Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

ben inglesina'nın trilogy olanını aldım ana kucağı ile birlikte joker'de %10 indirim vardı, ben aldığımda ikisi beraber 11 bindi, şimdi kaç oldu acaba

ben sürüşünü orada denenmiştim çok rahattı, bulursan bi dene yine sen açma kapamasına falan da bak mutlaka, rahat açıp kapayabiliyo musun, ağırlığı uygun mu diye

Tamam canım çok sağol bakacam onada inşallah. Şimdilik bakınayım ilerde alacağım zaman hrpsi sıkışmasın. Hiç olmazsa modeller belli olursa işim daha kolay olur.

Eğer ilgilenirsen saracoğlu kürden bahsediyordu gebelikte belki uygulanmaz ama öğrenmiş olursun geçmiş olsun canim

İçine müslin örterek rahatça halledebilirsin.Benimkinin her yeri pembe

Aynı canım yarın İnş güzel haberlerle daha iyi olacağım. Sabah olacağımı söylediler ama saat vermediler. Genel anestezi olur büyük ihtimal diyorlar ama İnş bir sürprizle karşılaşmam:)
Uyanır uyanmaz yaz bize Belki sayıklarsın bile hajsjshs bana telefonumu verin kk yazmam lazım
Şaka bir yana kulağımız ve dualarımız sende

Strese gerek yok yaa ben hiç girmedim o toplara paketimin içinde ücretsiz olduğu halde

Emeklilik hayalimiz.

Geçen rüyamda bile Babadağ’a çıkmıştık.

Eşim de ben de aşık olduk oralara, çok şanslısın bence.

Kar görmek için senede 1 kere Uludağ yeterli.

.
Evet güzel yer ama tatil ve emeklilik sonrası yaşam için gayet güzel.. 5 senedir burdayım babadağa 1 kere bile gidemedim Sezonda yoğun bir ilçe (yani yazın). Ama çocuklu aileler için gayet yaşanılası bir yer o ayrı.. Yazın çalışmaktan vakit bulunamıyor maalesef o güzellikleri yaşamaya.. cümle yapıları biraz bozuk olmuş olabilir kusura bakma 2 gündür baş ağrıları tekrar aktifleşti iyi düşünemiyorum

Dışarıdan göründüğü gibi de değil diyorsun yani.

Acele etmeyelim o zaman, emeklilik hayallerine devam.

Yaaa, baş ağrısı sende de var demek.
Çok geçmiş olsun canım, o kadar iyi anlıyorum ki.

İnsan hiç sağlıklı düşünemiyor, en basit konuda bile karar vermekte zorlanıyor.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…