Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar peki bugün ne oldu? Testi öğrendim moral yerlerde gittim rapor aldım eve geldim.
Kargom vardı. Burda da kargocular mesai saatleri içinde yetişmezse kendilerine teslim edip bize sonra getiriyorlar öyle bi düzen oturtmuşlar.
Neyse eşime dedim gelirken kargoyu al. Neyse bi geldi bebek önlüğü. Ben ne almıştım? Sterilizatör.

Hatta buraya da yazmıştım ben alır almaz satıcı stok kapattı göndercek mi emin olamadım diye. Bir arkadaş da tüketici hakem heyetine verirsin demişti. Hayaldi gerçek oldu.

Trendyola yazdım satıcıya yönlendirdiler. Satıcı 72 saat içinde dönüş yapacakmış. Büyük ihtimal yanlışlık olmuş iade yapalım dicek diye tahmin ediyorum.
Kendimi öteki topikteki fake kız gibi hissettim gerçekten de böyle bişi nasıl gerçek olabilir

İlk defa başıma geldi daha önce böyle bi yanlışlık yaşayan oldu mu nasıl sonuçlandı?

Dalga geçer gibi önlük mü göndermişler.

Eşim hiç güvenmiyo Trendyol’a, Hepsiburada N11 falan bak diyo sürekli bana.

Benim de elim Trendyol’a alışmış, hep ordan bakıyorum.

İnşallah sorun yaşamazsın, iade alırlar da sen de başka yerden alırsın sterilizatör.

.

ben tartı bakıyodum ya orada gördüm biri tartı siparişi vermiş radyo göndermişler
bazılarına da yanlış model baskül göndermişler oluyo galiba

benim de büyüdü yaa fotolarda gizliyorum ama olmuyo afedersin dana gibi oldum yaa ben kafası nerde hiç bilmiyorum karından ultrasonda görünen yer doğru yer mi yoksa tersi mi oluyo
Normalde karın ters görüntü. Ama doktor çevirebiliyormuș -C-A-N-A-N- demişti

Resmen bilerek yanlış ürün koymuş

Normalde karın ters görüntü. Ama doktor çevirebiliyormuș -C-A-N-A-N- demişti

Yani şöyle aslında, karından olan görüntüyü karşıdaki görecek şekilde karnınıza koyduğunuzda bebek o şekilde duruyo.

Ama benim doktorum hep vajinal baktığı için karından bakarken görüntüyü ters çevirdi.

.

o zaman son videoya aldığım karındandı, onu var sayarak bebeğin yönünü bilebilir miyim
bak mesela sağda ya kafası o zaman göbeğimde de sağda mı kafası acaba

Eklentiler

• E2B3C752-F5B8-4FBB-B2DA-B8C3C20B3121.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 58
ben tartı bakıyodum ya orada gördüm biri tartı siparişi vermiş radyo göndermişler
bazılarına da yanlış model baskül göndermişler oluyo galiba
Resmen bilerek yanlış ürün koymuş
Bana bilerek yaptılar gibi geldi. fatura da yok kesilmemiş. Bakalım nolcak bekleyip görücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…