Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy kızlar deşifre olmuşsunuz anca yetistim

Ben de insta da nostaljik birkaç ürün satıyorum, 80li olanlar sevecektir:) benim sayfama da gelinnn:))

@okulhatiralari

Ay süper bir sayfa, resmen eski günlere gittim.

Fiş dosyalarına, hikaye kitaplarına bayıldım.

.

Kizcelerrsuan saat 4:38 cok kotu ruya gordummm rabbim kimselere o aciyi yasagmasin rüyamda bebegimi kaybediyordum sesim cikmiyordu bagiriyordumm
Dün aynı şeyi yaşadım çok iyi anlıyorum şu an hissettiğin şeyi.

Rüya gerçek gibi geliyor

Bebişin çok iyi annesi merak etme

zürafalarda da çok aklım var ama çok pahalı

yakalıycam bi yerde inanıyorum
Esra'nın paylaştığı h&m lerin fiyatı çok iyi onlardan alıcam kesin bi daha bulamayız

minisoya bakayım
Zürafalar english home da da vardı tatlım bak istersen.

Kızlar bir de bu peluşları makinede yıkanabilecek boyutlarda almanızı tavsiye ederim. Peluşlar çok toz tutuyor ve bebeğe öksürük yapabiliyor. Bizim ev akarı toz alerjimiz çıkınca dr ilk peluş oyuncakları kaldırttı. Aklınızda bulunsun.
Ben de az önce ekler gömdüm.
Ekleristan diye bir yer keşfettik, rulo pasta kadar kocaman eklerler.
Ayy ekleristan burda da var. Onun tiramisulusu favorim çok güzel gerçekten. Hamilelikten önce eve giderken bir kutu karışık alır giderdim her akşam yerdik. 3 aydır canım zerre tatlı istemiyor.

Günaydın kızlar.

M -Murphy tatlım Allah yardımcın olsun. Kolaylıkla gelsin geçsin. Güzel haberlerin için duayla bekliyoruz

Bugün ki kontroller için heyecanlı mıyızz?? bugün ne bombalar göreceğiz bakalım
herşey gönlünüzce olur umarım kızlar. Siz de güzel haberlerle gelin

Kizcelerrsuan saat 4:38 cok kotu ruya gordummm rabbim kimselere o aciyi yasagmasin rüyamda bebegimi kaybediyordum sesim cikmiyordu bagiriyordumm

ayy kuzucum geçen konuştuk burada Karaca aynı rüyayı görünce. merak etme hamilelerin çok yüksek bi kısmı böyle rüya görüyormuş, içini ferah tut, hormonların oyunu mu diyelim, burun kuruluğunun etkisi mi, bilinç altımızdaki korkular mı diyelim ama rüyalar bu dönem ne yazık ki böyleymiş. sen hiç rüyanı düşünme, elini karnına koy, o annesinin rahminde güvende

üstelik bugün kontrolümüz de var minnoşları görücez

Son düzenleme:
valla düşmezse bu da olur ben english home'a bakayım belki bulurum
Genelde oluyor canım, inşallah gönlüne göre bulursun.

Bugün kontrolün mü var ? Çok güzel geçsin inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz. Sende bizi şaşırtma ama

Genelde oluyor canım, inşallah gönlüne göre bulursun.

Bugün kontrolün mü var ? Çok güzel geçsin inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz. Sende bizi şaşırtma ama

ahahaa tospik de anasını şaşırtmaz inşallah

malum ikizler burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…