- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #22.081
Kızlar adet dönemi döngüsünde adet olacakmış hissi batmalar falan oluyor diye okumuştum daha önce. Doğru mu?
Birkaç gündür hassasiyet hissediyorum pelvik bölgede şimdi aklıma geldi benim adet dönemim bugünler.
Ondan mı oluyor acaba
kuzum benimEvet canım preeklamsi sebebi ile sezeryan ile almak zorunda kaldılar.
Bebeğin suyu çok azalmıştı ve gelişimi durmuştu.
33+5 te doğum olmuş oldu sanırım.
İnşallah kuzum. Onu yanına alamamak üzüyor tabiki. Yeter ki iyi olsunlar da.
Ayyyyy12+6 iken çıkıntı var erkeğe benziyor dedi, 2 hafta sonra başka doktora gidince kız dedi canım, hala emin değilim bende. Alışveriş de yapamıyorum haliyle
Fiyatını ögrenebilirmiyim ben omron aldım ama bi turlu beceremiyorum yorumları iyi ama bizim çözemedik anlamadık gitti yapamazsak iade edip Braun almayı düşünüyoruzE Bebek’ten geçen Braun Prt 2000 ateş ölçer siparişi vermiştim, bugün geldi.
Ben çok beğendim.
Çok kısa sürede ölçüyo gerçekten.
Tavsiye ederim.
Kuzum sezeryan mi olmuştu senin de?kuzum benimhiç sıkmasın canını. Benim oğlum da 33+5 te doğdu. Sağ salim aldık kucağımıza çok şükür İnşallah onlar da tez vakitte kavuşacaklar bol bol süt sağsın bebişin iştahı açılınca lazım olacak
Ah canım bugün işe gidince hiç yazamadım size sadece okuyabildim.
Arkadaşımın 3 gibi doğumu oldu. Çok şükür ikisi de iyiler.Bebeğimiz 2 kg doğdu. Bir süre kuvozde kalacak ama maşallah beklenenden iyi durumda solunum desteği alıyor. Ama beslenme için mideye hortum sokuluyormuş bazen ona gerek kalmamış.
Yarın beslemeye başlayacaklarmışmaşallah akça pakça hiç prematüre gibi de durmuyor fotoda etli duruyor
Telefonda konuştum arkadaşımla sesini duyunca başladım ağlamayao kadar korkuyordum ki rahatladım sesini duyunca.
Allah hepimize vaktinde sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip etsin. Sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Benimkinin sebebi sanırım gluten canım.
Hamilelikle ekmek yemeye başladım, beyaz yemiyorum ama tam buğdayda da var gluten.
Yarından itibaren ekmeği bırakıyorum.
.
Altin dolar Euro herşey uçtu.Kızlar herşey öyle pahalı ki hangisini alacağımı şaşırıyorum
Ozge ablaaaa küçük balığı hissediyor musun?ya ne güzel haber
Altin dolar Euro herşey uçtu.Fiyatlar da uçuyor ya bu gidişle bebeğe yalnız bez alırsam dua edicem.
Ozge ablaaaa küçük balığı hissediyor musun?Eki Görüntüle 2973290
Ya tam anlamlandıramadiğım biseyler var ama çırpınma mi ağırlığı mi suyunun hareketi miay hayır yaa hiç hissetmiyorum ağlıycam artık her akşam steteskopla da dinliyorum hiç aksiyon yok başlarda rap yapan çocuk sessiz sakin oldu galiba
sen hissediyo musun 17'ye doğru gidiyoruz valla bende tık yok
Benim 2. gebeliğim hatta ilki düşük olmuştu küçüktü gerçi de 3 diyelim ben hiç hissetmiyorum bi önceki akşam bi nokta gibi sol tarafımda hareketlilik oldu o kadar. Ayni gundeyiz kuzumay hayır yaa hiç hissetmiyorum ağlıycam artık her akşam steteskopla da dinliyorum hiç aksiyon yok başlarda rap yapan çocuk sessiz sakin oldu galiba
sen hissediyo musun 17'ye doğru gidiyoruz valla bende tık yok
Benim 2. gebeliğim hatta ilki düşük olmuştu küçüktü gerçi de 3 diyelim ben hiç hissetmiyorum bi önceki akşam bi nokta gibi sol tarafımda hareketlilik oldu o kadar. Ayni gundeyiz kuzumbirde kafası sağda ayakları solda belkide ta kendisiydi ayaklari sola geliyor birde karnım 2 gündür aşırı büyüdü birden
Ya sivilceden ben de bıktım. Sabah akşam temizleyip, la roche effaclar tonik kullanıyorum günaşırı biraz yatıştırdı diyebilirim onu deneyebilirsin içinde salisik asit var ama antibiyotikli kremden iyidirKızlae benim bu sivilce problemim ne olucak çıkıyor çıkıyor doktor antibiotikli kremde kullanma diyince almadım walla cok moralim gitti.. elimden bişi gelmiyo napcamm internete 20. Haftadan sonra geçiyor diye yazmıslar hamileler ama bilemedimmmm yaa
canım çok teşekkür ederim böyle okudukça bana da bi ferahlık geliyor olayın ilk sıcaklığıyla çok kötüydüm şimdi eve geldim uzandım falan bi sakinleştim hiçbir şey çıkmayacak inşallahCanım içini ferah tut Allahın izniyle herşey temiz çıkacak gör bak
Canım çok teşekkür ederim çok kıymetli duaların Benim için, güzel haberler vericem inşalalhAmin canim tabi ki güzel düşüncelerle yaptırdın bunları yaşayacağını düşünmedin. Ama aylar geçsin dünya tatlısı yavruna sağlıkla kavuşunca herşey geçmiş olcak. Hep dua edicem sana canim ❤
Yaa ben de çok duygulandım. Annesini nasıl tanıyo susuyo hemen ay ben ağlarım böyle bi an yaşarsamGözlerimi doldurdu bu video yaHepimiz kavusucaz Allah'ın izniyle o günlere kuzum sende gönlünü ferah tut gerçekten herşey çok güzel ilerleyecek.
İkili tarama testlerinin allah belasını versin bu teste dair son görüşüm BudurBen hiç ikili yaptırmadan fetal DNA yaptırdım canım zaten yaptırsam zaman kaybı olucaktı yaş 37 ense 3mmıktı doktor da büyük ihtimalle riskli gelir ikili tarama ya direk fetal DNA yaptır yada 16.hafta bitince amiyosentez alalım demişti bana bende amiyosentezin risklerinden dolayı fetal dna yaptırmayı tercih ettim
Şimdi biraz daha iyiyim canım çok sağ olAy gerçekten sinir oldum doktoruna. Ben inanıyorum ki hiç bir şey çıkmayacak. Dua et hiç stres yapma bebeğin de olumsuz etkilenmesin
Ben de hangisini almayacağımı şaşırıyorumKızlar herşey öyle pahalı ki hangisini alacağımı şaşırıyorum
Fiyatını ögrenebilirmiyim ben omron aldım ama bi turlu beceremiyorum yorumları iyi ama bizim çözemedik anlamadık gitti yapamazsak iade edip Braun almayı düşünüyoruz
ay hayır yaa hiç hissetmiyorum ağlıycam artık her akşam steteskopla da dinliyorum hiç aksiyon yok başlarda rap
Bende doğru yer diye biliyorum kafası sağda görünüyor vajinal ters sanki. Doğru da değilse benimki kafa atiyorbenim de büyüdü yaa fotolarda gizliyorum ama olmuyoafedersin dana gibi oldum yaa ben kafası nerde hiç bilmiyorum karından ultrasonda görünen yer doğru yer mi yoksa tersi mi oluyo
pazartesi diyete başlayanlar gibi yarından itibaren demişsin kız bugünden kessene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?