Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vazelin,hindistan cevizi yağı, badem yağı (hangisi varsa evde) ve her duşta bebek yağı ile sıfır çatlak oldu canım. Kremler çok çabuk bitiyor ve pahalı.Maksat nemlendirmek bence. Zaten çatlak cilt yapınla ilgili en iyi en pahalı kremi sürse de çatlayan var.

Hayırlı olsun hepsi de çok güzel canım.Sağlıkla kullansın bebiş.

Önerin için sağol canım, internetten kakao yağı siparişi verdim bakalım, inşallah iyi gelir.

Evet benim kardeşimde kullandı.hiç memnun değil dediğin gibi büyüdükçe koku yaptı kenara koydu kullanmıyor..

Güzel günlerde kullanın inşallah

ben de inglesina aldım, trilogy iyi ki öyle almışsın, fiyatları uçtu, ben de ana kucağı ile beraber 11'e almıştım sağlıkla doğsun kullansın minnoş bebek odası da şahane
Yaaa demek ki sen söylediğinde aklıma kazınmış ki ismini görünce dedim bunu birisi önermişti, hemen ısındım Sağlıkla kullansınlar inşallah

Ay çok güzeller, güle güle kullan canım.
İkisine de bayıldım.

.

Kızlar ıkınmam yasak diye bana kireç tadında bir ilaç içiyorlardı rahat tuvalete çıkmam için. Ama 2 gündür yine çıkamadım. Kabız olan arkadaşlara duyurulur. Marketten bir paket kuru kayısı alıp hepsini yedim. Şimdi tuvaletten çıkamıyorum

Duphalac da çok iyi geliyo canım, hem de bitkisel.
Aklında olsun.

.

neyse olsun şifa olsun

ne durumdasın

Ay ben de yaptım bir kere aynısını 3 saatte mükemmel etki
Duphalac da çok iyi geliyo canım, hem de bitkisel.
Aklında olsun.

.
Ben de duphalac diyecektim. Kesinlikle çok etkili. Ve içmesi kolay vişne suyuna şeker yerine katıp içiyorum.

Ay ben de yaptım bir kere aynısını 3 saatte mükemmel etki

Ben de duphalac diyecektim. Kesinlikle çok etkili. Ve içmesi kolay vişne suyuna şeker yerine katıp içiyorum.

3 saati bile bulmadı ya demek sen daha az yemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…