Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bende öyle düşünüyorum boşuna masraf olmasın diye.
Peki bu hissettiğim neydi? Kuş kanadı çarptı sanki hissettim.
Minik hareketleridir.Karnıma bakınca dışardan dalga dalga olduğunu 6. ayda görmüştüm ondan bahsettim:)
Kumaş boyası sağlıklı mıdır bebiş için?

Kızlar bende böyle bir araba var.Kızıma hediye gelmişti çok beğenmesek de ayıp olmasın diye değiştirmedik. Şimdiki erkek olacak sizce bunu kullanabilir miyim çok mu abes olur?
Bencede kullan yaa ne olacak hazır evde varmış bidaha ne gerek var masraf yapacaksın

Organik olanlar da var kuzum ama arkadaşların söylediği daha mantıklı ya kılıfını değiştir yada o renkte de kullanabilirsin. Elde olan şeye ek masraf etmeye hiç gerek yok üzerine bir battaniye örtersin HeR tUrlu kamufule olur yani

Peki bu hissettiğim neydi? Kuş kanadı çarptı sanki hissettim.
Bana da şimdiye kadar üç kere oldu sanki göbeğimden aşağıya balık kayıyor gibi oluyordu.sanki kalp çarpıntısı gibi..
Ama işte herkes diyor çok erken farklı birşey de olabilir.

Bana da şimdiye kadar üç kere oldu sanki göbeğimden aşağıya balık kayıyor gibi oluyordu.sanki kalp çarpıntısı gibi..
Ama işte herkes diyor çok erken farklı birşey de olabilir.
O balık kaymasi da olmuştu da onu bağırsak hareketleri diye düşünmüştüm . Ama bu farklı biseydi . O diyemiyorum bende

çok şükür iyiyim kuzum :)
özletme kendini uğra buralara :)
bizim çenemiz düşük kaçırma olanları hahaha
Giriyorum canım çoğunu okuyorum ama yorum yapamıyorum bu ara
Kaçırmamaya çalışıyorum
Kizlaaaaaaaaaaarrrrrrr kasigimla göbek deliği arasında solda sanki bir kuş kanadı cirpintisi hissettim acaba o olabilir mi yoksa damar atması mi ?
Yaa bebiş mi

İ
İhmal etmesene kuzum yaa çekiyorsun günlerce gerçi migrenede yapılacak çok birşey yok ama

baştaki ilk fotodaki hayvanlar hangi mağazanın kuzum yaa böyle hayvanlar almak istiyorum çok pahalı, bunların fiyatı çok iyi
H&M de çektim küçük olanalri çok uygun ama büyük olanla pahalı mesela tavşan beyaz 179 ama rain skylines mi ne Instagram'da bir sayfa vardı orda bile 30-40 cm Ler 170 fiyatı kaliteli bulmak zor bı h&m bide ecrou peluslari kaliteli ecrou uygunda ama o pembe Tavşan FLO da ve tüyleri güzel çok şaşırdım galiba onu Alicam aslında sırt çantası o ve fiyatı diğer tavşanların yarı fiyatina

aynen çok pahalı normalde bunlardan alayım ben sağol kuzu asla bulamıyodum uygun

canım hangi hm mağazası bu baya indirimde o yeleğin resmini ben de çekmiştim kızım olursa alıyım diye. ama fiyatlar aşırı uygun gm e göre
teşekkür ederiz çok güzel şeyler çekmişsin

Bodrum'da midtown canım ama çok büyük değil bu h&m Bursa'ya göre ama o akdar büyük bir ksiim indirimdeki başım döndü mideme vurdu gezmekten ama kırmızı etiketlere yönelin direk şimdi kış ya yazlıklar bebekler hep indirim yeni olanlar hep kışlık asıl simdiden almak lazım yazında kisliklari alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…