Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
mayıs grubu annelerine bakıyordum. onlar tekmeleri falan hissetmeye başlamışlarrrrr
resmen 1 ay sonra biz de başlayacağız sanırım :)
ayrıca bizim cidden çenemiz düşük.
onlar 500. sayfada mı ne :)
Hahaha maşallah bebelerde bize benzerse 4 aylık konuşmaya başlarlar bende bi qra baktım oraya tartışıyorlardıallahtan bizde öyle bir durum olmadı çok şükür❤
Kisiden kisiye degisiyo galiba bazen tiktokta goruyorum bi kac ayliklar ama sanarsin 6 aylik ikinci hamileligim olmasina ragmen hala yok
Tam olarak beni söylemişsin şuan 6 aylık gibi göbüşüm diğer aylarda ne olurum bilmem

Kızlar bende böyle bir araba var.Kızıma hediye gelmişti çok beğenmesek de ayıp olmasın diye değiştirmedik. Şimdiki erkek olacak sizce bunu kullanabilir miyim çok mu abes olur?
Bence olur ya ben olsam kullanırım renge takılmam pek

aynen çok pahalı normalde bunlardan alayım ben sağol kuzu asla bulamıyodum uygun
Ay kesinlikle ecrou yada bak onlarda çok güzel Internet sitesinden ondada mesela tavşan 119 bence uygun
Düzeltme yapıyorum internette hiç çeşit yokmuş mağazada çok vardı

Canım oto koltuğu için araştırma yapmıştı bi hesap. Ben de ordan görüp hazıra kondum. Sana da link veriyim bir bak https://www.instagram.com/s/aGlnaGx...a_id=2724771494774928999&utm_medium=copy_link
Kızlar bende böyle bir araba var.Kızıma hediye gelmişti çok beğenmesek de ayıp olmasın diye değiştirmedik. Şimdiki erkek olacak sizce bunu kullanabilir miyim çok mu abes olur?
Ben de şunu kullancam bak pespembe napalım bazı şeyler kısmet hajshshshsh

Eklentiler

• D2ECF812-679D-4832-BF4E-FA1084A9C235.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 42
Ay kesinlikle ecrou yada bak onlarda çok güzel Internet sitesinden ondada mesela tavşan 119 bence uygun
Düzeltme yapıyorum internette hiç çeşit yokmuş mağazada çok vardı

ecrou'yu ben ilk defa duydum şimdi baktım netten ne güzel montlar varmış yaa hamilelikten sonra ben buradan kendime mont alırım

yaa sen geldin aklıma acaba doğru mu hatırlıyorum dedim geçen konuşmuştuk burada senin olayını tarih tekerrür etti
aynen öyle yaa kullanılır vallaa

Bacaklarımda huzursuzluk çok oldu gece uyuyamadım magnezyum başladılar şimdi. Sizde hiç oldumu
Canım bende Olmadı Hiç bilmiyorum ama doktora sor bakalım. Bende kramp çok olmuştu ilkinde o zaman bana da magnezyum vermişlerdi.
Ayy deme Ya ama erkekti korkutma kız beni cumaya gidicem çoğu şeyini aldık
Şuan ben kendi cinsiyetimden bile şüphe etmek üzereyim‍♀
Ya gerçekten o mu anlayamadım tecrübeli anneler dışardan karında şekil değişikliği oluyor mu nasıl oluyor bu ? Gerçekten prensesim beni dürttü mu yoksa ?
Bence bebek ama henüz dışardan belli olmaz tatlım. Ancak içerden hissedebileceğin kadar vurabilir daha büyüyünce sen de onu dürtersin cevap veriyor çünkü

Aynen çok değişik bir his uyutmadı da beni. Ama magnezyum çok iyi geldi sende mutlaka almalısın rahatlarsın

Allahım bayılıyorum o yukardaki beyaz tavşana çok da aradım hm onlineda da bulamadım acaba neydi fiyatı bakmış mıydın canım

ecrou'yu ben ilk defa duydum şimdi baktım netten ne güzel montlar varmış yaa hamilelikten sonra ben buradan kendime mont alırım
Canım bu arada ev yaşam kismindaymis o mağazadaki oyuncaklar sitede garip gurup herşey var mağazada ben gezmesini seviyorum uygunda

Allahım bayılıyorum o yukardaki tavşana çok da aradım onlineda da bulamadım acaba neydi fiyatı bakmış mıydın canım
Evet hangisinin mesela pembe olan FLO 89 su galiba ama sırt çantası da sadece fermuar ve aşkı eklemişler h&m.beyaz olan 179 indirime girmesini beklicem ama rain skyline Instagram'da bı sayfa orda boyuta göre değişio o tavşanlar gerçekte jellycat marka 400 civarı fiyatı ama trendyoldada diğer markaların resimde güzel gonderilenler öyle değil son bide ecrou da var işte ev yaşamda uyku arkadaşları onlarda uygun gibi daha bulursam yine yazarım en kaliteli ve uygun davsani bulacağım

Hm olan canım bayılıyorumm ona pinterestte de bir sürü görsel göedüm tavşanlı, bebek sarılıp falan uyuyor fotoğraf çekmişler o kadar tatlı ki foto önerisi olarak bakabilirsiniz Trendyoldakilere de baktım ama hm deki çok güzel instagramdakine de bakayım bir

Evet bende öyle gördüm sonra taktım tavşana işte ama tek biseye para vercem fuzuli oda o yani bebe doğunca instagrama atcam aa Esra yazmıştı dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…