Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Efermag ne ilacı?

Balık yağı ve decavit i bence gece yatmadan alın. Devit sanmıyorum bulantı yapmaz. Ferro sanol demir ilacı sanırım ona dikkat et bulantı yapabilir bende başka marka var bıraktım onu

Efermag ne ilacı?

Balık yağı ve decavit i bence gece yatmadan alın. Devit sanmıyorum bulantı yapmaz. Ferro sanol demir ilacı sanırım ona dikkat et bulantı yapabilir bende başka marka var bıraktım onu
Efermag Magnezyummuş, bende demirden korkuyorum ya senin yazdıklarını okumuştum

canım hangi hm mağazası bu baya indirimde o yeleğin resmini ben de çekmiştim kızım olursa alıyım diye. ama fiyatlar aşırı uygun gm e göre
teşekkür ederiz çok güzel şeyler çekmişsin

Yok valla uğraşmak istemedim bildirmedim ama nerden öğrendiler bilmiyorum. Aile hekimimiz bir arkadaşın akrabası belki o demiş olabilir
Bende haber vermedim onların sistemine düşüyormuş cnm ama 7. Haftada falan arandım ben.
İl il farklılık gösteriyor mu acaba

Tebrikler sağlıkla kavuş kızına

Kızlar atakta sayıyı eşitliycez bu gidişle çünkü bir de kızlar değişim olarak geliyor ya erkek 1 azalıyor kız 1 artıyor bakalım yarın ne haberler gelecek

Ayy hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bakalım böyle böyle çoğalacak kızlar kesinlikle

Doğru canım maalesef.Bebek kıyafetleri daha pahalı hatta yetişkinlere göre. Çok çabuk büyüyorlar fazla almamak lazım.

Çok güzel anlatmış canım, çok teşekkür ederiz.

Kabin boy araba resmen, çok iyiymiş.

Ben araba için acele etmiyorum, kardeşimden Chicco travel sistemin puset ve portbebesi gelecek zaten.

Ama tabi baston kısmı ona da lazım.

Belki 2.el baston kısmını alırım diye düşünüyorum.

6 aydan sonra çok iyi bir oto koltuğu ve en pratik şekilde kullanabileceğim kabin boy araba bakıcam inşallah.

.

Bende çok beğendim anlatılan ürünü Ama senin kardeşinden gelmesi süper olmuş benim öyle birşey olmadığı için mecbur alacağım hepsini

Bende çok beğendim anlatılan ürünü Ama senin kardeşinden gelmesi süper olmuş benim öyle birşey olmadığı için mecbur alacağım hepsini

Olsun, al kardeşi de kullanır ilerde.

Bizim yaş geçti geçiyo, bir daha ya nasip.

Evet, çok iyi oldu cidden.
Çünkü 6 ay için hiç puset almak istemiyordum.

Sağdaki 2 parça bana gelecek işte, bir tek ayak kısmı lazım.

O da 2.el 300-400 lira falan.

6 ay idare eder bence.

yaa bazı yorumlar kaçıyo nasıl oluyo anlamadım Canan alıntı yapmasa görmeyeceğim Allah Allah nasıl kaçırıyorum anlamadım bu kaçmış mesela neyse yakaladım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…