Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
karaca3443 ben hatırladım bu trombozu, arkadaşım ameliyat olmuştu venöz trombozdan.

Varis diye gitti doktora, sonra bu çıktı.

Toplar damarda pıhtı oluşmuştu, Siyami Ersek’te çok iyi bir Prof yapmıştı ameliyatını.

.

Ayy az kalmış çok heyecanlı ya

Evet benim salı 9da daha var

Mide bulantılarım gitti iştahım arttı benim ya

Az önce bir koca kap Mısır patlattırdım eşime onu yedim marketten organik mısır bulmuş onu yaptık artık ne kadar organikse bilemiyorum tabi

Aslında saçmalık, sonuçta keyfimizden kullanmıyoruz bu iğneyi.

Diğeri hastalık da bu değil mi yani?

Rapor çıkıyorsa hepsini ödemesi lazım.

Ömür boyu da kullanmayacağız sonuçta, topu topu 9 ay.

.

E nabızdan da baktım şimdi “tromboz ” yazıyor teşhis kısmında raporda, damarlarda kan akışında pıhtı oluşması demekmiş.
benimde pıhtılaşma faktörümün birinde venöz tromboz riski görülüyor.hematoloji doktorum hatta o faktörle ilgileniyor.sürekli her ay kan veriyorum..
doğum doktorumda düşük riski yapabilecek diğer faktöre dikkat ediyor ona göre ilaç veriyor..
senin pıhtılaşman var mı?

Benim de akşamları canım bir şey yemek istiyo artık.

Az önce bir kase yoğurt yedim, hiç kesmedi.

Üstüne salatalık yedim.
Sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum, şu şeker olayından ötürü.

Ama tabii kaçamak yaptığım da çok oluyo.

.

Evet canım çok ciddi boyutta olmasa da pıhtılaşmam var o yüzden kan sulandırıcı kullanıyorum.

Hangisinden dolayı venöz tromboz riski gördü doktor?

Bir de Hematoloji hangi değere bakıyo her ay canım?

.

yaa ne güzel düşünmüşsünhaberlerini bekliyoruz

Amin Canancim hakikaten öyle , o kadar da teslimiyet var ki. Ve bir imtihan resmen cok anaç artı sabırlı . Rabbim bekleyen ısteyen herkese bu duyguyu nasip etsin . 9 ay geçen bi süreç tum ağrılara raziyim acilada sancılara diyor, ama 13 yıl ve sonunda bebek yok 9 ayın sonunda tüm sıkıntılarin sonunda bebek var diyo çok haklı bende böyle bakınca elimden geldiğince şikayet etmemeye çalışıyorum tabi sancı vs yani olacak normal süreç gebelikte.

ben hatırlamıyorum ne dediğini gidip kendim başka doktorda yazdırmam gerekiyordu galiba burası tüp bebek merkezi olduğu için onlar çıkartamıyo hatırladığım kadarıyla
Özel klinik olduğu için sgk anlaşmaları ilaç raporları çıkaramaz canım orası normal sen normal bi kadın doğum ve ya hemotoloji den rica edebilirsin paran cebinde kalsın oğluşuna harca
Daha öncede demiştim ben bundan önceki hamileliklerimde hep senin gibi fark ödedim bu sefer raporumu görebiliyorum e nabızdan da hastane sayfasından da venöz yetersizlik (kronik) (periferik ) olarak çıkmış rapor tanım bence kendi doktorun çıkardıysa raporunu sende bi sor istersen ben 8 kutu aldım 80 günlük hiç para ödemedim

Ama işte canım benim venöz yetersizlik gibi bir hastalığım yok.

Olmayan bir hastalık raporumda yazsın istemem.

Kafamı kurcalayan o.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…