- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #23.221
Hahaha maşallah bebelerde bize benzerse 4 aylık konuşmaya başlarlarmayıs grubu annelerine bakıyordum. onlar tekmeleri falan hissetmeye başlamışlarrrrr
resmen 1 ay sonra biz de başlayacağız sanırım :)
ayrıca bizim cidden çenemiz düşük.
onlar 500. sayfada mı ne :)
Tam olarak beni söylemişsin şuan 6 aylık gibi göbüşüm diğer aylarda ne olurum bilmemKisiden kisiye degisiyo galiba bazen tiktokta goruyorum bi kac ayliklar ama sanarsin 6 aylikikinci hamileligim olmasina ragmen hala yok
Valla bana %90 kız dediAyy demeYa ama erkekti korkutma kız beni cumaya gidicem çoğu şeyini aldık
Eklerim tabiKuzumm kizimida ekler misn
Bence olur ya ben olsam kullanırım renge takılmam pekKızlar bende böyle bir araba var.Kızıma hediye gelmişti çok beğenmesek de ayıp olmasın diye değiştirmedik. Şimdiki erkek olacak sizce bunu kullanabilir miyim çok mu abes olur?
İşte bu benceeeeeeeKizlaaaaaaaaaaarrrrrrrkasigimla göbek deliği arasında solda sanki bir kuş kanadı cirpintisi hissettim acaba o olabilir mi yoksa damar atması mi ?
Ay kesinlikle ecrou yada bak onlarda çok güzel Internet sitesinden ondada mesela tavşan 119 bence uygunaynen çok pahalı normalde bunlardan alayım ben sağol kuzuasla bulamıyodum uygun
Canım oto koltuğu için araştırma yapmıştı bi hesap. Ben de ordan görüp hazıra kondum. Sana da link veriyim bir bakÇok güzel anlatmış canım, çok teşekkür ederiz.
Kabin boy araba resmen, çok iyiymiş.
Ben araba için acele etmiyorum, kardeşimden Chicco travel sistemin puset ve portbebesi gelecek zaten.
Ama tabi baston kısmı ona da lazım.
Belki 2.el baston kısmını alırım diye düşünüyorum.
6 aydan sonra çok iyi bir oto koltuğu ve en pratik şekilde kullanabileceğim kabin boy araba bakıcam inşallah.
.
Ben de şunu kullancam bak pespembeKızlar bende böyle bir araba var.Kızıma hediye gelmişti çok beğenmesek de ayıp olmasın diye değiştirmedik. Şimdiki erkek olacak sizce bunu kullanabilir miyim çok mu abes olur?
Ay kesinlikle ecrou yada bak onlarda çok güzel Internet sitesinden ondada mesela tavşan 119 bence uygun
Düzeltme yapıyorum internette hiç çeşit yokmuş mağazada çok vardı
Canım oto koltuğu için araştırma yapmıştı bi hesap. Ben de ordan görüp hazıra kondum. Sana da link veriyim bir bakÖnemli-2 - @muhendisbirbaba
Ben de şunu kullancam bak pespembenapalım bazı şeyler kısmet hajshshshsh
Haftaya daha net hissetcen cano 18 le 20 haftası arasında başlıyorrKizlaaaaaaaaaaarrrrrrrkasigimla göbek deliği arasında solda sanki bir kuş kanadı cirpintisi hissettim acaba o olabilir mi yoksa damar atması mi ?
Kız pembe değil sanki tam olur erkeğe bence neden olmasınCanım oto koltuğu için araştırma yapmıştı bi hesap. Ben de ordan görüp hazıra kondum. Sana da link veriyim bir bakÖnemli-2 - @muhendisbirbaba
Ben de şunu kullancam bak pespembenapalım bazı şeyler kısmet hajshshshsh
Canım bende Olmadı Hiç bilmiyorum ama doktora sor bakalım. Bende kramp çok olmuştu ilkinde o zaman bana da magnezyum vermişlerdi.Bacaklarımda huzursuzluk çok oldu gece uyuyamadım magnezyum başladılar şimdi. Sizde hiç oldumu
Şuan ben kendi cinsiyetimden bile şüphe etmek üzereyimAyy demeYa ama erkekti korkutma kız beni cumaya gidicem çoğu şeyini aldık
Bence bebekYa gerçekten o mu anlayamadımtecrübeli anneler dışardan karında şekil değişikliği oluyor mu nasıl oluyor bu ? Gerçekten prensesim beni dürttü mu yoksa ?
M -Murphy benim teşhisi huzursuz bacak sendromu rahatsızlığım var. O yüzden hamilelikte de daha rahatsız hissediyorum.
Zaten okumuştum hamilelikte daha arttığını.
Eğer özellikle geceleri, bacaklarında çekme, karıncalanma, kemiklerde sızlama hissi, üzerine ağırlıkla bastırma isteği (eşime gel bacaklarıma otur diyorum mesela) oluşuyorsa. Bu sendrom olabilir.
Doktoruma söylememiştim ben de bu gittiğimde magnezyum isteyeceğim çok rahatszlık veriyor akşamları..
Allahım bayılıyorum o yukardaki beyaz tavşana çok da aradım hm onlineda da bulamadım acaba neydi fiyatı bakmış mıydın canımŞimdi h&m FLO deichman falan gezdim bişey alamadım cinsiyet değişim olur diye ama hep foto çektim haftaya kontrolde hala kızsa ve korkularım doğru değil birşeyi yoksa gidip alıcam yeterGezerken sizi de düşündüm fiyatlarıyla fotoğrafladim yeni sezonlarda veya indirimlilerde daha çok ürün var ama midem çok bakınmaya el vermedi
Canım bu arada ev yaşam kismindaymis o mağazadaki oyuncaklar sitedeecrou'yu ben ilk defa duydumşimdi baktım netten ne güzel montlar varmış yaa hamilelikten sonra ben buradan kendime mont alırım
Evet hangisinin mesela pembe olan FLO 89 su galiba ama sırt çantası da sadece fermuar ve aşkı eklemişler h&m.beyaz olan 179Allahım bayılıyorum o yukardaki tavşana çok da aradım onlineda da bulamadım acaba neydi fiyatı bakmış mıydın canım
Hm olan canım bayılıyorumm ona pinterestte de bir sürü görsel göedüm tavşanlı, bebek sarılıp falan uyuyor fotoğraf çekmişler o kadar tatlı ki foto önerisi olarak bakabilirsinizEvet hangisinin mesela pembe olan FLO 89 su galiba ama sırt çantası da sadece fermuar ve aşkı eklemişler h&m.beyaz olan 179indirime girmesini beklicem ama rain skyline Instagram'da bı sayfa orda boyuta göre değişio o tavşanlar gerçekte jellycat marka 400 civarı fiyatı ama trendyoldada diğer markaların resimde güzel gonderilenler öyle değil son bide ecrou da var işte ev yaşamda uyku arkadaşları onlarda uygun gibi daha bulursam yine yazarım en kaliteli ve uygun davsani bulacağım
Evet bende öyle gördüm sonra taktım tavşana işte ama tek biseye para vercem fuzuli oda o yaniHm olan canım bayılıyorumm ona pinterestte de bir sürü görsel göedüm tavşanlı, bebek sarılıp falan uyuyor fotoğraf çekmişler o kadar tatlı ki foto önerisi olarak bakabilirsinizTrendyoldakilere de baktım ama hm deki çok güzel instagramdakine de bakayım bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?