Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ayy deliriciim 16. haftadan önce net olmaz erken haftalar dedi 14 de öğrendim ya ben
YArına randevu alıcam valla biraz daha birşey olursa
kesin mi diyo doktor da : KESİN YOK BU İŞ DOĞDUĞU ZAMAN BELLİ OLUR AY ÇOK GÜLDÜM HHAHA

Düştü diyoruz ama 1 hafta öncesine geriledi.2 ay öncesine düşen bir durum yok maalesef.Bir süre sonra tekrar yükseleceğini düşünüyorum ben.Dolar hala çift hanede.
Bekleyip görücez. Altın bi gördüğünü birdaha unutmuyor düşse de ki geçen yaz baya düşük seyretti ama gördüğü rakama geri geldi . Düşünce üzülen de var sevinen de. Herkesi mutlu eden bi yöntem bulunur inşallah.misal düşünce bize baya zarar oldu işimizden dolayı ama biz yine de düşmesi taraftarıyız kendi çıkarımız 2.plânda. hayirlisi demek en güzeli

Bende defalarca sordum kanama olunca acilden gittiğim diğer doktor da teyit etti. Benimde 8 ocak kontrol ve aramızda 1 hafta var tarihlerde . Bence kızdır kiz

Ayyy bi korktum simdi 15+4de kendinden emin bi sekilde kız dedi doktor. Kesin mi dedim %100 diyemem ama kız dedi
Ya benimde degisirse 17+4 de gidecegim haftaya yani
Șu an herkes korku içinde
Yeni korkumuz cinsiyet değişti mi

H&M e gittim haftasonu ama kızıma göre güzel bişeyler bulamadım Başka dolaştığınız kaliteli mağaza var mı internetten bakayım.LcW ve E-bebek dışında.
ekonomik durum canımı sıkıyor iki tane yeğenim var zamanında onlara zara kids carters hiç düşünmeden hediye alırdım çokta bütçe zorlamazdı şimdi bakıyorum kendi çocuğuma alabilir miyim düşündürücü bir kız bebek elbisesi zarada 400 500 olmuş onu alacağıma başka ihtiyacını karşılarım diyorum içimden ama eski zamanları arıyorum 2017 2018 e göre alım gücümüz erimiş maalesef

Bende defalarca sordum kanama olunca acilden gittiğim diğer doktor da teyit etti. Benimde 8 ocak kontrol ve aramızda 1 hafta var tarihlerde . Bence kızdır kiz
şuan içime bi su serpildi. Zaten randevuya çok var. İlçedeki devlet hastanesinden randevu alıp bebişi görsem bir de cinsiyet baktırsammı dedim ama sonradan da cesaret edip alamadım. Hem pandemi hem de böyle devlette bakıp illa olumsuz birşey söylüyorlar ya korkumdan elim gidip de randevu alamadım :) galiba 7 sini bekliycem :)

Yaa bizim kızlara bir arkadaş daha geldi hadi hayirlisi saglikla gelsin insallah cok sevindim gözünüz aydın ömrü bahtı güzel olsun

Aynen canim 16.haftadasın çelişkili de konuşmamış kız demiş çok güzel ya. Bencede bekle . Bazıları cinsiyet hakkında yorum bile yapmıyormuş doktoruna denk gelmek lazım oda zor.

evet haklısın bak. Ben de yeğene alırdım zaradan falan şimdi aklıma gelip de yazmamışım.
Bana bir de alım gücünden çok günah gibi geliyor yaa. Zoruma gidiyor yani. Millet çocuğuna yedirecek mama bulamıyor bir elbiseye 400 tl vermeye ki hemen küçülüyor giydirsen maks 10 kez giyilecek. İçim sızlıyor yani alamıyorum. dediğin gibi bununla kaç tane ihtiyacını karşılarım diyorum. Ama içimiz de gidiyor.
Biz zamanında sahip olamadık çocuklarımız aynılarını hissetmesin diyorum. Özellikle oyuncaklarda ve dış giyimde çocuk büyüdükçe daha büyük sorun. Arkadaşının ayakkabısına bakıyor oyuncağına bakıyor istiyor. Alsan ayrı almasan ayrı. Çok üzülüyorum ben. Umarım bu ekonomi biran önce toparlar.

Kızlar maalesef bugün yapılmadı ameliyathane ve doktorum çok yoğun olduğu için yarın sakin kafayla yapmak istemiş. Yarını bekliyorum şimdi dua eden herkesten Allah razı olsun saolun kızlar
M -Murphy
kuzum güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım ben panço ve B&G den de bakıyorum güzel şeyler oluyor ama genelde gereksiz pahalı oluyor. Yine de bakabilirsin.

evet M -Murphy bugün serklaj vardı. Umarım iyi geçmiştir. Dualarımız seninle

bu bi bana işlemedi galiba göbek adam oldum

bazı montlarım da olmadı dün

Sıfır beden olunca azıcık göbek çıktığında olmaz tabi.

Ben genelde bol giydiğim için uzunca bir süre kıyafet ihtiyacım olmayacak sanırım.

Bir tek krep pantolonların beli sıkmaya başladı, onların yerine esnek olanları giyiyorum şimdilik.

Sanırım bir tane siyah bol paça hamile pantolonuna ihtiyacım olacak.

.

Kızlar maalesef bugün yapıldı ameliyathane ve doktorum çok yoğun olduğu için yarın sakin kafayla yapmak istemiş. Yarını bekliyorum şimdi dua eden herkesten Allah razı olsun saolun kızlar
Vardır bir hayır hadi yarın güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…