Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aa süper bence kesinlikle idare eder seni fazlasıyla

Ayyy o nasıl bir anlatım.markanın sayfasına girsen böyle detaylı video bulamazsın

Bende çok beğendim anlatılan ürünü Ama senin kardeşinden gelmesi süper olmuş benim öyle birşey olmadığı için mecbur alacağım hepsini
Evet bizde geçen hafta aldik satici bebegi sordı hatta daha cok kucuk diynce şaşirdi kur yüzünden mi aliyorsunuz dedi araştirmalarima göre 2kere almiş hep etrafmdaki kişiler biz cybexin hem bastona benzer 1 yaş sonrasi icin hemde pusetini aldik en azindan 6 yada 8 aya kdr pusetle birlikte kullanılyormuş araba sonrasinda artik tamamen arabaya geceriz die dusunuyoruz normal bastonlara göre daha konforlu ve daha az yer kapliyor tek elle açıp kapaniyor falan bu fiyatlar yüzünden herseyi acele ederek aliyoruz

yaa bazı yorumlar kaçıyo nasıl oluyo anlamadım Canan alıntı yapmasa görmeyeceğim Allah Alkah nasıl kaçırıyorum anlamadım bu kaçmış mesela neyse yakaladım
Bende yorumları kaçırmamak için cvp yazacağım alıntıyı yeni sekmede açıp cvplıyıp sekmeyi kapatıyorum.tekrar diğer sayfaya geçince kaldığım yerden devam ediyorum

yaa bazı yorumlar kaçıyo nasıl oluyo anlamadım Canan alıntı yapmasa görmeyeceğim Allah Alkah nasıl kaçırıyorum anlamadım bu kaçmış mesela neyse yakaladım
Oluyorr öyle olsun
Ayyy o nasıl bir anlatım.markanın sayfasına girsen böyle detaylı video bulamazsın
Bende çok beğendim üründe çok güzele benziyor
Evet normalde bu tarz şeylere 6 aydan sonra bakıcaktım ama bakmadığım her hafta fiyatlar çook artıyor

bu dediğin huzursuz bacak sendromu mu, değilse bence gerginlikten olmuştur şu an stresten kendini kasıyo olabilirsin, sakin ol güzel geçecek
M -Murphy benim teşhisi huzursuz bacak sendromu rahatsızlığım var. O yüzden hamilelikte de daha rahatsız hissediyorum.

Zaten okumuştum hamilelikte daha arttığını.

Eğer özellikle geceleri, bacaklarında çekme, karıncalanma, kemiklerde sızlama hissi, üzerine ağırlıkla bastırma isteği (eşime gel bacaklarıma otur diyorum mesela ) oluşuyorsa. Bu sendrom olabilir.

Doktoruma söylememiştim ben de bu gittiğimde magnezyum isteyeceğim çok rahatszlık veriyor akşamları..

Kuzumm kizimida ekler misn

benim annemin yazlıktan bi arkadaşında vardı hayâl meyâl hatırlıyorum bi tedavi bulmuşlardı, tan sağtürk müydü çok alakasız geliyo kulağa ama galiba oydu o bi tedavi yapıyomuş, uzak geldiği için tedaviye gidememişti, ben onu öğrenicem tan sağtürk uydurma gibi oldu ama öyle kalmış aklımda

Kızlar bende böyle bir araba var.Kızıma hediye gelmişti çok beğenmesek de ayıp olmasın diye değiştirmedik. Şimdiki erkek olacak sizce bunu kullanabilir miyim çok mu abes olur?

Eklentiler

• chicco-trolley-me-bebek-arabasi-lollipop138340_432405127.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 64

sordum şimdi Tan Sağtürk'ün babasıymış yine de çok yaklaştım internette kesin vardır

Eklentiler

• 30579A4B-0C1B-473A-80C1-9C891364725F.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 63
sordum şimdi Tan Sağtürk'ün babasıymış yine de çok yaklaştım internette kesin vardır
Aaa hiç duymamıştım araştırayım bunu.

Kaç kez doktora gittim nörolojide vücuduma elektrik verdiler, başka bir rahatsızlık yok. Huzursuz bacak sendromu teşhisi koydu doktor ama bir ilaç tedavisi de yok dedi

Teşekkür ederim kuzucum

Kızlar bende böyle bir araba var.Kızıma hediye gelmişti çok beğenmesek de ayıp olmasın diye değiştirmedik. Şimdiki erkek olacak sizce bunu kullanabilir miyim çok mu abes olur?

bazı bebek arabalarının kılıfları değişebiliyor bak bakalım o markanın kılıfları var mı

yoksa da kullan ne olacak bana da pembe bodyler almışllar cinsiyeti bilmeden, giydiririm vallaa

Kullan gitsin canım ya nolacak. Ben hiç takılmıyorum valla renklere.

İlk seçenek olarak kızım da olsa oğlum da olsa gri siyah falan alırım herhalde ama evde olan bir şey sonuçta. Sırf bu renk diye yenisini mi alacaksın. Hele bu ekonomide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…