- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #22.061
Ah canım bugün işe gidince hiç yazamadım size sadece okuyabildim.karaca3443 canım arkadaşından haber var mı?
Canım benimde en başından beri basım agriyo tabi bende ne denersen deniyim ilaç içmeden geçmiyor ama başlama sebebini artık biliyorum mesela çok yattiysam o gün daha az su ictiysem, ufonun yanan kısmı bana donukse yada yemek saatimi usengeclikten geçirip aç kaldiysam kesin ağrır kesin yani ki başladıysa benim ilaç içmeden asla geçmez iki gün çeker pes ederim ilaç içerim sende belki başlangıç sebebini bulursun su ve yatmalarina dikkat edipÇok teşekkür ederim canım.
Aklınıza gelen, gelebilecek olan her şeyi denedim.
Migren taşını yarıya indirdim, 2 parol, 1 prilam, 2 serum, tülbent, nane yağı, masaj, hava nemlendirici, açık hava, patates...
Duyduğum bildiğim her bir şeyi yaptım, yok.
Saatini bekliyo, 72 saati doldurunca geçecek, inanıyorum.
Eskiden de böyleydi.
1 yıldır o kadar azalmıştı ki.
Ekmeği bırakıcam sanırım, hamilelikte ekmek yemeye başladım. Artık o yapıyo diye düşünmeye başladım.
.
Ben hiç ikili yaptırmadan fetal DNA yaptırdım canım zaten yaptırsam zaman kaybı olucaktı yaş 37 ense 3mmıktı doktor da büyük ihtimalle riskli gelir ikili tarama ya direk fetal DNA yaptır yada 16.hafta bitince amiyosentez alalım demişti bana bende amiyosentezin risklerinden dolayı fetal dna yaptırmayı tercih ettimDüşük risk mi çıktı? Ya allak bullak oldum herkes riskli bile çıksa normal doğuyor diyo ama insanın içini kemiriyo işte. Yarın perinatologdan randevu alcam fetal DNA isticem ne dicek bilmiyorum. Yaptıranlar direkt yaptırmak istiyorum diyip yaptırdı di mi?
Canım benim de 168di kalbi. Kız şimdilik malum cinsiyet değişmesi moda oldu140 üstü Kız diyorlar da o fake bişi sen erkek mi istiyordun
Benimde gebelik lekenmesi var çenemin altında artiyo azaliyo 2. Aydan beri var ilk zamanlar bebeği çok anlamadım krem sürmüştüm bir yaktı kiprkirmizi oldu sonra egzama gibi kurudu maf oldu artık ellemiyoeum barıştım onla duştan sonra özellikle cozutur o zamanda hindistan cevizi yağı suruyorum sivilce içinde duşta essek sütü sabunu iyi gelioKızlae benim bu sivilce problemim ne olucak çıkıyor çıkıyor doktor antibiotikli kremde kullanma diyince almadım walla cok moralim gitti.. elimden bişi gelmiyo napcamm internete 20. Haftadan sonra geçiyor diye yazmıslar hamileler ama bilemedimmmm yaa
Aaaa gerçekten miii. Bana da erkeğe benziyo dedi ama kesin demem ddi bazen kızlarda vajina ödemli olabiliyormuş. Ne kadar zaman sonra kesin kız dendi. Ve kalp atışı falan kaçlardaydı. Biz çıkıntıyı gördük ama bakalım erkek gibi sankiEmin konuşma bence, benim başıma geldi çünkü. Kendi doktorum erkeğe benziyor dedi farkli doktor direk kız dedi
Benimde dönem dönem oluyor geçiyor şimdi var meselaKızlae benim bu sivilce problemim ne olucak çıkıyor çıkıyor doktor antibiotikli kremde kullanma diyince almadım walla cok moralim gitti.. elimden bişi gelmiyo napcamm internete 20. Haftadan sonra geçiyor diye yazmıslar hamileler ama bilemedimmmm yaa
Ay gerçekten sinir oldum doktoruna. Ben inanıyorum ki hiç bir şey çıkmayacak. Dua et hiç stres yapma bebeğin de olumsuz etkilenmesinDoktora da ayrı sinir oldum. Görüşemedim bile. Sekreteri aradı orta risktesiniz dedi öyle kaldım napıcam dedim perinatologla görüşün dedi. Doktordan bi yönlendirme beklerdim şunu yap bunu yap veya sonucun normal diye ne bileyim.
Hazırlamamıştım kendimi nasılsa yaştan da risk çıkmıcak diye düşünüyordum yani. Umarım bir sorun yoktur kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Trabzon’a gidicez büyük ihtimalle yarın. Dua edin yayollar karlı buzlu iyice sinirlerim gerildi
Olabilir. Benimde sivilceler çıktı adet döneminde çıkardı şimdi yine aşağı yukarı döngüye denk geliyorKızlar adet dönemi döngüsünde adet olacakmış hissi batmalar falan oluyor diye okumuştum daha önce. Doğru mu?
Birkaç gündür hassasiyet hissediyorum pelvik bölgede şimdi aklıma geldi benim adet dönemim bugünler.
Ondan mı oluyor acaba
Ben 20. Haftaya kadar cinsiyet kız yada erkek demeyecem ya artık ayrıntılı ultrasonda kesinleşiray okudum bugün şaşırdım valla ama kesin dememiş ki ahahha :)
bilemedim tabi :)
kızzzz deme öyle 5 hafta daha beklemek çok zor olur hahahaBen 20. Haftaya kadar cinsiyet kız yada erkek demeyecem ya artık ayrıntılı ultrasonda kesinleşir
12+6 iken çıkıntı var erkeğe benziyor dedi, 2 hafta sonra başka doktora gidince kız dedi canım, hala emin değilim bende. Alışveriş de yapamıyorum haliyleAaaa gerçekten miii. Bana da erkeğe benziyo dedi ama kesin demem ddi bazen kızlarda vajina ödemli olabiliyormuş. Ne kadar zaman sonra kesin kız dendi. Ve kalp atışı falan kaçlardaydı. Biz çıkıntıyı gördük ama bakalım erkek gibi sanki
Mecbur bekleyeceğizkızzzz deme öyle 5 hafta daha beklemek çok zor olur hahaha
çocuğa nasıl sesleneceğimi şaşırıyorum :)
Olası bir durum sıkıntı yok.Benim 6 da karindan ultrasinla soldaydi bebis bugun 8. haftada kontrole gittik sagda. Bu bebekler boyle yer degistirio mu ki anlamadim
Amin kuzucumAh canım bugün işe gidince hiç yazamadım size sadece okuyabildim.
Arkadaşımın 3 gibi doğumu oldu. Çok şükür ikisi de iyiler.Bebeğimiz 2 kg doğdu. Bir süre kuvozde kalacak ama maşallah beklenenden iyi durumda solunum desteği alıyor. Ama beslenme için mideye hortum sokuluyormuş bazen ona gerek kalmamış.
Yarın beslemeye başlayacaklarmışmaşallah akça pakça hiç prematüre gibi de durmuyor fotoda etli duruyor
Telefonda konuştum arkadaşımla sesini duyunca başladım ağlamayao kadar korkuyordum ki rahatladım sesini duyunca.
Allah hepimize vaktinde sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin. Sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Karaca tatlım ben kaçırmışım. Erken doğum mu yaptı arkadaşın? Kaç hafta?Ah canım bugün işe gidince hiç yazamadım size sadece okuyabildim.
Arkadaşımın 3 gibi doğumu oldu. Çok şükür ikisi de iyiler.Bebeğimiz 2 kg doğdu. Bir süre kuvozde kalacak ama maşallah beklenenden iyi durumda solunum desteği alıyor. Ama beslenme için mideye hortum sokuluyormuş bazen ona gerek kalmamış.
Yarın beslemeye başlayacaklarmışmaşallah akça pakça hiç prematüre gibi de durmuyor fotoda etli duruyor
Telefonda konuştum arkadaşımla sesini duyunca başladım ağlamayao kadar korkuyordum ki rahatladım sesini duyunca.
Allah hepimize vaktinde sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin. Sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Benim göğüslerim o zaman çok ağrıyor duygucumKızlar adet dönemi döngüsünde adet olacakmış hissi batmalar falan oluyor diye okumuştum daha önce. Doğru mu?
Birkaç gündür hassasiyet hissediyorum pelvik bölgede şimdi aklıma geldi benim adet dönemim bugünler.
Ondan mı oluyor acaba
Evet canım preeklamsi sebebi ile sezeryan ile almak zorunda kaldılar.Karaca tatlım ben kaçırmışım. Erken doğum mu yaptı arkadaşın? Kaç hafta?
Sağlıkla büyüsün tez vakitte kavuşsun anneciğinin sıcak koynuna inşallah
Canım benimde en başından beri basım agriyo tabi bende ne denersen deniyim ilaç içmeden geçmiyor ama başlama sebebini artık biliyorum mesela çok yattiysam o gün daha az su ictiysem, ufonun yanan kısmı bana donukse yada yemek saatimi usengeclikten geçirip aç kaldiysam kesin ağrır kesin yani ki başladıysa benim ilaç içmeden asla geçmez iki gün çeker pes ederim ilaç içerim sende belki başlangıç sebebini bulursun su ve yatmalarina dikkat edip
Ah canım bugün işe gidince hiç yazamadım size sadece okuyabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?