Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Oyyyy kuzum yaa, valla piyango bize vurdu.

Bazılarının azalıyormuş bazılarının da artıyormuş ya, biz o şanslılardanız.

.

zürafalarda da çok aklım var ama çok pahalı

yakalıycam bi yerde inanıyorum
Esra'nın paylaştığı h&m lerin fiyatı çok iyi onlardan alıcam kesin bi daha bulamayız

minisoya bakayım
Fiyatlardan hiç haberim yok peluşlar oldum olası pahalı nedense Ben de bakayım onlara

Kullancam her türlü

Bu arada peluş konusunda miniso da çok tatlış Esra1648 rollercoaster
Ayy evet oranın adını unutmuştum benim annemler Bursa'da da burda yoyoso ecrou var önceden minisoydu Bursa'daki zafer plazada vardı düşün düşün gelmiyordu aklıma çok iyi oldu dur onu da kurcalayam Çinliler Japonlar kimse kaliteli yapiolar

Fiyatlardan hiç haberim yok peluşlar oldum olası pahalı nedense Ben de bakayım onlara

şunlara baksana puset alıyoruz sanki
bi tanesi 198 onu da ürünü aynı göndermemişler, renkler vs farklı gitmil hep, iade ediyorum diye yazmışlar

Eklentiler

• 80A2E1F4-2E14-46C0-8066-35D3902D9D3E.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 64

Çok teşekkür ederim kuşum, tam aradığım şeydi.

Bence de kullanmalısın, çünküüüüüü

Renklerin cinsiyeti yoktur.
.

Kizlaaaaaaaaaaarrrrrrr kasigimla göbek deliği arasında solda sanki bir kuş kanadı cirpintisi hissettim acaba o olabilir mi yoksa damar atması mi ?

Ya süper canım.

Tam da o bebek bence.

Aynı öyle tarif ediyorlar, kelebek gibi, kuş kanadı gibi diyorlar.

Daha büyüyünce balık kayması gibi oluyormuş.

.

rollercoaster a sormak lazım, geçen kestane keyfi yapıyordu.

.

ahahaa biz bi yer bulduk kartal'da hem mısır hem kestane yapıyo, biz orada hazır aldık

ama evde yapacaksan önce kesikler at kestanelere ama onun galiba bi formülü var hızlı hızlı yapmak için o kesikleri

sonra tavada hemen olur zaten

ahh aslında soba olacak newnew

rollercoaster a sormak lazım, geçen kestane keyfi yapıyordu.

.
Hahahayy gecenin bi vakti saçma sapan şeyler canım istemeye başladı yandık galiba
Baktım youtube’da tariflere şimdii.Ya Balıkesir’de yaşıyorum burda bulmam zor ohooo ara ki bulasın en iyisi kendim yapiim

Hahahayy gecenin bi vakti saçma sapan şeyler canım istemeye başladı yandık galiba

Baktım youtube’da tariflere şimdii.Ya Balıkesir’de yaşıyorum burda bulmam zor ohooo ara ki bulasın en iyisi kendim yapiim

afiyet olsun yanına da bi bardak çay iç ohhh miss kestaneyi yerken internette aratmıştık çok da faydalıymışyarasın hem kelebeğe hem sana

Kızlar canım nasııı kestane istedi yaa ama böyle dışarda oluyor ya yumuşacık nasıl yapcam ben onu evde böyle hızlısından bi tarif versenize bana
Canım bombeli yerden yatay çizik at daha sonra yaklaşık yarım saat kadar da suda beklet, bu önemli, sonra da tavada ilk bombeli yerleri aşağı gelecek şekilde koyuyorum ben güzel açılıyordu

Ben de az önce ekler gömdüm.

Akşam saat 8’de tokluk kan şekerimi ölçtük, düşük çıkınca kendime ödül verdim.

Ekleristan diye bir yer keşfettik, rulo pasta kadar kocaman eklerler.

.

Kartaldaki kestaneci neresi Özgeciğim?

Anneme geldik mi uğrarız.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…