Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Arkadaşlar Orkid İsrail mali diye biliyorum o yüzden ben genellikle molped kullaniyorum türk üretimi hayat kimya firmasının olduğu için. Bir de çok önceden orkidle ilgili pek iyi şeyler okumamıştım. Sizinde aklınızda olsun

Rabbim gönlüne ferahlık versin canım dualarımız seninle güzel düşün gelip geçici şeyler olsun inşallah
Oyyy kıyamam hayırlara yoralım hayır olsun bilinç altında kuruyoruz bazı şeyleri rüyalara yansıyor kalan süreyide hayırlısıyla geçirelim inşallah sağlıklı alalım bebişleri kucağımıza
Olumsuz şeyleri izlemeyin okumayın kendinize eziyet etmeyin hepimiz güzelce doğurup sağlıcakla alacaz bebişleri kucağımıza inşallah

Kuuzmmm benm Sabah 9.15 ti kesin kizim olacakkkk şükür sorunsuzdu herseyi tepinip duruyordu. Ellerini cenesine koyuyor bisiler yapiyor. El ayak hic durmuyordu.
Ohhh maşallahhh bir prenses daha eklendi gözün aydın sağlıcakla ilerlesin inşallah
İkiz bebeleri izle sen geçen bi video izledim ama atamadım sana okadar güzellerdiki senin bebeler geldi gözümün önüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…