Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bence kızlar rahim boyu karından ölçülebiliyor. Rahim açıklığı vajinal olarak bakılıyor. İkisi farklı diye düşünüyorum

üff hiç hatırlamıyorum hangisini dedi, karına geçince videoya almaya başlamışız yoksa hemen açar bakardım, ama dediğin gibi olabilir

Ben de eşime diyorum gidelim, ben öğretmenlik yaparım, sen narenciye ekip biçersin.

Hayal kurmak bedava.

İş ciddiye binince zordur eminim.

Maalesef öyle oluyormuş canım.

Bugün ortaokuldan yan sınıfımdaki kadın doğumcu bir arkadaşım TV100’de konuktu. Onu izledim. Aynı zamanda fitoterapi eğitimleri de almış.

Nane yağı, badem yağı ve zeytinyağı karışımı önerdi hamilelikteki migren için.
Özellikle auralı migrende atak gelmeye başladığı anda burun, alın ve şakaklara sürün dedi.

Bir de idrar yolu enfeksiyonu için Nioli yağı damlatılıyormuş iç çamaşıra, çok faydası varmış.

İyice araştırmak lazım tabii.

İnstagramdan bakabilirsiniz, Ayşe Şeyma Küçükakça ismi.

.

Ahh cnm ya Allah yardımcınız ve yanınızda olmuş çok şükür
Bundan sonrası sorunsuz ve sağlıkla geçer inşallah

hahah ben hiç paylaşım yapmayı düşünmüyordum son aylara doğru ancak yaparım diyorum :)
daha kimse bilmiyor hiç paylaşmadım gerçi :)
yarın doktora gitmeden iş yerine söyleyeceğim heyecan var :)
Hahahahah o zaman paylaş gitsin insanlar neler neler paylaşıyor
Tubaa senin doktorun mu demişti %51 kız diye. Hayırlısı olsun kuzum hakkında boşver erkek bebeleri buyur kızlar alır gider. Erkek anaciklari bu acı gerçeğe kendilerini alistirsin
Canım çok geçmiş olsun bugün benim bebisin 120. Günü. Bol bol dua edicem muhakkak dualarım da sen de olacaksın. Sağlıklı bir bebek Rabbim hepimize nasip etsin. Hiç ama hiç kalkma tuvalet olayını muhakkak alafranga da hallet. Yanına gelip sana bakabilecek kimse var mı? Yoksa da muhakkak çağır birilerini
Civcivin kim kız bilemedim bebişi mi soruyorsun
sweetgirlcandy doğrusunu söylemiş
daha önce hiç bu kadar net olmamıştı zaten inanamamıştım anında 2. çizginin çıkmasına , tesekkür ederim:)
Tatlım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Amin.

Ya evet, benim de pek hoşuma gitmezdi bu durum açıkçası.

Yaşamadım ama tahmin edebiliyorum.

.

Ya bu ikizler bebeleri iyice oyun oynuyo bizle.

Bi karar veremediler.

Ya bir tek Ramzi olsa tamam da nub da çok netti.

.

Çünkü renklerin cinsiyeti yoktur.

.

ben hatırlamıyorum ne dediğini gidip kendim başka doktorda yazdırmam gerekiyordu galiba burası tüp bebek merkezi olduğu için onlar çıkartamıyo hatırladığım kadarıyla
Özge abla aynısını ablamda yaşadı o da özel klinikte yaptırdı diye devlette ki uyuz bazı doktorlar rapor çıkartmadı. Ama daha sonra öğrendik onda bir yaş sinirimi ne varmış. belki sen sağlık ocağında ki doktorundan rica edebilirsin.

Oy oy oyyyy, çok geçmiş olsun canım.

Şifa olsun inşallah, sağlıkla al yavrunu kucağına.

.

ahahaa ben o erkek analarından olmıycam Allam lütfen olmayayım m

tahmin ettiğim gibi demek ki öyle hatırlamıştım, doğruymuş ödiycez artık napalım

Ay hadi gözünüz aydın.

.
teşekkür ederim sağolasın

Öyle gerçekten canım yaa, çok şükür halimize.

Bizim kafaya taktıklarımızı görse arkadaşın kapris yapıyorlar der heralde.

Allah’tan ümit kesilmez.
Rabbim ol derse oluverir.

Bekleyen, isteyen herkese en hayırlı zamanda aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin Allahım.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…