Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar herkes sırt üstü yatma diyor ben sadece sırt üstü rahat ediyorum gece fark etmeden hep sırt üstü yatmışım sağ sol a yatınca hiç rahat edemiyorum sırt üstü yatmak çok mu zararlı?

Kızlar herkes sırt üstü yatma diyor ben sadece sırt üstü rahat ediyorum gece fark etmeden hep sırt üstü yatmışım sağ sol a yatınca hiç rahat edemiyorum sırt üstü yatmak çok mu zararlı?
Öyle bişi yok canım. Ben de sırtüstü gibi yatıyorum istediğin gibi yat rahat ettiğin sürece. Karnın çok büyüyünce zaten istesen de yatamayacaksın.

Günaydın kızlar. Kontrolü olanlara şans diliyorum Haber vermeyi unutmayın

M -Murphy senin iyi haberlerini de dört gözle bekliyoruz

Kızlar, ben çok güzel rüyalar gördüm.

Elimi karnıma koyup dualar okuyarak uyudum, tam dalacakken uykuyla uyanıklık arası bir şey hissettim karnımda.

Sonra rüyamda hep bebeğimi ve eşimi gördüm.

Çok güzeldi çoooookkkkkk.

Kabus görenler, üzülmeyin sakın.
Bebeğiniz arada böyle sürprizler de yapacak anlaşılan.

.

Ayy ekleristan burda da var. Onun tiramisulusu favorim çok güzel gerçekten. Hamilelikten önce eve giderken bir kutu karışık alır giderdim her akşam yerdik. 3 aydır canım zerre tatlı istemiyor.

Biz çok fena bir zamanda keşfettik.

Tam iştahım açıldı, doktor da glikoz takibi istedi üstüne...

Yalnız Pasta Sanatı’nın eklerine hastaydım, bu ondan daha güzel diyemem ama çok daha farklı bi lezzet.

Ne ekler, ne pasta, değişik bir şeymiş.

.

@tupaaaaa kaçtaydı bugün senin randevun sen bizden erken olabilirsin

benim saat 1'di 12:30 'a almışlar beni

@ela38 1:45'te

hadi güzel güzel görelim kuzularımızı

Ay hadi bakalım, güzel güzel haberlerle gelin hepiniz.

Bakalım ne yapıyor bebişler içerde?

Ay çok heyecanlı.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…