Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
En son 9 aralıkta gitmiştim, cinsiyet öğrenemedik. 25inde cts gösterir inşallah iyiyiz kuzum, bol yemeli içmeli ilerliyor benim
ay ne güzel aman hep böyle olsun miniğimiz nazlı galiba, sağlıklı olsun da gerisinin hiç önemi yok, çok sevindim inşallah 9 ay geçer çabucak kucağına alırsın

Kızlar maalesef bugün yapılmadı ameliyathane ve doktorum çok yoğun olduğu için yarın sakin kafayla yapmak istemiş. Yarını bekliyorum şimdi dua eden herkesten Allah razı olsun saolun kızlar

ayy yazmışsın neyse ki her şey yolunda şu an, yarına kalması hiç sorun değil, demek ki yarın bunun için daha iyi bi gün olacak bugüne sıkıştırsa belki özensiz olacaktı, iyi ki öyle karar vermiş

doğan bebeler herkesi maskeli görüyo zaten çok üzülüyorum bi de yenileri mi çıkacak
Pandeminin başında beri çalışmayı bıraktım.sonrasında tedaviye başladım.aman bu illet bulaşmasın diye bazen eşimle bile ayrı yattığım zamanlar oldu transfer döneminde.tedavi,düşük,tekrar hamilelik dönemi derken asosyal insan oldum hiç bir yere gidemiyorum allaha şükür şimdiye kadarda geçirmedik bu psikolojiler düzelmeden yeni bir hastalık çıkarsa artık hunileri takar gezerim

bu konuda böyle çok yorum duydum kimyasal gebelik sonrası hamilelik olurmuş hemen diye kayınvalidem bile moral için böyle demişti. tesekkür ederim güzel yorumların için

Bende bekledim 8arti 2 de gittim aynı şeyleri yaşadığım için. Geç döllenme dedi 7.2 de gözüküyormus gittigimde. Yinede bencede 7den önce gitmeme kararın güzel

ben de pandemi başladığında şirkette arkadaşlarımdan uzak durunca bazı arkadaşlarım bana küsmüştü ama yapacak bir şey yok panik atak başlattı sağolsun hepimizde hiçbir arkadaşımla görüşemiyorum ben de böyle giderse bi huni de ben alabilirim

kızlaaar merhabalar, ben de haziran annesiyken kimyasalla sonuçlandı malesef bi ara bu gruba katılmıştım o yüzden buraya soruyum 25 aralık bat bugün 3 gün kala test yaptım sizce hamilelik mi
Saglikla gelsin bu kez inşallah ikinci czgi var kuzum bi kan ver

ay ne güzel aman hep böyle olsun miniğimiz nazlı galiba, sağlıklı olsun da gerisinin hiç önemi yok, çok sevindim inşallah 9 ay geçer çabucak kucağına alırsın
Aminn inşallah Hem de nasıl naz, burnunu ensesini zor gördük sen de kendini yorma, bebişin güzel güzel tutunsun inşallah. Bu sefer seninle inanıyorum

Gözünaydin canım kocana da ayrı güldüm benimki de aynı ,nifty testiyle öğrendim cinsiyeti kocam ultrason sonucu bekliyor hala doktor ordada görsün diyor .
Sağol cnm çok şükür bitti sancılı süreç darısı senin başına cinsiyet artık kesin ümitler tükendi bu testle 2 . Oğlumuz oluyorsağlıklı gelsinler inşallah
gözünAydın canım hepimiz sağlıkla kavusalim su evlatlara
Hahahahah duygu bayıldım yaaaa bende o sebeple duyurdum herkese zaten kendi evime yetişemiyorum bir de yaranamadigim insanlara hizmet etmek iiigh iii
Haziran ayında bu hastalık bitip çiçek hastalığı diye bir hastalık çıkacakmış.sanırım bundan sonra hastalıklara yaşanılacak
Çiçek hastalığı var olan bir hastalık değil mi kuzum ?

-C-A-N-A-N- kuzum çok sevindim ağrılarının hafiflemesine

Olsun canım hiç canını sıkma bak doktorun ne kadar ilgili ve önemsiyor aceleye getirmemiş. Herşeyde bir hayır vardır
Sen nasılsın?

Bacaklarımda huzursuzluk çok oldu gece uyuyamadım magnezyum başladılar şimdi. Sizde hiç oldumu

İnş canım inş

Cnm o su çiçeği olabilir mi.Kızamık El ayak hastalığı falan da artmıştI.
Çiçek hastalığı daha farklı bir hastalık..

Benimde ilk göremedi doktor iki kere alttan muayene etti. Bana diyor dur biraz daha sokayım kendini kasma diye ama ben tabi hiç rahat etmedim. Hiç bişey görünmüyor dedi kan değerim 216 çikti onu gördü çift çizgi çıktı onca şeye rağmen hamilesin demedi. Bende başka doktor buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…