Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

aiyy gözün aydın
napıyodu peki minik kelebek anlatsana biraz artık kocaman olmuştur

Hafi gözün Aydın cnm sağlıkla ilerlerlesin

anaaaaaammmmm kız annesi mi olucaksınnnn :)
ay benim ki de kız olur o zaman :) bana da erkek olabilir %60 demişti :)
ayyyy bir prenses geliyooooorrrrrr çekilin yoldaaaannn :) :)

kızlaaar merhabalar, ben de haziran annesiyken kimyasalla sonuçlandı malesef bi ara bu gruba katılmıştım o yüzden buraya soruyum 25 aralık bat bugün 3 gün kala test yaptım sizce hamilelik mi

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-12-22 at 12.51.09.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 56
Bende merak ettim girmeyen de oluyor. 7 yasinda kizim ama 2li 3lu testleri yaptrmamıştım . Sor canim şu konuya açıklık getirelim 2.kizim geliyor diye seviniyordum bak şuan kursagimda
ya valla dr kız deyince ben 3 kez kesin mi diye sordum ama şuan yine içime bir kurt düştü. Randevum da tee 7 ocakta kız. Ya değişirse hayır bir sürü de elbise aldım iyi mi tulum falan olsa erkeğe de giydirilir de

Nasıl siciyolarsa artık bitane daha marka var ama o çok daha pahalıydı hatırlamıyorum koku çıkarmaz o belki trendyolla vs yazınca çıkıyor ama ben korbell denicem bakalim
Korbel bana göre poşetini de ayrı almayı gerektirecek ekstra bütçe isteyen bir uğraş. Normal kokulu/kokusuz çöp poşeti ve ayak basmalı çöp kovası kullanıyorum. Çöp kovam balkonda (cam balkon) kakalı bezi zaten kapalı alana koyamazsınız. Çevreye koku yine yayılmıyor:)

kızlaaar merhabalar, ben de haziran annesiyken kimyasalla sonuçlandı malesef bi ara bu gruba katılmıştım o yüzden buraya soruyum 25 aralık bat bugün 3 gün kala test yaptım sizce hamilelik mi

Allahh ümitlendirmek istemem ama var görünüyo

ben de diyecektim ben bu ismi nereden hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…