Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar herkes sırt üstü yatma diyor ben sadece sırt üstü rahat ediyorum gece fark etmeden hep sırt üstü yatmışım sağ sol a yatınca hiç rahat edemiyorum sırt üstü yatmak çok mu zararlı?
Ben de yatıyorum sırt üstü yüz üstü. Son trimesterde sola yatmamız isteniyor diye biliyorum ben. Şimdi alanı bol zaten

Valla heralde öyle eşim aklımı karıştırıyor inanmıyorum diyo adam

Bana ilkinde benziyor demişti yani yüzde vermedi şimdi %100 mü dedim %90 dedi eşim hemen %100 ne zaman belli olur diyo

Kızlar cinsiyeti yazmadığım, tabloya eklemediğim varsa yazın ekleyim
Oku oku bitiremedim ya tam yaklaşıyorum sona hop 20 sayfa daha maşallah size gğnün gindemi sweetgirlcandy olduğu için sadece onu alıntılamışım hayırlı olsun canım kızın sağlıklı ömürlü olsun çok sevindim biraz size sağ gösterip sol vurmuş cimcime
Benide ekliyebilirsin kız olarak %90 dedi banada değişmez bence

Ayy kızçelerimiz çoğalıyoor

Canım çok çektim bu hastalıktan biliyorum gelişini
Bende agustos sonunda idrar enfeksiyon cektim ilkkez okadar ağırdıki benim hastanelik oldum hergün iğne vuruldum totom delik deşikktii
Bu zaten tekrarlıyomus başladığı sürece ama doktorumda demişti de pek tekrarlamadı ama bolbol su iç mutlakaa

Canım ürolojiye mi gittin peki. Şimdi burda sabit bi doktorum yok ya bilemedim kime gideceğimi

Reactions: Jou
1 ay sonra cok sükür görenolcem bebisi malesef fotograv video cekimi yasak bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…