- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #23.681
Bence kızlar rahim boyu karından ölçülebiliyor. Rahim açıklığı vajinal olarak bakılıyor. İkisi farklı diye düşünüyorum
Karından da bakılıyorsa belki bakmıştır söylediyse de ben anlamamışımdırValla ben sormadım hiç ama sürekli bişey ölçüp yazdırıyor
Kucağımızda emzirerek beraber tuvalete gidecezKahveyi unut çişe gidemiyormuş adamlar
Sezonda yoğun bir iş olayı yoksa güzelce yaşanılır. Hele memuriyet mükemmel olurBaşka şehirlerden buralara taşınan çok insan var nüfus arttı biraz kışın ıssız ada gibi olurdu nerdeyse 2 sene önce şimdi normal
Ben çok müzdaribim baş ağrısından geçen sene nörolojiye bile gittim bişi çıkmadı stres kaynaklı olduğuna karar verdi doktor ağrı noktalarını tarif edince. Hamilelikle birlikte daha da arttı galiba açlık stres tetikliyor sanırımHamile olunca parolden nane yağından başka bişide kullanamıyorsun. Diş ve baş ağrısı Allah yaşayanlara şifa versin zor
Aynen 1 ay sonraya verditupaaaaa bi sonraki ne zaman yine 1 ay sonraya mı verdi?
Ahh cnm ya Allah yardımcınız ve yanınızda olmuş çok şükürKızlar saolun hepiniz sormuşsunuz. Sabah Çok kötüydüm. Baya kanamam oldu pıhtılı. Ayağa kalktıkça sürekli oluyordu. Sonra ameliyata aldılar. Kanamanın nedeni, maalesef kese dışarı çıkmış eliyle itip dikiş atmış doktor. Çok şükür kese patlamamış bir sıkıntı olmadı dediler. Ama keseyi yerine koyarken ayaklarını gördük dedibundan sonra vücuduma ve ilaçların etkisine kaldı ilerisi için başarı sağlanıyormuş genelde ama yinede belli olmuyor tabi. Bundan sonra allaha emanetiz
Hahahahah o zaman paylaş gitsinhahah ben hiç paylaşım yapmayı düşünmüyordum son aylara doğru ancak yaparım diyorum :)
daha kimse bilmiyor hiç paylaşmadım gerçi :)
yarın doktora gitmeden iş yerine söyleyeceğim heyecan var :)
Tubaa senin doktorun mu demişti %51 kız diyeKızlarrrrr bombayı atıp kenara çekiliyorum %80 erkek oldu ya bu bebe
rollercoaster benimkide secdeye koymuş ya başını bizde toto kaburga izledik
Hocam dedim cinsiyet
Doktora sordum normal pozisyonda dedi kafa aşağıda bacaklar yukarıda
-C-A-N-A-N- canan yavrum Çin,Ramzi,nub bende çöp oldu hepsi kız diyordu biliyorsun
%100 ne zaman olur diye sorunca doğunca dedi iyi mi
Ayyyyy detaylıyı görene kadar sanırım evet erkek diyemeyeceğimbu grupta birşeyler oluyor cinsiyetler aydan aya değişiyor
Canım çok geçmiş olsun bugün benim bebisin 120. GünüKızlar saolun hepiniz sormuşsunuz. Sabah Çok kötüydüm. Baya kanamam oldu pıhtılı. Ayağa kalktıkça sürekli oluyordu. Sonra ameliyata aldılar. Kanamanın nedeni, maalesef kese dışarı çıkmış eliyle itip dikiş atmış doktor. Çok şükür kese patlamamış bir sıkıntı olmadı dediler. Ama keseyi yerine koyarken ayaklarını gördük dedibundan sonra vücuduma ve ilaçların etkisine kaldı ilerisi için başarı sağlanıyormuş genelde ama yinede belli olmuyor tabi. Bundan sonra allaha emanetiz
Civcivin kim kız bilemedim bebişi mi soruyorsun
Tatlım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsindaha önce hiç bu kadar net olmamıştı zaten inanamamıştım anında 2. çizginin çıkmasına , tesekkür ederim:)
ben de çocuğu olan arkadaşlarım neden benimle hiç paylaşmıyor acaba kıskanırım diye mi düşünüyolar diye üzülmüştüm, oysa ki bana hergün video bile atsalar ben mutlu olurdum, hamile olduğumu söyledikten sonra çocuğunun fotolarını atmaya başladı bana üzüldüm, oysa benimle o anlarını paylaşsa ben çok mutlu olurdum
o da muhtemelen tam tersini düşündü
Kızlarrrrr bombayı atıp kenara çekiliyorum %80 erkek oldu ya bu bebe
rollercoaster benimkide secdeye koymuş ya başını bizde toto kaburga izledik
Hocam dedim cinsiyet
Doktora sordum normal pozisyonda dedi kafa aşağıda bacaklar yukarıda
-C-A-N-A-N- canan yavrum Çin,Ramzi,nub bende çöp oldu hepsi kız diyordu biliyorsun
%100 ne zaman olur diye sorunca doğunca dedi iyi mi
Ayyyyy detaylıyı görene kadar sanırım evet erkek diyemeyeceğimbu grupta birşeyler oluyor cinsiyetler aydan aya değişiyor
ahahaa sesli güldümbizimkiler troll çıktı tupaaaaa
bi şey diyeyim mi böyle durmaları da iyi oldudoktor ne dedi biliyo musun her 100 gebelikten 2 sinde kaburgalarda sorun olabilir, böylece buna da bakmış olduk hiç sorun yok dedi
demek ki sende de sorun yok
ahahaa boşver al sen de mavileri kız olsa da giydirirsin
Ben dikkat ettim kafamı kaldırıp baktım
15+2 den bildiriyorum göbek deliğinden 3-4 parmak aşağıdan baktı…
Evettt herkes şimdi parmak ölçüsü alsın bakim
Özge abla aynısını ablamda yaşadı o da özel klinikte yaptırdı diye devlette ki uyuz bazı doktorlar rapor çıkartmadı. Ama daha sonra öğrendik onda bir yaş sinirimi ne varmış. belki sen sağlık ocağında ki doktorundan rica edebilirsin.ben hatırlamıyorum ne dediğini gidip kendim başka doktorda yazdırmam gerekiyordu galiba burası tüp bebek merkezi olduğu için onlar çıkartamıyo hatırladığım kadarıyla
Kızlar saolun hepiniz sormuşsunuz. Sabah Çok kötüydüm. Baya kanamam oldu pıhtılı. Ayağa kalktıkça sürekli oluyordu. Sonra ameliyata aldılar. Kanamanın nedeni, maalesef kese dışarı çıkmış eliyle itip dikiş atmış doktor. Çok şükür kese patlamamış bir sıkıntı olmadı dediler. Ama keseyi yerine koyarken ayaklarını gördük dedibundan sonra vücuduma ve ilaçların etkisine kaldı ilerisi için başarı sağlanıyormuş genelde ama yinede belli olmuyor tabi. Bundan sonra allaha emanetiz
Hahahahah o zaman paylaş gitsininsanlar neler neler paylaşıyor
Tubaa senin doktorun mu demişti %51 kız diye. Hayırlısı olsun kuzum hakkında boşver erkek bebeleri buyur kızlar alır gider. Erkek anaciklari bu acı gerçeğe kendilerini alistirsin
Canım çok geçmiş olsun bugün benim bebisin 120. Günü. Bol bol dua edicem muhakkak dualarım da sen de olacaksın . Sağlıklı bir bebek Rabbim hepimize nasip etsin. Hiç ama hiç kalkma tuvalet olayını muhakkak alafranga da hallet. Yanına gelip sana bakabilecek kimse var mı? Yoksa da muhakkak çağır birilerini
sweetgirlcandy doğrusunu söylemiş
Tatlım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinAmin.
iyi aksamlar kızlar dün test yorumu istemiştim, yapanlara teşekkür ederim benim beta 386 çıktı. ben de eylül annesi olacağım galiba :) @Gugubi sana yetiştim:)
Özge abla aynısını ablamda yaşadı o da özel klinikte yaptırdı diye devlette ki uyuz bazı doktorlar rapor çıkartmadı. Ama daha sonra öğrendik onda bir yaş sinirimi ne varmış. belki sen sağlık ocağında ki doktorundan rica edebilirsin.
Hahahahah o zaman paylaş gitsininsanlar neler neler paylaşıyor
Tubaa senin doktorun mu demişti %51 kız diye. Hayırlısı olsun kuzum hakkında boşver erkek bebeleri buyur kızlar alır gider. Erkek anaciklari bu acı gerçeğe kendilerini alistirsin
Canım çok geçmiş olsun bugün benim bebisin 120. Günü. Bol bol dua edicem muhakkak dualarım da sen de olacaksın . Sağlıklı bir bebek Rabbim hepimize nasip etsin. Hiç ama hiç kalkma tuvalet olayını muhakkak alafranga da hallet. Yanına gelip sana bakabilecek kimse var mı? Yoksa da muhakkak çağır birilerini
sweetgirlcandy doğrusunu söylemiş
Tatlım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinAmin.
teşekkür ederim sağolasınAy hadi gözünüz aydın.
.
Benimde en yakın arkadşım erken evlenmis 13 yıllık evli hamileyim o kadar içim buruk ki. Tedavi görüyorlar ve esinde 1 tane bile sperm yok artık arkadaşımin da yumurta rezervi azalmış maddi manevi bitmiş durumdalar . Bebegi bu kadar kolay bulmak çok da şükretmeyi gerektiriyor inşallah hakkıyla edebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?