- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #23.201
Benim 6. ayda olmuştu canım. Henüz çok küçük dışardan hareketini görmen için.Ya gerçekten o mu anlayamadımtecrübeli anneler dışardan karında şekil değişikliği oluyor mu nasıl oluyor bu ? Gerçekten prensesim beni dürttü mu yoksa ?
Aynen aynen yoksa kafam çok karışıyorAy harika bir yöntemmiş.
Ben de öyle yapayım bundan sonra.
.
Peki bu hissettiğim neydi? Kuş kanadı çarptı sanki hissettim.Benim 6. ayda olmuştu canım. Henüz çok küçük dışardan hareketini görmen için.
Ay süperKizlaaaaaaaaaaarrrrrrrkasigimla göbek deliği arasında solda sanki bir kuş kanadı cirpintisi hissettim acaba o olabilir mi yoksa damar atması mi ?
Kullan gitsin canım ya nolacak. Ben hiç takılmıyorum valla renklere.
İlk seçenek olarak kızım da olsa oğlum da olsa gri siyah falan alırım herhalde ama evde olan bir şey sonuçta. Sırf bu renk diye yenisini mi alacaksın. Hele bu ekonomide
Minik hareketleridir.Karnıma bakınca dışardan dalga dalga olduğunu 6. ayda görmüştüm ondan bahsettim:)Peki bu hissettiğim neydi? Kuş kanadı çarptı sanki hissettim.
Doğru söylüyorsun bir bakayım.bazı bebek arabalarının kılıfları değişebiliyor bak bakalım o markanın kılıfları var mı
yoksa da kullan ne olacak bana da pembe bodyler almışllar cinsiyeti bilmeden, giydiririm vallaa
Bence demire başla hemen bir kaç gün sadece onu iç bazılarında olmuyormuș çünkü bişey olmazsa devam edersin olursa da gece içersin ya da doktora sorarsınEfermag Magnezyummuş, bende demirden korkuyorum ya senin yazdıklarını okumuştum
Ben hep kaçırıyorum
Bencede kullan yaa ne olacak hazır evde varmış bidaha ne gerek var masraf yapacaksınKızlar bende böyle bir araba var.Kızıma hediye gelmişti çok beğenmesek de ayıp olmasın diye değiştirmedik. Şimdiki erkek olacak sizce bunu kullanabilir miyim çok mu abes olur?
Organik olanlar da var kuzum ama arkadaşların söylediği daha mantıklı ya kılıfını değiştir yada o renkte de kullanabilirsin. Elde olan şeye ek masraf etmeye hiç gerek yok üzerine bir battaniye örtersin HeR tUrlu kamufule olur yaniBende öyle düşünüyorum boşuna masraf olmasın diye.
Minik hareketleridir.Karnıma bakınca dışardan dalga dalga olduğunu 6. ayda görmüştüm ondan bahsettim:)
Kumaş boyası sağlıklı mıdır bebiş için?
Bana da şimdiye kadar üç kere oldu sanki göbeğimden aşağıya balık kayıyor gibi oluyordu.sanki kalp çarpıntısı gibi..Peki bu hissettiğim neydi? Kuş kanadı çarptı sanki hissettim.
Bana önceden hamile kaldığında haber ver demişlerdi bugün ortaya çıktıBende haber vermedim onların sistemine düşüyormuş cnm ama 7. Haftada falan arandım ben.
İl il farklılık gösteriyor mu acaba
Aman kuzum dikkat et hasta olup üşütme sakınçok şükür diyelim. Füze attılar ölmedik ama Sürünüyoruz misali
Kuzum hiç uzme kendini bir daha öyle bişey deme. Bana biraz daha düşecek gibi geliyor ama bir süre sonra geri yükselir. Satıp yeniden alım mi yapmalı yoksa beklemek daha mı mantıklı bilemedim canım. Kız ben göz görmedim ne gözü
Gözünaydin canımbebisininde gözü ordaa kuzucuk saglikliysa hiç sıkıntı etme. O da bir bakmışsın kaybolup gitmiş ama çok fazla hareket etme.
Canım canını hiç sıkma bende de durumlar pek iç açıcı değil. Kahvaltida yumurta peynir zeytin ara öğün olarakaklıma düşerse meyve kuruyemiş akşam da ne yapabilirsem tek öğün maalesef öyle salata corba pilav anayemek bilmem ne yok yani dikkat etmeye çalışıyorum ama sağlıklı tarzlar değil yani . Eşim hazır yemeyi seven biri maşallah o hergun söyler dayanamam bir ısırık alırım sonra. Neyse bugün son derim ama hiç sonu olmayacak galiba
Sertlik varsa bebiş canimmm kendini belli etmiş.
Canım dikkat et. Çok mu fazlaydı kanaman da yatisa aldılar. Benimde başıma geldi 11. Haftalardaydi. Bebisimiz nasıl?
Özge abla sen soracaktın doktoruna bunu not ettin bir yere dimi?
Kendin icin 2 deyip garantilemek istiyorum,bebise ise tekten bile yeterli.
Doktorun tavrına da helal olsun ama işine önem veren biri belli ki başkaları olsa umursamaz.
O balık kaymasi da olmuştu da onu bağırsak hareketleri diye düşünmüştümBana da şimdiye kadar üç kere oldu sanki göbeğimden aşağıya balık kayıyor gibi oluyordu.sanki kalp çarpıntısı gibi..
Ama işte herkes diyor çok erken farklı birşey de olabilir.
Giriyorum canım çoğunu okuyorum ama yorum yapamıyorum bu araçok şükür iyiyim kuzum :)
özletme kendini uğra buralara :)
bizim çenemiz düşük kaçırma olanları hahaha
Yaa bebiş miKizlaaaaaaaaaaarrrrrrrkasigimla göbek deliği arasında solda sanki bir kuş kanadı cirpintisi hissettim acaba o olabilir mi yoksa damar atması mi ?
İhmal etmesene kuzum yaa çekiyorsun günlerce gerçi migrenede yapılacak çok birşey yok amaYok gitmedim canım, baş ağrısı geçince ihmal ediyorum.
Ama ekmeği bıraktım, cumartesi doktorla görüşüp gluten alerjisi için test yaptırıcam.
Bir de endokrin ve nöroloji meselesini araştırıyorum.
Bakalım, ne çıkacak.
.
H&M de çektim küçük olanalri çok uygun ama büyük olanla pahalı mesela tavşan beyaz 179 ama rain skylines mi ne Instagram'da bir sayfa vardı orda bile 30-40 cm Ler 170 fiyatı kaliteli bulmak zor bı h&m bide ecrou peluslari kaliteli ecrou uygunda ama o pembe Tavşan FLO da ve tüyleri güzel çok şaşırdım galiba onu Alicam aslında sırt çantası o ve fiyatı diğer tavşanların yarı fiyatinabaştaki ilk fotodaki hayvanlar hangi mağazanın kuzum yaa böyle hayvanlar almak istiyorum çok pahalı, bunların fiyatı çok iyi
H&M de çektim küçük olanalri çok uygun ama büyük olanla pahalı mesela tavşan beyaz 179 ama rain skylines mi ne Instagram'da bir sayfa vardı orda bile 30-40 cm Ler 170 fiyatı kaliteli bulmak zor bı h&m bide ecrou peluslari kaliteli ecrou uygunda ama o pembe Tavşan FLO da ve tüyleri güzel çok şaşırdım galiba onu Alicam aslında sırt çantası o ve fiyatı diğer tavşanların yarı fiyatina
canım hangi hm mağazası bu baya indirimde o yeleğin resmini ben de çekmiştim kızım olursa alıyım diye. ama fiyatlar aşırı uygun gm e göre
teşekkür ederiz çok güzel şeyler çekmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?