- 11 Eylül 2021
- 1.633
- 3.192
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #22.981
ben hiçbir şey almadım isimleri hazır ikisininde artık sadece öğrenmek kaldı tutuyorum kendimi :) bu arada hala kimse bilmiyor hamile olduğumu harika bir gebelik geçiriyorum hahahahaaaynen yahu ben hep kızım olur diye düşünmüştüm, doktor %90 erkek deyince şok oldum, şimdi bu fikre de o kadar alıştım ki, isim de koyduk, şimdi artık değişmesin istiyorumçok alıştım
Ben daha dün verdim kan gitmemiştir bile belki dahaCanım merhaba ben yaptırdım 11 iş gününde elime ulaştı bu sabah aldım kağıdı elime genoksa göndermiş hastane senin kaç gün oldu ki ?? Bu arada Dr la mesajlaştık çok şükür bir sıkıntı yok darısı bu gergin süreci yaşayanların başına gerçekten çok zor bi bekleyişti
Ya şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Erkek dediğinde kaçıncı haftaydı??(hala bi umut kırıntısı arıyorumValla %90 dedieşim %100 ne zaman belli olur dedi 20.hafta detaylıda dedi eşim inanmıyor ama
Canım geçenH&M e gittim haftasonu ama kızıma göre güzel bişeyler bulamadımBaşka dolaştığınız kaliteli mağaza var mı internetten bakayım.LcW ve E-bebek dışında.
Ayyy valla kokoș kokoș gezerlersweetgirlcandy tatlım gözünaydınnn çok sevindimm koş h&m indirimine koşş kokoş kokoş elbiseler kap hemen Süsler süsler gezdiririz
oyuncak olacak bu bebe benim elimde ya hayırlısı
bana da erkeğe benziyo demişti 12. haftadayken benimde değişecek bu gidişle hahahah tüm erkekler kıza dönüyomuş hahahahha
Ay taze Hamişhepinize çok tsetkkür ederim inşallah yarın buradan paylaşacağım hepiniz sağlıkla minik yavrularınızı kucağınıza alın inşallah
hiçbir şey almadım daha sadece isimler hazırBenziyor demiş ama dr:) Alışveriş yapmamışsınızdır umarım
Aynen doğumdan sonra ihtiyaç olursa alayım diyorum bendeFikirlerine katılıyorum canım.Sterilizasyon bana en mantıksız şey gelmişti onun yerine doğumdan sonra gögüs pompasına yatırım yapmak daha mantıklı:)
kız helal sana nasıl sakladın :)ben hiçbir şey almadım isimleri hazır ikisininde artık sadece öğrenmek kaldı tutuyorum kendimi :) bu arada hala kimse bilmiyor hamile olduğumu harika bir gebelik geçiriyorum hahahahaa
Teşekkür ederim canım aynen ya valla kızlara gülerken başıma geldiAhahaha bu gidişle sadece test yapanların garanti olacak sanırım cinsiyethadi gözün aydın sağlıcakla gelsin inşallah
ben ikiliye girdim, detaylı bakarken ölçüm yaparken söyledi, çok net değişmez dedi,yok ya sen nifty ile öğrenmemiş miydinnn
Teşekkür ederim valla prens sanıyorduk prenses çıktıGözünüz aydın çok çok sevindim hersey super hemde bir prenses geliyor sağlıkla gelsin :)
Teşekkür ederim canım heralde daha değişmez kızçesweetgirlcandy cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina masallah kizce demek saglikla gelsin bebis
Benimkide kizZ ama tabloda var zatenkaç tane kız var ki grupta :) ben hep erkek gördüm :) belki 5 tane falan kız olmuştur :)
ayy çok sevindim hayırlı olsun benimkine arkadaş geliyor kız sorunları erkek sorunları diye konuşuruz buyuyunce gruptanEvet 16+0 kontrolümden çıkmış bulunuyorum.
Bebeğin kalbi, sırt kemiği, midesi, böbrekleri her şeyi inceledi detaylı gibi. Her şey çok güzel dedi 149 gr dedi bebişimize
Sonra magnezyumu her gün içme kasılma olursa iç dedi.
Demir ilacı bulantı yaptı deyince içme 20 den sonra başka veririm dedi.
Detaylı ultrason için randevu aldım 27 Ocakta.
Veeeeeee asıl bomba geliyoooor KIZ dedi
Kıza benzetmiştim demi dedi hayır erkek dedim Allah Allah dedi
Ay bende balkona koyacağım 40 derece oluyor buralar vallahi bide onun kokusunu cekemenKorbel bana göre poşetini de ayrı almayı gerektirecek ekstra bütçe isteyen bir uğraş. Normal kokulu/kokusuz çöp poşeti ve ayak basmalı çöp kovası kullanıyorum. Çöp kovam balkonda (cam balkon) kakalı bezi zaten kapalı alana koyamazsınız. Çevreye koku yine yayılmıyor:)
Hayırlı olsun çok net gözüküyor benceo yanlıştır belki diye tekrar yaptım bu sefer az damlattım sizce ?
Tmm sağol canım bir inceleyeyim.Canım geçennewnew benettondan aldıklarını paylaşmıştı gördün mü? Orası kaliteli bi de ben marks&spencer bebek cicilerini de çok beğeniyorum, iki marka da indirimdeyse alınır yoksa gereksiz pahalı
Deminden beri seni etiket yapmaya uğraşıyorum C nin önündeki - koymamışım bi türlü bulamadım seniCanım dur bakalım, güzel düşünelim güzel olsun.
Bunun çokça örnekleri varmış zaten.
Kızların dediği gibi, çok ciddi bir şey olsa, kesin bir sıkıntı olsa asla saklamaz doktorun. Direkt sıkıntı var derdi.
Küçük bir ihtimali bile söylemiş sana.
Çünkü risk almak istemiyo hiçbiri.
Ola ki bir problem olsa, mahkeme ile falan uğraşmak istemiyorlar.
Yoksa eminim doktorun da seni strese sokmak istemezdi.
.
Evet 16+0 kontrolümden çıkmış bulunuyorum.
Bebeğin kalbi, sırt kemiği, midesi, böbrekleri her şeyi inceledi detaylı gibi. Her şey çok güzel dedi 149 gr dedi bebişimize
Sonra magnezyumu her gün içme kasılma olursa iç dedi.
Demir ilacı bulantı yaptı deyince içme 20 den sonra başka veririm dedi.
Detaylı ultrason için randevu aldım 27 Ocakta.
Veeeeeee asıl bomba geliyoooor KIZ dedi
Kıza benzetmiştim demi dedi hayır erkek dedim Allah Allah dedi
Doktor bak tekme atıyor dedi sonra hareketleri hissediyor musun dedi bende hayır dedim. Erken henüz 20.haftalarda hissetmeye başlarsın dediayy tekme atarken hissettin mi?
ben arada birşeyler hissediyorum ama emin olamıyorum benim güya 2. bir de
ben hiçbir şey almadım isimleri hazır ikisininde artık sadece öğrenmek kaldı tutuyorum kendimi :) bu arada hala kimse bilmiyor hamile olduğumu harika bir gebelik geçiriyorum hahahahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?