Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Evet, o oluyomuş ama 2 hafta önce bende de o batmalar oluyordu.

Biraz da bebişin hareketlenip yerini büyütmesiyle alakalı sanırım.

Benimki elma kadar olmuş. öyle yazıyordu uygulamada.

.

kuzum benim hiç sıkmasın canını. Benim oğlum da 33+5 te doğdu. Sağ salim aldık kucağımıza çok şükür İnşallah onlar da tez vakitte kavuşacaklar bol bol süt sağsın bebişin iştahı açılınca lazım olacak

12+6 iken çıkıntı var erkeğe benziyor dedi, 2 hafta sonra başka doktora gidince kız dedi canım, hala emin değilim bende. Alışveriş de yapamıyorum haliyle
Ayyyyy 13+0 ım bende bugun gittim bana böyle dedi ama gelecek ay çağırdı kesinleşmeden pembeli mavili şeyler almam zaten aldıklarımı da bej toprak tonları falan alıyordum

E Bebek’ten geçen Braun Prt 2000 ateş ölçer siparişi vermiştim, bugün geldi.
Ben çok beğendim.
Çok kısa sürede ölçüyo gerçekten.
Tavsiye ederim.
Fiyatını ögrenebilirmiyim ben omron aldım ama bi turlu beceremiyorum yorumları iyi ama bizim çözemedik anlamadık gitti yapamazsak iade edip Braun almayı düşünüyoruz

Kuzum sezeryan mi olmuştu senin de?
Arkadaşımın çok ağrısı varmış uyuşukluğu hemen geçti. Doğumda bile ağrı hissettim diyo ilaç mı yeterli gelmedi acaba. Daha önce sezeryan olan arkadaşlarım hep çok rahat geçirmişti.

Kıyamam erken doğum derken bir de böyle acı çekiyor

ya ne güzel haber

Benimkinin sebebi sanırım gluten canım.

Hamilelikle ekmek yemeye başladım, beyaz yemiyorum ama tam buğdayda da var gluten.

Yarından itibaren ekmeği bırakıyorum.

.

pazartesi diyete başlayanlar gibi yarından itibaren demişsin kız bugünden kessene

Ozge ablaaaa küçük balığı hissediyor musun? Eki Görüntüle 2973290

ay hayır yaa hiç hissetmiyorum ağlıycam artık her akşam steteskopla da dinliyorum hiç aksiyon yok başlarda rap yapan çocuk sessiz sakin oldu galiba

sen hissediyo musun 17'ye doğru gidiyoruz valla bende tık yok

ay hayır yaa hiç hissetmiyorum ağlıycam artık her akşam steteskopla da dinliyorum hiç aksiyon yok başlarda rap yapan çocuk sessiz sakin oldu galiba

Ya tam anlamlandıramadiğım biseyler var ama çırpınma mi ağırlığı mi suyunun hareketi mi yoksa depiklere başladı da anası anlamıyor mu . Bende hissettim diyemiyorum

Benim 2. gebeliğim hatta ilki düşük olmuştu küçüktü gerçi de 3 diyelim ben hiç hissetmiyorum bi önceki akşam bi nokta gibi sol tarafımda hareketlilik oldu o kadar. Ayni gundeyiz kuzum birde kafası sağda ayakları solda belkide ta kendisiydi ayaklari sola geliyor birde karnım 2 gündür aşırı büyüdü birden

benim de büyüdü yaa fotolarda gizliyorum ama olmuyo afedersin dana gibi oldum yaa ben kafası nerde hiç bilmiyorum karından ultrasonda görünen yer doğru yer mi yoksa tersi mi oluyo

Ya sivilceden ben de bıktım. Sabah akşam temizleyip, la roche effaclar tonik kullanıyorum günaşırı biraz yatıştırdı diyebilirim onu deneyebilirsin içinde salisik asit var ama antibiyotikli kremden iyidir
Canım içini ferah tut Allahın izniyle herşey temiz çıkacak gör bak
canım çok teşekkür ederim böyle okudukça bana da bi ferahlık geliyor olayın ilk sıcaklığıyla çok kötüydüm şimdi eve geldim uzandım falan bi sakinleştim hiçbir şey çıkmayacak inşallah
Canım çok teşekkür ederim çok kıymetli duaların Benim için, güzel haberler vericem inşalalh
Gözlerimi doldurdu bu video ya Hepimiz kavusucaz Allah'ın izniyle o günlere kuzum sende gönlünü ferah tut gerçekten herşey çok güzel ilerleyecek.
Yaa ben de çok duygulandım. Annesini nasıl tanıyo susuyo hemen ay ben ağlarım böyle bi an yaşarsam ama mutluluktan
İkili tarama testlerinin allah belasını versin bu teste dair son görüşüm Budur
Ay gerçekten sinir oldum doktoruna. Ben inanıyorum ki hiç bir şey çıkmayacak. Dua et hiç stres yapma bebeğin de olumsuz etkilenmesin
Şimdi biraz daha iyiyim canım çok sağ ol Duanda olmak da çok güzel, ben de ferahladım herkes dua edicez diyince
Kızlar herşey öyle pahalı ki hangisini alacağımı şaşırıyorum
Ben de hangisini almayacağımı şaşırıyorum

ay hayır yaa hiç hissetmiyorum ağlıycam artık her akşam steteskopla da dinliyorum hiç aksiyon yok başlarda rap

benim de büyüdü yaa fotolarda gizliyorum ama olmuyo afedersin dana gibi oldum yaa ben kafası nerde hiç bilmiyorum karından ultrasonda görünen yer doğru yer mi yoksa tersi mi oluyo
Bende doğru yer diye biliyorum kafası sağda görünüyor vajinal ters sanki. Doğru da değilse benimki kafa atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…