Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bill gates bir açıklama yapmış.ülkeleri uyarıyormuş hazırlıklı olun diye..biyolojik savaş için kullanılabilirmiş vs.

Onu duymadım da ülkemizdeki mülteci sayısının artması, çiçek hastalığını gündeme getirdi diye biliyorum.

Biz aşılıyız da onlar aşısız olduğu için hastalık tekrar görülmeye başlamış.

Uzun zamandır konuşulan bir konuydu bu.

.

aa Canan annem defacto'dan alt esofman aldı bi tane bana hediye olarak bak onu ekliyorum, bu da çok güzel

bunun bilekleri lastikli ama beli çok rahat

Ay bu da kadife, en sevdiğim.

Sen de benim gibi kışın yumoş yumoş seviyorsun anlaşılan.

Çok güzelmiş canım, güle güle giyin.

.

Maşallah çok sevindim canım sağlıkla gelsin minik Allahım 149 gr nedir yaa cinsiyet de ay değişen değişene 1 ay bana nassı geçecek bilmiyorum ramzi kız mıydı pekii?

Sen benim hatalarıma dusme 6-7 hafta olunca git dktra ,orana burana cihaz sokturma yok göremedim yok kese görünmüyor ufak görünüyoru duyup da morelini bozdurma
ben de aynen böyle yapmayı düşünüyorum çünkü 1 yıl önce düşük de yaşadım ve alttan muayene olmuştum 2 kere 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı. şimdi eğer yarın kan tahlilinde çıkarsa iki güne bir kan vereceğim sadece beta takibi yapacağım. 7 haftadan önce doktora gitmeyi düşünmüyorum. varsa eğer gittiğinde kalp atışını duyayım. öbür türlü doktora gitmek daha çok streslendiriyor dediğin gibi

yok zaten bir parça şeye hayatta o paraları vermem dediğin gibi hemen büyüyorlar ama 2 3 yıl öncesinde 20 30 fazla veririm kaliteli giysin diyebiliyorduk şuan o fark dağlar kadar daha doğmadan böyle düşünüyoruz büyüyüpte kıyaslamaya başladıklarında yetebilecekmiyiz bilmiyorum umarım biran önce gidişat düzelir

Kızlar maalesef bugün yapılmadı ameliyathane ve doktorum çok yoğun olduğu için yarın sakin kafayla yapmak istemiş. Yarını bekliyorum şimdi dua eden herkesten Allah razı olsun saolun kızlar
Olsun canım hiç canını sıkma bak doktorun ne kadar ilgili ve önemsiyor aceleye getirmemiş. Herşeyde bir hayır vardır
Sen nasılsın?

teşekkür ederim inşallah , bu sefer kimyasal değildir umarım
Çok çok iyi anlıyorum ilk gebeliğim kimyasaldı ama sonrasında rahim kendini hazırlıyor sağlıklı gebelik oluyor derlerdi sadece moral gibi gelirdi ama hakikaten dogruymus içini ferah tut sağlıkla gelsin kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…