Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tubaa senin doktorun mu demişti %51 kız diye. Hayırlısı olsun kuzum hakkında boşver erkek bebeleri buyur kızlar alır gider. Erkek anaciklari bu acı gerçeğe kendilerini alistirsin
yok cnm ben değilim o
hayırlısı tabi cnm.ayy deme deme ne yapaciğiz.annem erkeğe döndüğünü duyunca biraz burkuldu.eşimde diyorki niye öyle oldu.dedim kızlar annelerini bağlıdır o yüzden gönlü kız olsun isterdi.bak kendine haftada 1 kere annene gidiyon ben kaç kere

Eczaneden detaylı Bilgi alabilirsin canım.
Tam olarak tanı ne, hangi kodu işlemiş rapora görebiliyor onlar.

Ben e nabızdan baktım ama tanı yazmıyo maalesef.

Eczacı detaylı bir kağıt verdi, orada yazıyordu bu dediğim kod.

.

Süpermiş, benimkilere de indirim geldi mi acaba?

.
şuan elimde 20 tane var ama bu ilaç fiyatlarında artış olacak diye firmalar stok yapıp dağıtım yapmama,ilacı bulamama gibi bir durum olur mu diye eczacıma sorayım dedim oda bana devlet ilacın fiyatını düşürdüğü için firma dağıtım yapmıyormuş şuan elimizde yok dedi muadili olanı verebiliriz dedi..
yarın başka tanıdık eczanelerden stok yapacağım sonrasında yazdıracağım
seninde bitmeye yakınsa sor istersen cnm eczacına bulunamayabiliyormuş...

Evet canım, stok yapmak lazım bol bol.
Çok korkuyorum arada derede elimizde yok, depolarda da yok derlerse diye.

.

aynen cnm benim doktorum da doğrucu davuttur yapmaz bende talep etmedim zaten..
bende kendi doktorumdan önce hematoloji doktoruma sordum hocam rapor çıkarmak istiyorum 10 günde bir yazdırmak zor oluyor çıkartabilir misiniz diye bizimle alakalı bir hastalıktan dolayı kullanmıyorsun ilacı,doktorunun çıkarması daha doğru olur dedi dediğin gibi anlattı oradan bilgilendim bende..

aynen cnm dediğin gibi.benim kız kardeşimin 5. ayında servikal uzunluk çok kısalmıştı haftasına göre doktor tedavi uygulamıştı erken doğum gerçekleşmemesi için...

Bizim pıhtılaşma da damarda kanın akışında pıhtılaşma problemi yaşanması değil mi zaten kuzum ben öyle anlıyorum ama ben mi yanlış anladım acaba.

Senin randevun ne zamandı bu arada

Benim anladığım kadarıyla tromboz, daha önce bir pıhtı atması yaşamış olmak.

D68.2 Pıhtılaşma faktörleri kalıtsal eksikliği / Gebelik durumu

Bende yazan aynen bu canım.

Randevum Cumartesi saat 9’da.
Yine bir stres sarmaya başladı hafiften.

Senin benden sonra bu sefer kuzum.

.

aynen cnm dediğin gibi.benim kız kardeşimin 5. ayında servikal uzunluk çok kısalmıştı haftasına göre doktor tedavi uygulamıştı erken doğum gerçekleşmemesi için...

Ona da mı serklaj yapıldı canım?

Yoksa 5.ayda daha farklı bir tedavi mi uygulanıyo?

Ay inşalah hiçbirimiz yaşamayız.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…