Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde eşimin kız kardeşi yok. Aslında o da kız istiyordu da önceden hamile kaldığımdan beri sağlıklı olsun diyor

Kızlar göstermiyor ya genellikle ondan kız gibi geliyor

Son düzenleme:
Benimde eşimin kız kardeşi yok. Aslında o da kız istiyordu da önceden hamile kaldığımdan beris sağlıklı olsun diyor

Kızlar göstermiyor ya genellikle ondan kız gibi geliyor
Aynenn yaa göstermiyormuş eşimde ilkbaşta oğlum oğlum diyoduu sonradan kızzz hissetmeye başladı sağlıklı olsun yaa bekledik bebişlerimizii

Hayirlisi sagliklisi be gülüm
Aynenn kuzuşumm eşimde ilkbaşlarda oğlum oğlum diyordu sonradan kız hissetmeye başladı kerataa dedim nolduu oğlum oğlum diyordunn kız babaya düşkün olurr dedi hahaha doğru bende babama çok düşkündümm az degilsin dedim

Merhaba 2 hafta once ayrıntılı ultrosanda banada söyledıler.2 hafta sonra gittigimde kaybolmustu.bende sızın gibi gunlerce taktım kafaya ama gercekten zararsızlar be kayboluyorlar.eger baska bır bulgu yoksa kafaya takmayın.Hatta doktor bana onu onemsemıyorum hastalarıma soylemıyorum bıle kist degıl kist gorunumundeler demıstı

Hadi gönlünüzce olsun canimm İnsallah senin bebiside merakla bekliyoruz

Hadi gönlünüzce olsun canimm İnsallah senin bebiside merakla bekliyoruz
Geçecek inşaallahh ya esim belki izne çıkıcak haftaya kv deyiz ondan sonraki hafta annemde kalırım ben belkii öyle zaman bitmiş olcak artıkk geldiğimde eve dr dan 2 3 gün önce gelmis olcam bakalımm onay bekliyo eşim

sen yüzüstü yatıyo musun normalde? benim en sevdiğim yatış bana çekecek galiba
Ben de çok severim ya yatabildiğimiz kadar yatalım nasılsa sonra istesek de yatamayacağız benimki de geçen ayaklar yukarıda kafa aşağıdaydı hayır ben de amuda uyumuyorum ama kime çekti acaba

bu arada notlarıma göre
Miracelik16
SanatkarSeyyah ve sanırım birpelincik yarın kontrolleri var
B basiliferd 'in idrar testi vardı o da kontrol yaptırabilir
bir de son dakika eklemişim B Bonncuk var
doğru di mi herkes yarın burada bebeğe doyucaz

heyecan dorukta mıı?

birpelincik'i tagleyemedim onun nasıldı bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…