Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya çok teşekkür ederim zaten doktorumuzda şirket yetkilisile konuştuktan sonra söyledi yetkili 2.5 ve üzerini kabuk ettiklerini raporlarının arkasında olduğunu ve en gelişmiş cihazlarla yapıldığını söyleyince doktorumuz bizden amniyosentez ve test tekrarı istemedi ve ben biraz velveleye verdim ortalığı dedi sadece 20. Haftada perinatalojiye yönlendirdi ya biraz olsun sevindim sabahtan beri sevincimizi yaşayamadık gerçekten

Ay bu doktorlar beni öldürcek. İkili testten sonra benimki de korkuttu beni. Perinatologa gittim ne dedi biliyor musun sonucun riskli bölgede bile değil ki!
O yüzden kötü doktorlar lütfen yakamızdan düşebilir mi
Sevinelim hep birlikte. Hiçbir terslik yok bebeğinde maşallah kuzucuk cinsiyeti ne

Bebeğimiz kız ya bugün ultrasonda gördük ve cinsiyete baktık çok mutlu olduk

Sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir sizde mi ikili taramadan sonra korktunuz neden annelere böyle yapıyorlar ki zaten hamilelik stresli

Sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir sizde mi ikili taramadan sonra korktunuz neden annelere böyle yapıyorlar ki zaten hamilelik stresli
Bana önce kız dedi doktor sonra erkek dedi
Nifty gönderdik dün sonuç bekliyoruz. Sizin kız olduğu testte kesin çıktı mı? Dönmesin yine sonra
bana ikili testin Orta risk perinatolog görsün falan dedi biraz panik ve üzüntü havası oluştu bizim evde. Başka doktorla görüşünce daha iyi oldum
Kızlar ikili tarama yaptıranlar bu haftalarda (16.hafta) 4 lü tarama yapıyorlarmış haberiniz olsun yaptıracaksanız. Bugün doktorum sordu heralde onu da istemiyorsun dedi evet dedim
Kimse yaptırmasın bence ajjshshs

Canım senim aldığın araba hangisiydi? Bu arada kullanışlımı baktınmı rahatmı sence. Ben bugün opera istanbul mağazasına gittim bu hafif olan kulanışlı kanin boy arabalar çok dandik geldi bana. Eşimde hiç beğenmedi.oyuncak arabalar gibi duruyor cidden.bu o çok övülen model.

Eklentiler

• 79EABBD9-40B9-4951-AAA6-140AE40C9469.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 46
H&M e gittim haftasonu ama kızıma göre güzel bişeyler bulamadım Başka dolaştığınız kaliteli mağaza var mı internetten bakayım.LcW ve E-bebek dışında.
Benim birara dolaşıp çok beğendiğim üç mağaza olmuştu.
Marks & Spencer, zara ve chakra mağazalarıydı.ürünleri çok güzel, doğal vede kaliteli bence.

M -Murphy canım nasıl oldun Operasyon saati belli mi lokal anestezi mi olcak

Aynı canım yarın İnş güzel haberlerle daha iyi olacağım. Sabah olacağımı söylediler ama saat vermediler. Genel anestezi olur büyük ihtimal diyorlar ama İnş bir sürprizle karşılaşmam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…