Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Fikirlerine katılıyorum canım.Sterilizasyon bana en mantıksız şey gelmişti onun yerine doğumdan sonra gögüs pompasına yatırım yapmak daha mantıklı:)

aiyy gözün aydın
napıyodu peki minik kelebek anlatsana biraz artık kocaman olmuştur
Ay valla kocaman olmuş geçen ki gibi zıplamıyordu ama çok hareketliydi yine doktor hiç durmuyor eli kolu diyor tekme atıyordu sürekli

hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin Bana da var gibi geldi ama kan testi en garantisi. Yakınında yer varsa git ver hemen kan
teşekkür ederim ofisteyim evde olsam arka binanın altı aile hekimliğim hemen vereceğim de su an mümküm değil mecbur yarını bekleyeceğim

Ahahaha bu gidişle sadece test yapanların garanti olacak sanırım cinsiyet hadi gözün aydın sağlıcakla gelsin inşallah

Yaa garibim oda belki erkek istiyordu yada erkek hayalleri kurmuştu adam şu an pert

Amaan sağlıklı olsun da
Ay yok aksine kız isterdi ama hamilelikten beri hiç ayrım yapmadı sağlıklı olsun farketmez dedi hep ama şimdi güvenmiyorum erkek dedi şimdi kız diyo diye

Inşallah olur diyelim. Altın 350 tl civari düştü gramda dolar keza en azindan dolara bağlı diye her an zam yapmamis olurlar
Düştü diyoruz ama 1 hafta öncesine geriledi.2 ay öncesine düşen bir durum yok maalesef.Bir süre sonra tekrar yükseleceğini düşünüyorum ben.Dolar hala çift hanede.

Ay valla kocaman olmuş geçen ki gibi zıplamıyordu ama çok hareketliydi yine doktor hiç durmuyor eli kolu diyor tekme atıyordu sürekli
ayy tekme atarken hissettin mi?
ben arada birşeyler hissediyorum ama emin olamıyorum benim güya 2. bir de

anaaaaaammmmm kız annesi mi olucaksınnnn :)
ay benim ki de kız olur o zaman :) bana da erkek olabilir %60 demişti :)
ayyyy bir prenses geliyooooorrrrrr çekilin yoldaaaannn :) :)
Valla heralde öyle eşim aklımı karıştırıyor inanmıyorum diyo adam

Bana ilkinde benziyor demişti yani yüzde vermedi şimdi %100 mü dedim %90 dedi eşim hemen %100 ne zaman belli olur diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…