Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Allah tan salatalık çıkmamış bakalım benim robotta geliyor umarım hıyar çıkmaz . Bu tarz seyelrde yorumlara çok dikkat edin kizlar birini dahi olmuşsa direk başka bir saticaya geçin

Bana bilerek yaptılar gibi geldi. fatura da yok kesilmemiş. Bakalım nolcak bekleyip görücem

ya onu göndereceğine hiç göndermeseymiş , iptal etse daha iyi. seni zahmete sokacak geçtim adam kendini de zahmete sokuyo, kafaları 1 gram çalışmıyo yemin ederim

Allah tan salatalık çıkmamış bakalım benim robotta geliyor umarım hıyar çıkmaz . Bu tarz seyelrde yorumlara çok dikkat edin kizlar birini dahi olmuşsa direk başka bir saticaya geçin
Hajsjshsh ben de direkt hıyar videosu çeken çocuğu andım sen de mi trendyoldan almıştın? Satıcı puanı 9,4 hiç şüphelenmedim kulağıma küpe oldu ama

radyo gönderilen kişi o yorumu yapmıştı biliyo musun Allahtan salatalık çıkmadı yazmış, bulamadım yaa bulsam paylaşacaktım

Bu ilk bebek hareketini hissetme dedikleri tekme di mi? Balık kayması falan değil balık kayması hissedilmez ki
Çoğunluğun dediği başlarda seyirme gibi oluyormuş gerçekten merak ediyorum mısır mı patlayacak, balık mı kayacak, kelebek mi kanat çırpacak

Ağrı kesici az geliyor olabilir. Benim doktor ağrın oldukça ilaç iste hemşireden ağrı çekme demişti. Ama yine de öyle dayanılmaz ağrılarım olup da çok ilaç gereği duymamıştım. Benim de sezeryan oldu.bebeğin kafası çok yumuşak olur bu haftalarda riske atamam dedi doktora da güvendiğim için ne dersen o dedim sorgulamadım.
Doğumda aslında ağrı değil de his oluyor. Yani sağa sola çekiştirdiklerini hissediyorsun ama canın acımıyor. Acaba psikojik olarak o his olunca acı da hissetmiş olabilir mi ki?
Zaten hep bi ayağı hastanededir bebek için. Bir görüşsün doktoruyla. Ağrı kesici falan yapar belki

Hangi doktora gideceksin Trabzon’da cnm.

Tecrübelilere sormak lazım canım.

.
Çoğunluğun dediği başlarda seyirme gibi oluyormuş gerçekten merak ediyorum mısır mı patlayacak, balık mı kayacak, kelebek mi kanat çırpacak
İlk başlarda gerçekten balık kayması gibi oluyor hafif bi dalgalanma gibi. Ama az kuvvetlenince kısmı için çok romantik şeyler bekleme baya çok çok gazın olduğu zaman biranda yer değiştirince nasıl bir his oluyorsa aynısı oluyor ben yatınca o uyanırdı her gece ve tekmesini eşim farkederdi yatakta dokunmadan
Ben daha 1 kez hissettiğimi düşünüyorum geçen hafta. Bir daha da olmadı. deneyim falan hikaye bence vakti gelince hissetcez bam bam bam

Altin dolar Euro herşey uçtu. Fiyatlar da uçuyor ya bu gidişle bebeğe yalnız bez alırsam dua edicem.
Biz geçen haftalarda getir uygulamasondan indirim verdikçe 4 paket bez aldık sleepy bizi Bi süre idare eder heralde biterse tuvalet eğitimi veririm zaar

Bwiszı şeyleri dolap uygulamasından aldım banyo küveti ana kucağı falan

Bebek için ihtiyaç listesi yaparken mamajoo nun şu aletine rastladım şimdi ilk çocuk gerekli gereksiz harcama yapmak istemiyorum ama çok hoşuma gitti biberonların sterilizasyonu ve kurutması süt-mama ısıtması ve buharda sebze pişiriliyormuş sanırım ek gıda süreci için 5 işlevli diye geçiyor sizce nasıl burda tanıtıyor bir ablamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…