Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde en yakın arkadşım erken evlenmis 13 yıllık evli hamileyim o kadar içim buruk ki. Tedavi görüyorlar ve esinde 1 tane bile sperm yok artık arkadaşımin da yumurta rezervi azalmış maddi manevi bitmiş durumdalar . Bebegi bu kadar kolay bulmak çok da şükretmeyi gerektiriyor inşallah hakkıyla edebiliriz

kızlar oksapara indirim gelmiş 2 kutuyu 600 e alıyoduk 500'e aldık benimkiler büyük kutu

oksapar alanlar varsa bi eczaneden sorun fiyatını indirimliyse alın siz de

Canım çok geçmiş olsun Rabbim ol derse olucak inşallah duam seninle olucak Allahım emeklerini zai etmesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah elini karnına koy “YA MÜBDİU” ve “YA MUSAVVİR “ çek bol bol hasbünallah ve nimel vekil de kainat duayla ayakta duruyo ona can veren Allah muhakkak ki merhamet eden yat hiç kalkma mümkün olduğunca

Ah canim simdi iyi misin. Cok şükür güzel geçmiş bundan sonra ınslallah hiç mi hiç sorun olmasın çok rahat bi hamilelik geçir canim

kızlar oksapara indirim gelmiş 2 kutuyu 600 e alıyoduk 500'e aldık benimkiler büyük kutu

500 mü kız yazık günah rapor çıkaramıyolar mı sana ücretsiz alırdın hemotoloji kadın doğum kalp camar hepsi çıkarır ben 8 kutu 0.4 lük almıştım hala bitmedi hiç para vermedim

demek ki çok doğru zamanda gitmişsin ve çok doğru bi zamanda müdahale edilmiş çok şükür Allah korudu dşyelim
sen zaten bundan sonra extra dikkat edersin

Bir gün ertelemeselerdi kese dışarı çıkmadan müdahale etmiş olacaklardı. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.

Amin canım inş kalkmam zaten yerimden korkudan canım

Ahh canımmm benim çok ama çok çok geçmiş olsun.Tam zamanında müdahale edilmiş.İnşallah biran önce toparlarsın dualarım seninle

Bir gün ertelemeselerdi kese dışarı çıkmadan müdahale etmiş olacaklardı. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.

bence şuna odaklan; annesiyle çok güvende çünkü senin dikkatin ve tam zamanında gidip sormanla yatışın yapıldı başımıza ne gelirse gelsin annelerimiz iyi ki var, sen de annesi olarak doktorun kurduğu açıklık cümlesine odaklandın ve onu güvenli alanında tutmayı başardın iyi ki aklına geldi ve iyi ki gittin annesinin onu güvende tuttuğuna odaklan

Haklısın canım elimden geldiğinin fazlasını yapıyorum, bebeğimde çok güçlü herşeye rağmen bırakmadı beni umarım bundan sonra da bırakmaz

Benimde direkt aklıma o geldi sen yazınca. Allah korusun hadi keseye zarar gelseydi iterken. Neyse sen olumlu düşün hep dua et bol bol

Neyse ki gelmedi Ozaman doktora bu kadar iyimser olmazdım. Tek yapabildiğim o şuan allaha sığınıp dua etmek

Özgecim sen neden rapor çıkartmıyorsun?
Canım çok çok geçmiş olsun. Artık geçmişi düşünme. Çok şükür bebeğin seninle. Bundan sonra her şey güzel olacak merak etme.

Mutlaka yazdın ama kaçırmışım. Bu durumu nasıl fark etmiştiniz? Benim muayenelerim karından yapılıyor. Haftaya da doktor randevum var. Vajinal kontrol mü yapmasını istemeliyim?

Haklısın canım elimden geldiğinin fazlasını yapıyorum, bebeğimde çok güçlü herşeye rağmen bırakmadı beni umarım bundan sonra da bırakmaz

cesur annenin cesur bebeği bir de extra bir doktor daha bak yine bundan sonrası için senin gibi kontrolü güçlü bi doktor bak bu doktoru da darla ufacık bi ağrın bile olsa dikişlerin var çünkü artık daha dikkat etmesi lâzım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…