Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kız helal sana nasıl sakladın :)
ablamın gebeliği çok zordu herkes çok daha hassas bu konuda her kafadan bir ses çıksın istemiyorum. çok sevmem akıl verenleri sonuça herkesin bünye farklı. bir de risk her zaman vardır. allah göstermesin düşükle falan sonuçlanır belki diye. hem ben hem de bebek iyi olsun kesinleşsin şu 3 ayı bi atlatayım diye. eşime ortak karar aldık. ne olursaolsun ben 3 aydan önce söyleme taraftarı değildim genelde de. :) çok şükür her şey olunda. cinsiyet bi kesinleşsin o zaman patlatırım

yarın bizim kontroller var heyecanlar nasıl?

tupaaaaa E ela38
1 ay üstüne gidiyorum valla merak ve heyecan içerisindeyim..
12. Haftada kız gibi görünüyor dedi hatta ben dedim nubu kız gibi dedim onayladı
Doktora cinsiyet sormaya korkuyorum bu grupta cinsiyetler sürekli değişiyor

12.haftadaydı ama benziyor demişti eşim o zaman da kesin demişti dio. Hayır saçmalama benziyor demişti şimdi %90 dedi diyorum yok detaylıyı bekliyor

ayy süper kafan rahat resmen. bende 2 ay kadar saklayabildim. sonra kayınvalidemlere gidince hizmet etmek için sürekli yerimden kalkmam gerekiyordu. eşimde söyleyelim kalkma yerinden otur oturduğun yerde dedi :)
benim de işime geldi söyledik sonra :)
Doktorumu seviyorum yaaa bekleyim 20 ye kadar diyorum
1 ay dediğin ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer.
ilk sefer de tahmin de bulunmuş zaten kesin dememiş ki o da :)
Ben bide kız istiyordum ya kesin mi dedim %90 dedi. Eşim %100 ne zaman dio
hahaha ay biz de tam tersi
ben deli gibi erkek istiyorum
eşim deli gibi kız istiyor.
bakalım kazanan taraf kim olacak :)

Ahahah evet yaa kızlar atağa geçti

Canımmmmmm, teşekkür ederim.

Çok şükür 96 saat sürdü başımın ağrısı ama geçti sonunda.

M -Murphy idi canım.

Hatırlasan da - koymayınca bulamazdın.

.

sen söyleyince hemen sordum kuzu :)

Evet 12 haftalıkken erkeğe benziyor demişti
Banada 12 haftalıkken tarama testini yaptırdığımız dönem organ çıkıntısını gösterdi genelde erkek dıyorlar sonra değişiyor kızda olabilir tahmin yapmak icin erken dedi 3 hafta daha bekliyoruz sımdı
Çok enteresan iki cinsiyette erkek gibi oluşmaya başlıyormuş sonra evriliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…