Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
yaa gitseydin keşke tekrar çekmek daha kötü olur
umarım bir daha tekrarlanmaz kuzu

İnşallah tekrarlamaz canım.

Evet biraz ihmal ettiğim doğru.

Ama işte gidip de çözüm bulamazsam diye bütün tetkikleri yaptırıp ona göre gitmek istiyorum.

Gluten ve prolaktin baktıracam öncelikle.

Şeker ölçme aletim de geldi. Perşembe Cuma da belli saatlerde şeker ve tansiyon takibi yapıcam.

Bakalım, onların sonuçlarıyla gitsem daha sağlıklı olucak sanırım.

.

Canan aynen bu döngü oluyor. 10 unda gitmiştim randevuya o yüzden başladı bu kaygılar iyice.

Bir de ilk defa bu kadar uzun olacak randevu aralığım. 28 inde gideceğim. Çok uzun geldi

Resmen takvime çentik atıyorum neyse ki randevu sabah 9 gibi. En azından sabahtan gider görürüz bebeğimizi.

Çok özledim, sağlıklı olduğunu görmeye çok ihtiyacım var

Benim %51 lik kız tahmini bakalım ne durumda olacak

kızlaaar merhabalar, ben de haziran annesiyken kimyasalla sonuçlandı malesef bi ara bu gruba katılmıştım o yüzden buraya soruyum 25 aralık bat bugün 3 gün kala test yaptım sizce hamilelik mi
Canımm merhaba, çatlatma iğnesi kullandın mı? Onun etkisi değilse var. Yarın bir daha tekrarla, ay hadi inşallah

O zaman da mecbur ķalıcan zaten göbek çıkacak Sağlıkla gelsinler hepsi de.

eeee her şeye ayak uyduruyorlar galiba baksana :)
pandemi bebesi olmasalar bari.
o zamana kadar geçse bitse bu hastalık keşke
Haziran ayında bu hastalık bitip çiçek hastalığı diye bir hastalık çıkacakmış.sanırım bundan sonra hastalıklara yaşanılacak

Aaaaa o yüzden 4 gündür başım dönüyor demek ki

Canımm merhaba, çatlatma iğnesi kullandın mı? Onun etkisi değilse var. Yarın bir daha tekrarla, ay hadi inşallah
ben de sana mesaj atacaktım özelden nasıl gidiyor diye :) hayır bu ay hiçbir ilaç kullanmadım, artık tedaviden filan bıkmıştım akışına bırakayım demiştim. Yarın kan testi yaptıracağım bakalım

Sen rahat ol annesi, onun içerde keyfi yerinde.

Dün öğleden sonra başımın ağrısı geçti, ohhhh rahatladım dedim. Ama aklım hep bebeğimde tabii, o kadar ilaçlar serumlar...
İnsan korkuyo ister istemez.

Sonra birden midem bulanmaya başladı.
İlk 12 haftaki bulantılar gibiydi. Yatana kadar bulandı hep.

Nasıl seviniyorum, insan midesinin bulanmasına sevinir mi hiç?

Sanki ben burdayım dedi bebeğim.

Öyle öyle avutuyorum işte kendimi.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…