- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #23.101
ay ne güzel aman hep böyle olsun miniğimiz nazlı galiba, sağlıklı olsun da gerisinin hiç önemi yok, çok sevindim inşallah 9 ay geçer çabucak kucağına alırsınEn son 9 aralıkta gitmiştim, cinsiyet öğrenemedik. 25inde cts gösterir inşallahiyiyiz kuzum, bol yemeli içmeli ilerliyor benim
Kızlar maalesef bugün yapılmadı ameliyathane ve doktorum çok yoğun olduğu için yarın sakin kafayla yapmak istemiş. Yarını bekliyorum şimdidua eden herkesten Allah razı olsun saolun kızlar
Pandeminin başında beri çalışmayı bıraktım.sonrasında tedaviye başladım.aman bu illet bulaşmasın diye bazen eşimle bile ayrı yattığım zamanlar oldu transfer döneminde.tedavi,düşük,tekrar hamilelik dönemi derken asosyal insan oldum hiç bir yere gidemiyorum allaha şükür şimdiye kadarda geçirmedik bu psikolojiler düzelmeden yeni bir hastalık çıkarsa artık hunileri takar gezerimdoğan bebeler herkesi maskeli görüyo zaten çok üzülüyorum bi de yenileri mi çıkacak
bu konuda böyle çok yorum duydum kimyasal gebelik sonrası hamilelik olurmuş hemen diye kayınvalidem bile moral için böyle demişti. tesekkür ederim güzel yorumların içinÇok çok iyi anlıyorum ilk gebeliğim kimyasaldı ama sonrasında rahim kendini hazırlıyor sağlıklı gebelik oluyor derlerdi sadece moral gibi gelirdi ama hakikaten dogruymus içini ferah tut sağlıkla gelsin kavuşun inşallah
Bende bekledim 8arti 2 de gittim aynı şeyleri yaşadığım için. Geç döllenme dedi 7.2 de gözüküyormus gittigimde. Yinede bencede 7den önce gitmeme kararın güzelben de aynen böyle yapmayı düşünüyorum çünkü 1 yıl önce düşük de yaşadım ve alttan muayene olmuştum 2 kere 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı. şimdi eğer yarın kan tahlilinde çıkarsa iki güne bir kan vereceğim sadece beta takibi yapacağım. 7 haftadan önce doktora gitmeyi düşünmüyorum. varsa eğer gittiğinde kalp atışını duyayım. öbür türlü doktora gitmek daha çok streslendiriyor dediğin gibi
Pandeminin başında beri çalışmayı bıraktım.sonrasında tedaviye başladım.aman bu illet bulaşmasın diye bazen eşimle bile ayrı yattığım zamanlar oldu transfer döneminde.tedavi,düşük,tekrar hamilelik dönemi derken asosyal insan oldum hiç bir yere gidemiyorum allaha şükür şimdiye kadarda geçirmedik bu psikolojiler düzelmeden yeni bir hastalık çıkarsa artık hunileri takar gezerim
Amin canmm cok tesekkurlergözünAydın canım sağlıkla kucağında da göresin
Sen mi söylemiştin dua edip yattım valla
Cotton benim de ayni kıyafete değince bile
Gözün aydın olsun canmValla ilk duam sağlıklı olması yönündeydi ama hep kız vardı gönlümde de
Saglikla gelsin bu kez inşallah ikinci czgi var kuzum bi kan verkızlaaar merhabalar, ben de haziran annesiyken kimyasalla sonuçlandı malesef bi ara bu gruba katılmıştım o yüzden buraya soruyum 25 aralık bat bugün 3 gün kala test yaptım sizce hamilelik mi
Aminn inşallahay ne güzel aman hep böyle olsun miniğimiz nazlı galiba, sağlıklı olsun da gerisinin hiç önemi yok, çok sevindim inşallah 9 ay geçer çabucak kucağına alırsın
Gözünaydin canımEvet 16+0 kontrolümden çıkmış bulunuyorum.
Bebeğin kalbi, sırt kemiği, midesi, böbrekleri her şeyi inceledi detaylı gibi. Her şey çok güzel dedi 149 gr dedi bebişimize
Sonra magnezyumu her gün içme kasılma olursa iç dedi.
Demir ilacı bulantı yaptı deyince içme 20 den sonra başka veririm dedi.
Detaylı ultrason için randevu aldım 27 Ocakta.
Veeeeeee asıl bomba geliyoooor KIZ dedi
Kıza benzetmiştim demi dedi hayır erkek dedim Allah Allah dedi
gözünAydın canım hepimiz sağlıkla kavusalim su evlatlaraSağol cnm çok şükür bitti sancılı süreç darısı senin başınacinsiyet artık kesin ümitler tükendi bu testle 2 . Oğlumuz oluyor sağlıklı gelsinler inşallah
Hahahahah duygu bayıldım yaaaaayy süper kafan rahat resmen. bende 2 ay kadar saklayabildim. sonra kayınvalidemlere gidince hizmet etmek için sürekli yerimden kalkmam gerekiyordu. eşimde söyleyelim kalkma yerinden otur oturduğun yerde dedi :)
benim de işime geldi söyledik sonra :)
Çiçek hastalığı var olan bir hastalık değil mi kuzum ?Haziran ayında bu hastalık bitip çiçek hastalığı diye bir hastalık çıkacakmış.sanırım bundan sonra hastalıklara yaşanılacak
anladım kuzum vardır bir hayır :)
sen nasılsın peki
İki yaşında yigenim sokağa çıkacak ağzını işaret ediyor yavrum o psikolojiyle büyüdüdoğan bebeler herkesi maskeli görüyo zaten çok üzülüyorum bi de yenileri mi çıkacak
Olsun canım hiç canını sıkma bak doktorun ne kadar ilgili ve önemsiyor aceleye getirmemiş. Herşeyde bir hayır vardır
Sen nasılsın?
ayy yazmışsınneyse ki her şey yolunda şu an, yarına kalması hiç sorun değil, demek ki yarın bunun için daha iyi bi gün olacak bugüne sıkıştırsa belki özensiz olacaktı, iyi ki öyle karar vermiş
Cnm o su çiçeği olabilir mi.Kızamık El ayak hastalığı falan da artmıştI.Onu duymadım da ülkemizdeki mülteci sayısının artması, çiçek hastalığını gündeme getirdi diye biliyorum.
Biz aşılıyız da onlar aşısız olduğu için hastalık tekrar görülmeye başlamış.
Uzun zamandır konuşulan bir konuydu bu.
.
Benimde ilk göremedi doktor iki kere alttan muayene etti. Bana diyor dur biraz daha sokayım kendini kasma diye ama ben tabi hiç rahat etmedim. Hiç bişey görünmüyor dedi kan değerim 216 çikti onu gördü çift çizgi çıktı onca şeye rağmen hamilesin demedi. Bende başka doktor buldumben de aynen böyle yapmayı düşünüyorum çünkü 1 yıl önce düşük de yaşadım ve alttan muayene olmuştum 2 kere 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı. şimdi eğer yarın kan tahlilinde çıkarsa iki güne bir kan vereceğim sadece beta takibi yapacağım. 7 haftadan önce doktora gitmeyi düşünmüyorum. varsa eğer gittiğinde kalp atışını duyayım. öbür türlü doktora gitmek daha çok streslendiriyor dediğin gibi
Çiçek hastalığı var olan bir hastalık değil mi kuzum ?
Cnm o su çiçeği olabilir mi.Kızamık El ayak hastalığı falan da artmıştI.
Çiçek hastalığı daha farklı bir hastalık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?