Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

ben onu sormuştum bende olmadı rapor olayı ne söylemişti unuttum ama bende olmadı

bi de vajinal bana her gittiğimde bakıyo bu gittiğimde bebeğe karından baktı ama vajinal kontrolü de yaptı ben hep ok'im vajinsl kontrole, ne kadar fazla kontrol yaparsa o kadar iyi

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuzca geçecek günler

Benim için de sıkıntı yok kuzum ters rahim olduğu için alışkınım yani.

Ama 3 kontroldür karından bakıyordu. Ne demeliyim peki “şu konu için kontrol yapılsın istiyorum” gibi..

500 mü kız yazık günah rapor çıkaramıyolar mı sana ücretsiz alırdın hemotoloji kadın doğum kalp camar hepsi çıkarır ben 8 kutu 0.4 lük almıştım hala bitmedi hiç para vermedim

ben hatırlamıyorum ne dediğini gidip kendim başka doktorda yazdırmam gerekiyordu galiba burası tüp bebek merkezi olduğu için onlar çıkartamıyo hatırladığım kadarıyla

Canım bunu ben sordum salı günü rahim ağzı nasıl diye. Burda konuşulunca tırstım. Karından bebeğe bakarken ordan rahim ağzını da ölçtü 27 mi ne çıktı öyle bişi.
Burda duyduğum her şeyi soruyorum plesanta nerde o öyle mi bu böyle mi

Ama 3 kontroldür karından bakıyordu. Ne demeliyim peki “şu konu için kontrol yapılsın istiyorum” gibi..

rahim açıklığına baktı bende 2,5 cm dedi onu kontrol ederken baktı sonra karına geçti

hımm rahim açıklığı ya da rahim boyu ne kadar desen olur bence
Murphy de açıklığın artması sebebiyle doktoruna sormuştu yanlış hatırlamıyosam

2.7 galiba o

Heh tamam rahim ağzı nasıl diye soracağım

Soracağım şeyleri ekleyeyim de eksik bir şey varsa yazın bana kızlar ya, yaptırmam gereken tahlil falan varsa

Rahim ağzı,

Tsh biraz yüksek çıkmıştı daha önce; tsh ve genel kan tahlili,

İdrar testi ve kültür(akıntım fazlalaştı önlem amaçlı)

Ense kalınlığını tekrar sorayım değişiyor galiba,

Bacak ve rahim ağrıları oluyor magnezyum,

Tetanoz ve covid aşısı,

Detaylı ultrason için önerdiği tarih

Benim en başından belliydi rahim ağzı sıkıntılıydı. En güzel anlama yolu ama alttan muayene canım sende sorarsın için rahat etmesi için

Bundan sonra benden çekeceği var zaten canım. En ufacık bir şeyde yanında olurum sanırım

Rabbim en yakın zamanda ona da kolaylıkla hamile kalmayı nasip etsin inşallah canım ben çok zor buldum bebeğimi rabbim kimseyi aratmasın

aynisini bende yaptim ve hatta cocugum ikizler olmasin diye özellikle dikkat edicem dedim al sana dikkatttt basima geldi şimdi burcunu duyan ayy falan diyo
Ablam ve erkek kardeşimle pek anlaşamazdım.Biri aslan burcu diğeri ikizler.Allah bana da öyle verdi ki kızımın doğum tarihi ablamla aynı.Oğlumun muhtemel doğum tarihi de kardeşimle aynı yazıyor.İkizler erkeği aşırı yaramaz oluyor kuzenler de öyleydi bakalım bizimkiler nasıl olacak

Bence kızlar rahim boyu karından ölçülebiliyor. Rahim açıklığı vajinal olarak bakılıyor. İkisi farklı diye düşünüyorum

Ay evet 27 mm:))))))
Cinsiyeeeeeet

Sorunsuz şekilde inşallah bebeğini kucağına alırsın canım.Allah korusun.İkinize de dua edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…