Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
karaca3443 canım arkadaşından haber var mı?
Ah canım bugün işe gidince hiç yazamadım size sadece okuyabildim.

Arkadaşımın 3 gibi doğumu oldu. Çok şükür ikisi de iyiler. Bebeğimiz 2 kg doğdu. Bir süre kuvozde kalacak ama maşallah beklenenden iyi durumda solunum desteği alıyor. Ama beslenme için mideye hortum sokuluyormuş bazen ona gerek kalmamış.
Yarın beslemeye başlayacaklarmış maşallah akça pakça hiç prematüre gibi de durmuyor fotoda etli duruyor

Telefonda konuştum arkadaşımla sesini duyunca başladım ağlamaya o kadar korkuyordum ki rahatladım sesini duyunca.

Allah hepimize vaktinde sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin. Sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım benimde en başından beri basım agriyo tabi bende ne denersen deniyim ilaç içmeden geçmiyor ama başlama sebebini artık biliyorum mesela çok yattiysam o gün daha az su ictiysem, ufonun yanan kısmı bana donukse yada yemek saatimi usengeclikten geçirip aç kaldiysam kesin ağrır kesin yani ki başladıysa benim ilaç içmeden asla geçmez iki gün çeker pes ederim ilaç içerim sende belki başlangıç sebebini bulursun su ve yatmalarina dikkat edip

Ben hiç ikili yaptırmadan fetal DNA yaptırdım canım zaten yaptırsam zaman kaybı olucaktı yaş 37 ense 3mmıktı doktor da büyük ihtimalle riskli gelir ikili tarama ya direk fetal DNA yaptır yada 16.hafta bitince amiyosentez alalım demişti bana bende amiyosentezin risklerinden dolayı fetal dna yaptırmayı tercih ettim

Benimde gebelik lekenmesi var çenemin altında artiyo azaliyo 2. Aydan beri var ilk zamanlar bebeği çok anlamadım krem sürmüştüm bir yaktı kiprkirmizi oldu sonra egzama gibi kurudu maf oldu artık ellemiyoeum barıştım onla duştan sonra özellikle cozutur o zamanda hindistan cevizi yağı suruyorum sivilce içinde duşta essek sütü sabunu iyi gelio sabundan sonra kuru bırakma bence doğal ne varsa dene

Emin konuşma bence, benim başıma geldi çünkü. Kendi doktorum erkeğe benziyor dedi farkli doktor direk kız dedi
Aaaa gerçekten miii. Bana da erkeğe benziyo dedi ama kesin demem ddi bazen kızlarda vajina ödemli olabiliyormuş. Ne kadar zaman sonra kesin kız dendi. Ve kalp atışı falan kaçlardaydı. Biz çıkıntıyı gördük ama bakalım erkek gibi sanki

Benimde dönem dönem oluyor geçiyor şimdi var mesela

Ay gerçekten sinir oldum doktoruna. Ben inanıyorum ki hiç bir şey çıkmayacak. Dua et hiç stres yapma bebeğin de olumsuz etkilenmesin

Olabilir. Benimde sivilceler çıktı adet döneminde çıkardı şimdi yine aşağı yukarı döngüye denk geliyor

12+6 iken çıkıntı var erkeğe benziyor dedi, 2 hafta sonra başka doktora gidince kız dedi canım, hala emin değilim bende. Alışveriş de yapamıyorum haliyle

Amin kuzucum çok mutlu oldum umarım en kısa zamanda bebişini de doya doya koklar kucagina alıp kavuşur. İkisininde iyi olması da mutlu etti. Rabbim şifasını yagdirsin inşallah bebeisinizin üzerine . O melek de tez vakitte toparlasin

Karaca tatlım ben kaçırmışım. Erken doğum mu yaptı arkadaşın? Kaç hafta?
Sağlıkla büyüsün tez vakitte kavuşsun anneciğinin sıcak koynuna inşallah

Benim göğüslerim o zaman çok ağrıyor duygucum. Adet olacak hissini unuttum hatta o hissi bilmiyorum bile diyebilirim cunku ben adet olurken de tek belirtim göğüs agrimdi. Ne karın sancısi çektim ne kramp çok şükür

Karaca tatlım ben kaçırmışım. Erken doğum mu yaptı arkadaşın? Kaç hafta?
Sağlıkla büyüsün tez vakitte kavuşsun anneciğinin sıcak koynuna inşallah
Evet canım preeklamsi sebebi ile sezeryan ile almak zorunda kaldılar.

Bebeğin suyu çok azalmıştı ve gelişimi durmuştu.

33+5 te doğum olmuş oldu sanırım.

İnşallah kuzum. Onu yanına alamamak üzüyor tabiki. Yeter ki iyi olsunlar da.

Benimkinin sebebi sanırım gluten canım.

Hamilelikle ekmek yemeye başladım, beyaz yemiyorum ama tam buğdayda da var gluten.

Yarından itibaren ekmeği bırakıyorum.

.

Oh maşallah, çok sevindim arkadaşına Duygucuğum.

Maşallah bebişine de.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…