Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım bol dua et bende kötü rüya gördüm uyuyamadım tekrar. Oluyor maalesef böyle şeyler.
Ediyorum canim Bi kac kere daha gormustum ama düsük olarak degil kananamam oldugunu gormudtum etkilemememisti simdi direk bebegimi gordum düstügünü o cok etkiledi bagirmaya calistim bagiramiyom sonra uyandim

Kizlaaaaaaaaaaarrrrrrr kasigimla göbek deliği arasında solda sanki bir kuş kanadı cirpintisi hissettim acaba o olabilir mi yoksa damar atması mi ?
Canim muhtemelen bebegindir Zaten ilk içinde kıpırtı gibi hissediyosun onu
Ben gece rüyamda bebegimin ayağini gördüm dayamisti karnima iyice dokundum tuttum cok güzeldi

Bugünse rüyam gercek oldu (eli mi ayagı mı tam bilemiyorum) sağ tarafta bir baski hissettim bir dokundum sertlik var 5 6snye kadar orda durdu sonra cekti ama cok güzel bir histi
Zaten son 1haftadir hissediyorum icimde kıpırdadıgını
16+6günlüğüz

Yaaaaaaaaa çok duygulandımmm leennn daha hissetmeme 2 hafta vaaarrrrrrr

İlk hamileliğiniz mi? İkinci hamilelikse erkenden hissedilebiliyormuş bende 16+5 im daha hiç hissetmedim ama göbüşüm çıktı

Yaaaaaaaaa çok duygulandımmm leennn daha hissetmeme 2 hafta vaaarrrrrrr
Ooyy kuzumm Cok güzel bir his bir de rüyamda görüp yaşamam apayrı bir şaşkinlik oldu Eşim diyoki senin rüyalarin gerçeklesiyo. Ben ogluma hamileyken rüyamda görmüştüm onu ve tam gördügüm gibi cikti ya. Ben kızımıda gördüm abisine benziyordu düz saçlı beyaz tenli ama gözleri mavişti Şimdiden boncuğum diyorum bakalım buda dogru çikacak mi

Yaaaaaa benimde rüyalar gerçek oluyor bazenn
Hahahah ama çok güzel görmüşsün canoo

Yaaaaaa benimde rüyalar gerçek oluyor bazenn
Hahahah ama çok güzel görmüşsün canoo
Hayirlisi ve sağlıklısı ile gelsinler canimm Anneleri onlari coook seviyor
Bu arada sen ne zaman gidiyodun doktora cinsiyeti merak ediyorum İçime kızın olacakmis gibi his doguyor hadi hayirlisi

Amni cnm inşallah güzel haberler veririz
1 ay üstüne gidiyorum özlemem mi
Cnm ben aşı olmadım olmayıda düşünmüyorum ama doktorumla bu konuyu konuşmuştuk istersen aşı olabilirsin demişti..

Hayirlisi ve sağlıklısı ile gelsinler canimm Anneleri onlari coook seviyor
Bu arada sen ne zaman gidiyodun doktora cinsiyeti merak ediyorum İçime kızın olacakmis gibi his doguyor hadi hayirlisi
Ooyyyu öyle tabiii rabbiimmme şükürler olsun
13 ocak benimkii o zamana kadar 17 haftalık olmuş oluyoruz artık tam nett belli olurr
Hislerin oyleyse kesin öyledirrr

Ooyyyu öyle tabiii rabbiimmme şükürler olsun
13 ocak benimkii o zamana kadar 17 haftalık olmuş oluyoruz artık tam nett belli olurr
Hislerin oyleyse kesin öyledirrr
Sağlıkli olsunda kuzum Belki ben cok kız istedim ya ondandir kiz hissetmem
O degilde bende sali gidecegim 17+4 bide diyor mu kız dedim ama erkek bu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…