Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Herkes korbel al mutlaka diyor

Güle güle kullanın sağlıkla çok güzeller

.

Kızlar bebeğim bugün tam 100 günlük.

Ya oldu mu o kadar?
İnanamıyorum hala.

.
Canoom yaaa insan gerçekten tuhaf hissediyor ama sağlıkla da alicaz bebeislerimizi Allah'ın izniyle. Bu arada party demişsiniz hiç kambersiz olur mu ?
rollercoaster

Aldıklarına bayıldım canimmm bebe odasındaki beşik büyüyen beşik mi ?
Beklemedeyim canım kanamam kesildi. Daha fazla açılmam olmamıştır diye umut ediyorum
Ne kadar surede kontrol ediyorlar canım ?

Nasıl siciyolarsa artık bitane daha marka var ama o çok daha pahalıydı hatırlamıyorum koku çıkarmaz o belki trendyolla vs yazınca çıkıyor ama ben korbell denicem bakalim
Valla bu korbeli pahalı diye salla demiştim kendi kendime dolapta falan bulursam mantıklı yani

Benim komuşun oğlu da kuru kayısıları bulmuş bir paketi bitirmişti ondan sonra bir kaç gün çok feciydi Gerçekten işe yarıyor.. kabızlıktan kurtulmana çok sevindim bende her gün ne olur ne olmaz yiyorum kuru kayısıyı

Bir uyudum dolar düşmüş gitti pahalıdan aldığım robot yedim galiba bir gazzik
Türkiye'de misiniz bilmiyorum, burdaysaniz hiç panik yapmayın çünkü dolar bir lira fırlayinca zamlanan fiyatlar, dolar 5 lira düşünce bile düşmüyor:) alınan yanımıza kar güle güle kullanın insallah

Herkes korbel al mutlaka diyor
Almayın vallahi gerek yok:)
Naçizane birkaç oneri yazacagim belki birinin işine yarar

Ek gıdaya geçince koku inanılmaz artıyor ama bir balkonunuz varsa hiç ihtiyacınız olmaz. Açık bir balkon yoksa yorum yapmayacağım ama balkonu olan varsa almasın çöp kovasini çok gereksiz. Nasılsa kova var diyip daha çok dolduruluyor ve daha çok kokuyor sonra

Sterilizasyon makineleri almayı düşünenler için de söyleyeyim, bebeğiniz eğer emerse ve siz çalışmayıp evdeyseniz aslaaa gerek yok ona da boşuna para vermeyin

Travel sistem bebek arabasi alanlara hayırlı olsun inşallah, güle güle kullansınlar minnaklar❤ Almayanlar için önerim naçizane gerek yok, çok ağır, hantal, çok parçalı. Eşler yokken ve bir kolunuza bebek varken coook zor oluyor. Ve o bebek her zaman 3 5 kilo kalmiyor

Büyüyen beşik aldım ve 3 5 ay sonra geri sattım park yatağa geçtim. Park yatagi 2bucuk yaşına kadar kullandı kızım, şimdi de normal yatağında yatıyor. Park beşik de kardeşine kaldi:) Park yataklar daha kullanışlı, katlayıp çantasıyla tatillere götürülüyor, hem de ucuz Büyüyen beşik çok gerekli bir şey değil, tabii çok beğenen alsın karışmak ne haddime

Umarım işine yarayan olur kızlar, sevgiler❤

Doğru söylüyorsunuz bende artan fiyatların düşeceğini düşünmüyorum . Teşekkür ederim

Balkonum var fazlasıyla. Biriktirmeden günlük atarız olmadı

Travel almam diyordum bende aldığım modeli katladım ettim ağır gelmedi çoğunluk arabayla gideceğim için aldım gitti

Yeğenimden hem park yatak var hem klasik tahta beşik var. Bencede park yataklar çok kullanışlı.

Sterilizasyon da ben almam zaten suya koyar kaynatırım ya boş yere masraf

Hızlı bir düşüş oldu ben yansıyacağını düşünüyorum nitekim epdk geceden itibaren gelecek zammı geri çekti , bizde piyasinin icinde altin üretiyoruz dükkânmızda çizim yapıyorum onceden muhasebe takip ediyordum hemen bu gece siparişler aktı şimdiden yansıdı hareketlilik. Çocuklarımız var geleceğimiz var ben siyaset ekonomi konusunda ilk kez yazıyorum umutlu olmak istiyorum bir polyanna olmasamda hepimiz ya çalıştık çalışıyoruz yada evde destek oluyoruz hayatın içindeyiz. Eksiye eksi dediğimiz gibi artıya artı demek de güzeldir. Umarım dilerim ülkemiz için güzel olur olumlu adımlar olumlu cevap bulur.

Ya keşke düşüşler olsa, ben istemez miyim:)
Ama bu zamana kadar hiç fiyatlar geri çekilmedi. Bunda da olmaz diye düşünüyorum ama inşallah. Düşsün zamlanan her şey, o ağlayan amcalar gözümün önünden gitmiyor, en çok da onlar için diyorum, en azından markete yansisa. Hiç umudum yok ama umarim

Benimde umudum yok fiyatların düşeceği konusunda keşke öyle olsa

Zamanla görücez inşallah olur biz güzel düşünelim hep yazıyoruz pozitif olunca herşey daha güzel hepimizin isteği o yönde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…