Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

baştaki ilk fotodaki hayvanlar hangi mağazanın kuzum yaa böyle hayvanlar almak istiyorum çok pahalı, bunların fiyatı çok iyi

Kesinlikle öyle bir hayır vardır muhakkak. Çok geçmiş olsun canım dualarımızdasin.

Kizlar bu arada beni sağlık ocağı hemşiresi aradı bu cuma gel diyor kan idrar tahlili yapcaz dedi. 17+2 olucak.

Ay bende bugün sobelendim nerden öğrendilerse eşimi aramışlar bilgilerimi sordu oraya bekliyorlar haftaya da

Ay şu dinozorlara bayıldım.

Çok teşekkür ederiz canım.

.

Bunlar da çok güzeller.

Hazır indirimdeyse almak lazım, bir daha Gap falan ya nasip.

.

yaa Duyguuu çok alıştım şu an erkek olacağına isim de koyduk hep kızım olsun istemiştim çok enteresan alışmışım şu an erkek olacağına

kendime de hayretler içindeyim
Sizden kıskandım cumaya randevu aldım pazartesi eşimin doğum günü cinsiyet öğrenirsem sürprizli bişeyler yaparım belkisi cumartesi erken kutlama yaparım diye öne çektim randevuyubu sefer de göstermezse pess edecem

M -Murphy canim yarın güzel haberler alıcaz senden inşallah. Vardır bundada bir hayır demek anca rahatlatıyor insanı. Bundan sonrası saglikla devam etsin.Bu günler bitsin gitsin ınslallah

Aynen öyle canım tek diyebildiğimiz teselli bulduğumuz söz. İnş inş sağlıkla devam eder çok saol

Çok saol kuzum dualarınız için inş sıkıntısız atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…