- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #23.121
ay ama ne yapayım :)Gözünaydin canımkocana da ayrı güldüm benimki de aynı ,nifty testiyle öğrendim cinsiyeti kocam ultrason sonucu bekliyor hala doktor ordada görsün diyor .
gözünAydın canım hepimiz sağlıkla kavusalim su evlatlara
Hahahahah duygu bayıldım yaaaabende o sebeple duyurdum herkese zaten kendi evime yetişemiyorum bir de yaranamadigim insanlara hizmet etmek iiigh iii
Çiçek hastalığı var olan bir hastalık değil mi kuzum ?
-C-A-N-A-N- kuzum çok sevindim ağrılarının hafiflemesine
Bacaklarımda huzursuzluk çok oldu gece uyuyamadım magnezyum başladılar şimdi. Sizde hiç oldumu
Valla sormaȘu an herkes korku içinde
Yeni korkumuz cinsiyet değişti mi
Pandemi başında ki halimi hatırlıyorum da eşimin paralarını bile yıkadığım zaman olduben de pandemi başladığında şirkette arkadaşlarımdan uzak durunca bazı arkadaşlarım bana küsmüştüama yapacak bir şey yok panik atak başlattı sağolsun hepimizde hiçbir arkadaşımla görüşemiyorum ben de böyle giderse bi huni de ben alabilirim
İki yaşında yigenim sokağa çıkacak ağzını işaret ediyor yavrum o psikolojiyle büyüdü. Sokakta indir geri gözüne kadar çekiyor kalbim ya
Amiiin canımYa çok üzülüyorum bu yavrulara.
Benim de 5 yaşına girecek yeğenim, asansörü dirseğiyle falan çağırıyo.
Maskesiz kapıdan dışarı adım atmıyo.
Yavrucaklar böyle bir zamana denk geldi işte.
İnşallah bizimkiler ele avuca geldiğinde biter gider bu virüs.
.
Kesinlikle öyle bir hayır vardır muhakkak.İlk başta ertelendiği için küçük çaplı bir gerginlik yaşadım ama iyiyim vardır bir hayır dedim bende sonra
bu dediğin huzursuz bacak sendromu mu, değilse bence gerginlikten olmuştur şu an stresten kendini kasıyo olabilirsin, sakin ol güzel geçecek
insallah bu ara olabilir ihtimaliyle temkinliydim aynen devam edeceğimAminn inşallahHem de nasıl naz, burnunu ensesini zor gördük sen de kendini yorma, bebişin güzel güzel tutunsun inşallah. Bu sefer seninle inanıyorum
Eğer bütçede bir kısıtlaman yoksa gap, b&g, marks and spencer tavsiye ederim.Tabii çok pahalı ama h&m lcw e bebek harici dediğin için söyliim dedim bende arada bakıyorum bu markaalraTmm sağol canım bir inceleyeyim.
O su çiçeği cnm bu hastalık da eskilerde büyük salgın olarak çıkmış 80 Li yıllardan sonra görülmemiş..Çiçek hastalığı var olan bir hastalık değil mi kuzum ?
bazı doktorlar gerçekler çok ilgisiz empatiden yoksun ve ukala , ben de çok doktor değiştirdim bu yüzdenBenimde ilk göremedi doktor iki kere alttan muayene etti. Bana diyor dur biraz daha sokayım kendini kasma diye ama ben tabi hiç rahat etmedim. Hiç bişey görünmüyor dedi kan değerim 216 çikti onu gördü çift çizgi çıktı onca şeye rağmen hamilesin demedi. Bende başka doktor buldum
Ay bak bana da 13 haftada kesin dedi kız dedi aldikta bisiler sonra cevirirse işi yandıkkesin mi diyo doktor da : KESİN YOK BU İŞ DOĞDUĞU ZAMAN BELLİ OLURAY ÇOK GÜLDÜM HHAHA
Herşeyde vardır bı hayır canım hem doktorun da sakın kafayla dikkatlice yapar belki ameliyatı daha iyi olur senin için hepimiz dua edicezKızlar maalesef bugün yapılmadı ameliyathane ve doktorum çok yoğun olduğu için yarın sakin kafayla yapmak istemiş. Yarını bekliyorum şimdidua eden herkesten Allah razı olsun saolun kızlar
bizim komşunun bebeğine doğana kadar erkek dediler oda kıyafet her şey hazır doğumda bi bakmışlar kızAy bak bana da 13 haftada kesin dedi kız dedi aldikta bisiler sonra cevirirse işi yandIK
Tamam benim dediğim de bu işte canım.O su çiçeği cnm bu hastalık da eskilerde büyük salgın olarak çıkmış 80 Li yıllardan sonra görülmemiş..
Yok erkekti ramziMaşallah çok sevindim canım sağlıkla gelsin minik Allahım 149 gr nedir yaacinsiyet de ay değişen değişene 1 ay bana nassı geçecek bilmiyorum ramzi kız mıydı pekii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?