinleneceğim güzel olsun inşallah her şey hepimiz içinGözünaydın canımHayırlı olsun
Cnm ben palmersin krem şekli olan formulünü kullanıyorum çok memnunum 24 saat nemli tutuyor.arkadaşım ilk gebeliğinde lierac kullandı çatladı.ikinci gebeliğinde palmers kullandı çatlama olmadı.Kızlar merhaba, hamilelikte oluşabilecek çaylakları önlemek için hangi krem ve yağlardan aldınız veya alacaksınız acaba? Herkes lierac öneriyordu fakat internette hakkinda yazilan sikayetlerden sonra almaktan vazgectim ayni sekilde dalin de öyle. Oneriler arasinda mustela fln da var ama o da çok pahalı. Aranizda doğal yağ kullanacak ve önericek olanlar varsa memnun olurum.
Çok sağol canım ama benim iki bebeğimin genetği sağlam gelmişti. İşin sıkıntılı yanı benim sağlık sorunlarım yüzünden kayıp yaşadım hep.korkularım bu yüzden. Neyse Allahım onların ömrünü bu bebeğime versin inşallahCanımm benimmm demekkii sağlıksızdı onlarr oyüzden bak nasip olmamıştı hissediyorum şuanki bebeğin gayet iyi hareketini hissetmek daha erken diye biliyorum şu ocağa girelimm o zamann daha net anlıcazzz tabii uygulamada hareketini hissetmeye başlayabilirsiniz diyo ama ben hic hissetmiyorumm aynı normal gibiiyim şuanlar doktor iyi dediyse herşey normalse o zaman bak iyidirr demekkiki seni ayda bir çağırıyorr
Sıkma canını kafanı rahat tutt geçmiş geçmişte kaldı allahımm bundan sonrası sağlıklı nasip etsin aminhatta bebeğin hareketide kelebek kıpırtısına benzer birşey oluyormuş uygulamada öyle dedi hatta mide gurultusuna analyabilirsiniz diyo ben anlayamıyorum mesela tam net ocakta daha iyi anlıcazz
Tabiiki öyle canım beniimm allahımm amiinnÇok sağol canım ama benim iki bebeğimin genetği sağlam gelmişti. İşin sıkıntılı yanı benim sağlık sorunlarım yüzünden kayıp yaşadım hep.korkularım bu yüzden. Neyse Allahım onların ömrünü bu bebeğime versin inşallahGüzel düşünelim güzel olsun sağlıkla bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla
E napsinlar burası onlara beleşavrupa yakasında babymall varoraya da bu hafta sonu gittiğimizde bulgarlar vardı anadolu yakasından geçeceksen çok trafik oluyo
gözünAydın canımCanlarım çok sağolun iyi ki varsınız gerçekten o kadar rahatladım ki bu hafta da evimde dinleneceğim güzel olsun inşallah her şey hepimiz için
Kanun olarak elimde yok ama ben şirketime bildirdiğimde böyle bilgilendirilmiştim belki şirketin covid dönemindeki hamileleri bakış açısıyla ilgili olabilir yanlış bilgilendirmek istemem her şirketin bakış açısı farklı olabilir ozaman şu süreçte muhasebeciysen bizden daha hakimsindir bu konuya teşekkürler düzelttiğin içinaaa özelde böyle benim neden haberim yok. Yanlışın olabilir mi canım.
eğer varsa kanunu atabilir misin ?
ay bir erkek dahaaaaaa :) bu sene erkek senesi değil de ne :)Kızlar serumdan sonra muayeneye girdim çok şükür akıntıma baktı onun için fitil yazdı. Ense kalınlığı da iyi çıktı burun kemiği göründü, şükürler olsun
Cinsiyete %70erkek dedi
sizin şirketiniz belki hamilelere bir güzellik yapıyordur canım.Kanun olarak elimde yok ama ben şirketime bildirdiğimde böyle bilgilendirilmiştim belki şirketin covid dönemindeki hamileleri bakış açısıyla ilgili olabilir yanlış bilgilendirmek istemem her şirketin bakış açısı farklı olabilir ozaman şu süreçte muhasebeciysen bizden daha hakimsindir bu konuya teşekkürler düzelttiğin için
Ben yaptirdim cuma gunu doktorumada danıştığımda 3 ayı geçtiği icin olabilirsin demişti herhangi bi yan etki vs allah korusun hıc bişey olmadi doktoruna sor yaptir derse seçim senin tabiki :)kızlar ya bana 3. doz tanımlanmış ne yapacağım bilmiyorum yaaa doktorum yaptır demişti
Evet ve hamileler riskli gruba giriyor aslında yapılması lazım bir arkadasım hatta evden calısmaya direk geçti hamileliğini bildirdiğinde 24.haftayı bekletmediler bile belki konuşulursa işverenle bi opsiyon tanınabilirsizin şirketiniz belki hamilelere bir güzellik yapıyordur canım.
ama kanunen özel sektörde 32. haftada başlıyor ne yazık ki
keşke özel de çalışanlar 24. hafta da bu fırsattan yararlanabilse. Anne annedir sonuçta
Benim 6 da karindan ultrasinla soldaydi bebis bugun 8. haftada kontrole gittik sagda. Bu bebekler boyle yer degistirio mu ki anlamadimCanım Ramzi için 6.haftalardaki bebeği kesede ilk gördüğünüz foto lazım.
Nub için ise12.haftalardakine bakılıyor ama bebeğin pozisyonundan dolayı hepsinin nubu görünmeyebiliyo.
.
onlar çat diye en sert ve en kötü olasılık bilgisini veriyorlar hiç endişe etme her şey yolunda
Sağ olun kızlar. Gideceğim bakalım dua edinMy-little-bird canım, hissettiklerini anlamamız çok güç.
Arkadaşlar yazmış, başından beri biliyorduk bu tarama testlerinin güvenilirliğinin olmadığını.
Yüksek risk dedikleri sapasağlam doğabiliyor, risksiz dedikleri down sendromlu olabiliyor.
Dur bakalım, petinatoloğa bi git bakalım ne diyecek, nasıl yönlendirecek.
.
Ben o sorumluluğu alamam o yüzden çok kötü oldum birden direkt düşününce. Hemen sonlandırılmıyormuş, tanı testi gerekiyormuş riskli çıkarsa tekrar, tanıya yönlendireceklermişben de bekliyorum sonucları da allah korusun kötü bir sonuc cıksa bile aldıracakmısınız diye soracaklar tek cözümü bu. ben test sonucundan sonra bir yere gitmeyi düşünmüyorum yaa
Doktorum 2 doz olduysan, 3. Doz İçin, 2. Dozdan sonra altı ay bekle dedi.kızlar ya bana 3. doz tanımlanmış ne yapacağım bilmiyorum yaaa doktorum yaptır demişti
ay ne kadar güzel. benim için imkansız da bu topikte belki patronu insaflı çıkan kişiler vardır :)Evet ve hamileler riskli gruba giriyor aslında yapılması lazım bir arkadasım hatta evden calısmaya direk geçti hamileliğini bildirdiğinde 24.haftayı bekletmediler bile belki konuşulursa işverenle bi opsiyon tanınabilir
Çok teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin benim kızkardeşim yok elhamdulillah evlatlrımda nasip etti RabbimTamamen hayalim ne mutlu canim gözünüz aydın kendileri için de çok güzel sizler için de. Sağlıkla kavuşun inşllah
Canım Çok geçmiş olsun kıyamam benimde migrenim var normalde ama elhamdulillah doğumlarımda hep geri çekiliyo taki emzirme dönemim bitene kadar inşallah seninde geçer gider biran önceBen iyi değilim, başım çok fena hala.
Gece 4’te hastaneye gittik.
2 farklı serum taktılar.
Çok hafif rahatlattı, eve geldik 3 saat uyudum.
Namaza kalktığımda aynıydım.
Anladığım o ki, hamilelikte migrene ne ilaç ne serum, hiçbiri fayda etmiyo.
Çok hafif geliyo parol.
Sanırım nöroloğa gidicem.
.
Ben yaptırdım canım yaş ve ense kalınlığı riski var deyince şükür temiz geldi ama 20 gün ömrümden ömür gitti benimde Acıbadem aracılığıyla americada bakıldı hayırlı sonuçlar alırsın sende inşallah cinsiyet bizde söylemediker Türkiye de yasal değilmiş benim baktırdığım yer söylemiyomuşKızlar var mı benim dediğim DNA testini yaptıran ben yaptırıcam. Benim kanımdan bebeğin kanını ayırıp ondaki bir çok hastalık bakılıyor. Bu esnada cinsel ve hormonal bir hastalık var mı diye (Allah korusun ) bakılırken cinsiyet yüzde yüz sonuç ile öğreniliyor. İkili tarama zamanlarında yapılıyor. Var mı yaptıran
Canım sakin ol hiç bozma içini çok takarım diyosan fetal dna yaptır ama zannetmiyorum ben ıyı düşün fetal dna bile net çözüm değil Allah korusun onda sorun gelse bile amiyosentez veya plesantadan parça almayı öneriyolar öle hemen riskli demek ikili testle mümkün değil bak benim ense 3 mm di nerdeyse 2.5 üstüne riskli diyolar elhamdulillah temiz geldi hiç üzme bebişini duam seninleDoktora da ayrı sinir oldum. Görüşemedim bile. Sekreteri aradı orta risktesiniz dedi öyle kaldım napıcam dedim perinatologla görüşün dedi. Doktordan bi yönlendirme beklerdim şunu yap bunu yap veya sonucun normal diye ne bileyim.
Hazırlamamıştım kendimi nasılsa yaştan da risk çıkmıcak diye düşünüyordum yani. Umarım bir sorun yoktur kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Trabzon’a gidicez büyük ihtimalle yarın. Dua edin yayollar karlı buzlu iyice sinirlerim gerildi
Bugün 12+6daki arkadaşım da ERKEK çıkmış cinsiyetiay bir erkek dahaaaaaa :) bu sene erkek senesi değil de ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?