Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kızlaaar merhabalar, ben de haziran annesiyken kimyasalla sonuçlandı malesef bi ara bu gruba katılmıştım o yüzden buraya soruyum 25 aralık bat bugün 3 gün kala test yaptım sizce hamilelik mi
Çizgi görüyorum ama sanırım fazla damlatmıșsınız bir daha yapın ama var gibi

Cumaydı kontrolüm canım. Biraz canım sıkıldı. Okula da gitmedim. Yatıyorum 5 gündür.Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Arada bakıyorum size.

Canım dur bakalım, güzel düşünelim güzel olsun.

Bunun çokça örnekleri varmış zaten.

Kızların dediği gibi, çok ciddi bir şey olsa, kesin bir sıkıntı olsa asla saklamaz doktorun. Direkt sıkıntı var derdi.

Küçük bir ihtimali bile söylemiş sana.

Çünkü risk almak istemiyo hiçbiri.

Ola ki bir problem olsa, mahkeme ile falan uğraşmak istemiyorlar.

Yoksa eminim doktorun da seni strese sokmak istemezdi.

.

sweetgirlcandy tatlım gözünaydınnn çok sevindimm koş h&m indirimine koşş kokoş kokoş elbiseler kap hemen Süsler süsler gezdiririz

oyuncak olacak bu bebe benim elimde ya hayırlısı
H&M e gittim haftasonu ama kızıma göre güzel bişeyler bulamadım Başka dolaştığınız kaliteli mağaza var mı internetten bakayım.LcW ve E-bebek dışında.

Valla heralde öyle eşim aklımı karıştırıyor inanmıyorum diyo adam

Bana ilkinde benziyor demişti yani yüzde vermedi şimdi %100 mü dedim %90 dedi eşim hemen %100 ne zaman belli olur diyo
hfaskjhajkdhaskdhakdhaksdsa insan ilk söylenene o kadar alışıyor ki :)

sanırım benim tahmin değişmiş olursa %100mü diye soran taraf ben olacağım hahaha

Valla heralde öyle eşim aklımı karıştırıyor inanmıyorum diyo adam

Bana ilkinde benziyor demişti yani yüzde vermedi şimdi %100 mü dedim %90 dedi eşim hemen %100 ne zaman belli olur diyo
bana da erkeğe benziyo demişti 12. haftadayken benimde değişecek bu gidişle hahahah tüm erkekler kıza dönüyomuş hahahahha

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-12-22 at 13.25.09.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 67
hfaskjhajkdhaskdhakdhaksdsa insan ilk söylenene o kadar alışıyor ki :)

sanırım benim tahmin değişmiş olursa %100mü diye soran taraf ben olacağım hahaha

aynen yahu ben hep kızım olur diye düşünmüştüm, doktor %90 erkek deyince şok oldum, şimdi bu fikre de o kadar alıştım ki, isim de koyduk, şimdi artık değişmesin istiyorum çok alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…