Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
E nabızdan da baktım şimdi “tromboz ” yazıyor teşhis kısmında raporda, damarlarda kan akışında pıhtı oluşması demekmiş.

Kizcelerim sizleri merakta biraktim anca yazabiliyorum hersey cok güzel alttan muane etti agri sancilarmi soyledim doktora cok normal dedi kan idrar tahlili aldilar cinsiyeti ben sormadigim halde kendi biliyormusuniz dedi normalde bu haftada soylemiyorlar burda ama yilbasi zamani diye doktorun iyi tarafina geldi herhalde iama ben dedim soyleme yaz kagida zarfa koy diye esim iste oglenci oldugu icin aksam ailecek ogrenecez ogrendigimizde size yazicam ora saati 12:30 da ogrenmis olurum ramzicigim bana kiz demisti bu arada

gözümüz yollarda kaldı süper her şeyin yolunda olması en önemlisi

videoya da çek hatıra kalsın

unutmazsan yaz bize de gece kuşları ayakta oluyo biliyosun

gözümüz yollarda kaldı süper her şeyin yolunda olması en önemlisi

videoya da çek hatıra kalsın

unutmazsan yaz bize de gece kuşları ayakta oluyo biliyosun
Valla kusura bakmayin canlar bütün gün kosturdum doktorda cok kalabalikti 11:45 de olan randevuma 13 de girebildim yarin heryer yilbasi icin kapandigi icin cok yogunluk vardi alisveris felan derken aksam oldu biliyorum uyumayin kuslarim haber edicem sizlerede

30 erkek
25 kız
Benimde kiz
Evet tabloya göre baktım 3 erkek 4 kız gözüküyor kızlar önde gibi
güncelleme olmamıştır bence :)
cinsiyeti belli olan kızlar söylese ya tabloya eklense :)
Bugun cinsiyetini ogrenen oldumu kacirmisimdir ? Hic giremedim grupa
Kızlar ben de ara ara girebiliyorum ama takipteyim sizleri. Benim de 2 oğlandan sonra bir kızım olacak Allah'a şükür bir kız daha ekleyin listeye

Ayy hadi bakalım çok heyecanlı bekleyiş

Canım iki hafta önce yani 16 haftada benimde gittiğimde bebiş yüzüstü yatmıştı ve dönmedi. Ama tabi ben daha sık gittiğim için bu defada totosunu görelim dedik bari ama senin bir ay bekledikten sonra zor olmuş

Bence kızlar rahim boyu karından ölçülebiliyor. Rahim açıklığı vajinal olarak bakılıyor. İkisi farklı diye düşünüyorum
aynen cnm rahim ağzı karından ve ve vajinal bakılabiliyor.
bugün benm karından ölçtü 42mm gayet iyi dedi.
rahim açıklığından kasıt çatı muayanesiyse o zaten elle muayane edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…