Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
aynen yahu ben hep kızım olur diye düşünmüştüm, doktor %90 erkek deyince şok oldum, şimdi bu fikre de o kadar alıştım ki, isim de koyduk, şimdi artık değişmesin istiyorum çok alıştım
ben hiçbir şey almadım isimleri hazır ikisininde artık sadece öğrenmek kaldı tutuyorum kendimi :) bu arada hala kimse bilmiyor hamile olduğumu harika bir gebelik geçiriyorum hahahahaa

karaca3443 canım benim, ben de bazen görüyorum korkunç rüyalar.

Çoğu da bilinçaltından kaynaklanıyo.

Geçende de 15 gün üzerine kontrole gitmiştim, şimdi de 15 gün olacak.

Bu 15 gün şöyle geçiyo:
ilk 5 gün çok rahatım, sonraki 3 gün acaba bir problem mi var, sonraki 3 gün kesin bir sıkıntı var bir an önce gelse şu randevu, sonraki 2 gün bir şekilde içimi rahatlatıyorum, kontrolden önce ve kontrol günü ise tam bir işkence.

Bunların benzerlerini eminim sen de yaşıyorsun.

Böyle olunca o kabuslar da kaçınılmaz.

Hiiiiiiç boşuna üzme kendini, rüya sonuçta.

YouTube’da Kabe imamlarından Ebru Bekir ŞATIRİ var.

Ben onu açıp inşirah süresi dinliyorum.

Beni çok rahatlatıyo.

.

Ben daha dün verdim kan gitmemiştir bile belki daha 11 iş gününü umarım bulmaz. Şimdi raporluyum yılbaşına kadar da izin yazdım arada. Amire test çıkana kadar dönemem dedim inşallah uzamaz ya
Valla %90 dedi eşim %100 ne zaman belli olur dedi 20.hafta detaylıda dedi eşim inanmıyor ama
Ya şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Erkek dediğinde kaçıncı haftaydı??(hala bi umut kırıntısı arıyorum) BÖyle bişi olamaz yaaaa
H&M e gittim haftasonu ama kızıma göre güzel bişeyler bulamadım Başka dolaştığınız kaliteli mağaza var mı internetten bakayım.LcW ve E-bebek dışında.
Canım geçen newnew benettondan aldıklarını paylaşmıştı gördün mü? Orası kaliteli bi de ben marks&spencer bebek cicilerini de çok beğeniyorum, iki marka da indirimdeyse alınır yoksa gereksiz pahalı

sweetgirlcandy tatlım gözünaydınnn çok sevindimm koş h&m indirimine koşş kokoş kokoş elbiseler kap hemen Süsler süsler gezdiririz

oyuncak olacak bu bebe benim elimde ya hayırlısı
Ayyy valla kokoș kokoș gezerler eşim alma diyor güvenmiyorum diyor

kaç tane kız var ki grupta :) ben hep erkek gördüm :) belki 5 tane falan kız olmuştur :)
Benimkide kizZ ama tabloda var zaten
ayy çok sevindim hayırlı olsun benimkine arkadaş geliyor kız sorunları erkek sorunları diye konuşuruz buyuyunce gruptan
Ay bende balkona koyacağım 40 derece oluyor buralar vallahi bide onun kokusunu cekemen
o yanlıştır belki diye tekrar yaptım bu sefer az damlattım sizce ?
Hayırlı olsun çok net gözüküyor bence

Deminden beri seni etiket yapmaya uğraşıyorum C nin önündeki - koymamışım bi türlü bulamadım seni
Nasıl oldun kuzum geçtimi baş ağrın

Kızlar bide düşük tehlikesi olan bir arkadaşımız vardı hastanede yatan ismi neydi merak ettim etikette yapamadım

Canoo senin hafıza kuvvetli bilirsin

Yaaa, gerçekten tam bir bomba.

Hani kız erkeğe dönerdi de erkek kıza dönmezdi.

Ay şimdi ben de merak ettim, acaba kızım mı olacak?

Maşallah bebişe annesi, çok şükür gayet sağlıklıymış.

Magnezyum için neden öyle dedi, sordun mu?

.

ayy tekme atarken hissettin mi?
ben arada birşeyler hissediyorum ama emin olamıyorum benim güya 2. bir de
Doktor bak tekme atıyor dedi sonra hareketleri hissediyor musun dedi bende hayır dedim. Erken henüz 20.haftalarda hissetmeye başlarsın dedi

Valla sen anlayamıyorsan biz hiç anlamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…