Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Temizledim her şey güzel olacak

Girmiştir herhalde çocuk 6 yaşında eski zaman değil yani bunu soracağım

Eklerim tabi

Nereye gitti nifty örneği?? Bugün benim imzaladığım kağıtta genoks yazıyordu.
Oraya gönderen var mı başka kızlar?? kaç günde çıktı çatlıyorum meraktan bana 10 iş günü dediler
Canım merhaba ben yaptırdım 11 iş gününde elime ulaştı bu sabah aldım kağıdı elime genoksa göndermiş hastane senin kaç gün oldu ki ?? Bu arada Dr la mesajlaştık çok şükür bir sıkıntı yok darısı bu gergin süreci yaşayanların başına gerçekten çok zor bi bekleyişti

Çok teşekkür ederim. Hiç bunları düşünmemiştim sıradan orkid klasik kullanıyordum bundan sonra bende pamuklu kullanırım. 4 aydır çekiyorum ve bitsin istiyorum artık. Ekstra bir dikkat göstermemiz lazım aslında hamileyken anlıyor insan

sabahın bi vakti dikildim ylne

aynen iyi geliyo ana ben sürdüğüm akşamlara hep enteresan rüyalar denk geldi, bıraktım ceyda düvenci'nin doktoru önermişti hamilelik için youtube'da izlemiştim
Hahahaha cidden mi rüyalarla bi ilgisi var demek ki. Bende de aşırı kuruluk var hatta sürekli kanıyor burnum kuruluktan ama deniycem bunu

Gözün aydın canım çok şükür cinsiyet netleştimi

Evet 16+0 kontrolümden çıkmış bulunuyorum.

Bebeğin kalbi, sırt kemiği, midesi, böbrekleri her şeyi inceledi detaylı gibi. Her şey çok güzel dedi 149 gr dedi bebişimize

Sonra magnezyumu her gün içme kasılma olursa iç dedi.
Demir ilacı bulantı yaptı deyince içme 20 den sonra başka veririm dedi.

Detaylı ultrason için randevu aldım 27 Ocakta.

Veeeeeee asıl bomba geliyoooor KIZ dedi

Kıza benzetmiştim demi dedi hayır erkek dedim Allah Allah dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…